Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*Bundan böyle Sturbucks BİTMİŞTİR !!!!! Yardım isteyince ,Kapılarını kilitlediler !!! *son dakika:20 otobüs dolusu polis ve panzer taksime doğru gidiyor... *Beyazıt Öztürk, programını iptal ederek konuk öğrenciler ve ekiple birlikte Taksime doğru gidiyor. *BU GÜN TÜM YURTSEVERLER TEK YÜREK OLDU HERKES DOSTUNA İSTİHBARAT VERİYOR.TÜM SANATÇILAR BUGUN DOSTLUĞUMUZU GÖSTERDİK YAŞASIN DAYANIŞMA ! *SON DAKİKA AĞRI'DAN TAKSİME DESTEK OTOBÜSÜ KALDIRILDI *Bu millet bu duruma sessiz kalan sanatçısını, şarkıcısını, yazarını da unutmayacak. Benim kardeşimin orada gözü çıkıyor ne siyaseti ulan? *Bir ağaç öldü, bir millet uyandı! Nazım Hikmet Ran * İSTANBUL BELEDİYE OTOBÜS ŞOFÖRÜ PANZER GEÇMESİN DİYE YOLU KAPADI HELAL OLSUN * Buradaa fenerbahçeli grubu polisler gözaltına alırken, ultraaslan grubu gelip onları kurtardı. Allahım neler oluyorrrrrrrrrrrrrr!! * TEŞEKKÜRLER HARİKA UYGUR !!!!! PAYLAŞŞŞŞŞŞŞ Su, cay,kahve,limon,yemek ya da herhangi birseye ihtiyac duyan Taksimdeki herkes lutfen Leblon'a gelin, kapımız size açık.!! * CNN INTERNATIONAL SPİKERİ : "100 yıldan beri Türkiye’de ilk kez böyle bir başkaldırı görüyoruz. Nedeni bana göre özgürlüğü geri kazanmak." * Berlin'de protestolara almanlar da katıldı ve devam ediyor * ülkenin en büyük meydanı şu anda iptal oldu. habertürkte kırmızı ruj tartışılıyor. ntv de tadı damağımda var. BUNU SAKIN UNUTMAYIN. * Türk gençliği şu an ilk vazifesini yerine getiriyor. "Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. * Taksim'de direniş devam ediyor..."Hükümet İstifa" sesleri ortalığı inletiyor...Yabancı Medya canlı yayın ile izleyicilerine olayı duyururken Türk medyası ise maalesef halen uyuyor... * ünlü ünsüz...herkes TEK YÜREK ! (Resimdekiler Halit Ergenç ve Eşi) * Kapatılan caddeye helikopter destekli müdahale yapıldı ''MİLLİYET GAZETESİ '' * Gümüşsuyu Askeri Hastanesi antiasit solüsyon ve astım ilacı ücretsiz dagıtıyor! * son dakika helikopterden biber gazı atıyorlar... * Dünyaya rezil olmuyoruz, biz bugün onurumuzu kurtarıyoruz ve dünya hayranlıkla, heyecanla izliyor! * BİRİLERİ BU ORUSPU ÇOCUĞUNA DUR DEME ZAMANIDIR..! VATANDAŞ'A GAZ SIKANA, SİLAH SIKMA ZAMANIDIR. ! *Bu gün susan bir daha konuşmasın! * Akp yapicaz diodu inanmazdim, yapti! lazi, kürdü, alevisi, ermenisi, alkoligi, mumini herkes kolkola,kardes tek yurek! * YARALILARI ITALYAN HASTANESI ACIL SERVISE TASIYIN. GONULLU DOKTORLAR BEKLIYORLAR 0505 894 90 54 YAYALIM DİĞER SAYFALARA CANLARINI ORTAYA KOYAN İNSANLAR İÇİN "HALKIN ADALETİ İÇİN * Öfkeyle kalkıp, zarar vermeden oturmak istemiyorum!! * Doğru olan ne gerekiyorsa, bunu yapacağız. Bu akşam da yarın da oradayız. Herşeyden önce duyarlı bir vatandaş olarak oradayız. Hepar İstanbul İl Teşkilatı Parkı Kazanana Kadar Taksim’de Olacak! Atatürk’ün dediği gibi; Tabiata saygı aklın vicdanıdır. * POLİS GERÇEK MERMİ KULLANMAYA BAŞLAMIŞTIR, HALKI DEMİRÖREN VE MEYDAN ARASINDA KÖPRÜ YÖNTEMİYLE SIKIŞTIRACAKLARDIR. E-5 ÜZERİNDEN TAKSİM'E 20 OTOBÜS DOLUSU POLİS VE PANZERLER GELMEKTEDİR. YAYIN, KİME SÖYLEYEBİLİYOSANIZ SÖYLEYİN. * Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır. Safları sıklaştırın çocuklar, bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır. Nazım Hikmet Ran * Polis halka karşı içinde her suçu barındıran bir savaş açmış durumda. AKP'nin krili oyunları için insanlara saldırıyor Bu günü unutmayın.!