Gitmekle tehdit edene ne cevap verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Hiçbir konuda tehdit eden insanı sevmem ve böyle bir durum yaşanırsa da geri adım atma şansı olmadan kapıyı göstermem kaçınılmaz olacaktır.

eskiden olsa buraya “ananı da al git” yazılırdı ama o kadar yaralıyız ki, o kadar… toparlanamadık hala, aklımıza getirmek istemiyoruz o adamı ve kült olmuş cümlelerini. kk açtığı ofiste rehabilitasyon hizmeti versin. yine gerildim, gidiyorum.

Lütfen git NOlur

1700738281875.png

Neyle tehdit ediyo mesela?

Bu ne bicim bi tehdit?
Toksik ilişkiler için ideal canım, sürekli birbirlerine hakaretler edip, fiziksel şiddet uygulayıp birlikte olan çok fazla kişi var. Aman bizden uzak dursunlar canım. Ruh sağlığı bozuk insanlar ile vakit kaybedilmez.

Toksik ilişkiler için ideal canım, sürekli birbirlerine hakaretler edip, fiziksel şiddet uygulayıp birlikte olan çok fazla kişi var. Aman bizden uzak dursunlar canım. Ruh sağlığı bozuk insanlar ile vakit kaybedilmez.
Bazilari öyle seviyo, yapacak bir sey yok cafom.

muhtemelen güzel giden bir ilişkinin içinde sürekli gitmek ve ayrilmakla tehdit eden bir insan varsa bağımlılığınizi tetiklemeye çalışıyordur.
nihayetinde bu ilişki bir evrede son bulacak ancak boyun egerseniz uzun süre sorun yaşar ve sonra sonra terk edilirsiniz.
o yüzden biri sizi tehdit ettiğinde onun yüzünü avuclarinizin arasına alıp kulağına eğilin ve şöyle diyin. " senin baban olurum, şimdi s.git"

Geri