Gitmekle tehdit edene ne cevap verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
muhtemelen güzel giden bir ilişkinin içinde sürekli gitmek ve ayrilmakla tehdit eden bir insan varsa bağımlılığınizi tetiklemeye çalışıyordur.
nihayetinde bu ilişki bir evrede son bulacak ancak boyun egerseniz uzun süre sorun yaşar ve sonra sonra terk edilirsiniz.
o yüzden biri sizi tehdit ettiğinde onun yüzünü avuclarinizin arasına alıp kulağına eğilin ve şöyle diyin. " senin baban olurum, şimdi s.git"
Bu analizi ancak zeki bir adam yapardı bravo iyi bir gözlemcisin

Her gidisin,bir donusu vardir.Boyle demisti yelesi yirtilmis bir kahraman.

An itibariyle eğer gitmezse, benim gideceğimi söylerim. Tehdit öyle olmaz böyle olur.

Sayın yolcularımız;gidenlere öncelik veriniz.''

Ay sanırım “en”imi buldum bu soru karşısında. Evet en çok tehdit edilmeye gelemem. İkili ilişkileri boşverin genel olarak, imasına bile tahammülüm yok benim. Beni biri neyle tehdit ediyorsa tehdit ettiği şeyi yaptırana kadar kanını emcüklerim ahnsdmdjxnnddnd siz kim köpek ümüğünüzü sıkarım ^71

Paran varsa kimse gitmez. Paran varsa kafan az basiyorsa paranı alir gider. Kısacası sevgi biter Paran varsa ilişki devam eder.

Güle güle yavrum güle güle
Güle güle sana güle güle…

Ay keşke, şöyle maki boylu mor yazmalı 1,52 birini sevebilsem de sayın hanımefendi de defolup gitse kibar kibar. Ne güzel olur biraz acı biraz biraz hüzün lazım. İnsanlar değişir, dönüşür, ilişkiler biter. Boşunadır sevda üstüne verilen sözler.

Hanımefendi bizim böyle Emre Altuğ klibi gibi ağır çekim kavga ve ayrılışlarımız olmayacaksa ben ne anladım bu işten.

*
Şöyle bakınca uzaktan, amma ayrılık meraklısı denir, bilakis ayrılık sevmem ben.
Amaan siz ne anlarsınız, bundan sonra kimseye çitos ikram etmeyeceğim.

İlişki bu aşamaya geldiyse kalması hata.

Geri