Gitsin mi Kalsın mi Oylaması.

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Gitsin mi Kalsın mi Oylaması.

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
En çok oyu alan bu forumdan en çok gidilmesi istenen kişidir.
Tek bir oy kullanma hakkınız vardır.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Oy kullanan arkadaşlar kime oy verdiğini belirtsinler lütfen.

Azra
Hatem
MechuL
YareN

Biraz sonra bir admin gelip hepimizi gönderecek hic merak etmeyin :hi::D

Oyum Mechule .. Yarismanin konusu onemli degil her seyde sampiyon olmaliyim .s

oyumu mechule veriyorum. bu forumu hiç haketmiyo. ayak bağı oluyo. evine dönsün. get out mechul. oylamaya kaldığım için de ayrıca kınıyorum sizi

Bana oy verenin parmaklari dert gormesin :D

İyi o zaman MechuL gitsin biizimlaa deyılsıın.:d

Olm arkadaşlar konuyu çok yanlış anlamış asdfghj
gidilmesi istenen kişi oylanıyo :D

mechul giderse ben de giderim :T:

bi tasla iki kus vurmuş olursunuz .p

İyice suyunu çıkarttınız bir durun rahat durun arkadaşlar birkaç kişi gidicem dedi diye ne tuhaf şeyler yapmaya başladınız ters tarafınızdan mı kalktınız siz bugün size ne oldu siz böyle değildiniz hakikaten yeter artık.

oyumu mechule veriyorum. bu forumu hiç haketmiyo. ayak bağı oluyo. evine dönsün. get out mechul. oylamaya kaldığım için de ayrıca kınıyorum sizi

Oylama da olmanın tek sebebi var forumbahane üyelerinin gerçekleri görmesi kardeşim.
Bu netice ile en az oyu alan kişi yarışma birincisi olacak ve o birinci olan arkadaşın talipleri artık hiç olmayacak kadar çok olacaktır.
Sen inanıyorum ki yarışmanın birincisi olacaksın.

herkesi soyle sag ustteki exit'e alalim .d

İyice suyunu çıkarttınız bir durun rahat durun arkadaşlar birkaç kişi gidicem dedi diye ne tuhaf şeyler yapmaya başladınız ters tarafınızdan mı kalktınız siz bugün size ne oldu siz böyle değildiniz hakikaten yeter artık.

Degil mi ama :s

Önceden böyle değillerdi.

Oylama da olmanın tek sebebi var forumbahane üyelerinin gerçekleri görmesi kardeşim.
Bu netice ile en az oyu alan kişi yarışma birincisi olacak ve o birinci olan arkadaşın talipleri artık hiç olmayacak kadar çok olacaktır.
Sen inanıyorum ki yarışmanın birincisi olacaksın.

sağol canım, teveccühün.

Geri