Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direnişe devam... Beşiktaş hala direniyor. İlk direniş bizim tarafmızdan saat 17.00 den - 23.30 a kadar sürmüştür. 6.5 saat direnip yorulduk ara sokaklardan evlere çıktık, ama yerimize gelen arkadaşlar direnişi sürdürüyor. ; Yarın tekrar devam edeceğiz...

Beşiktaş Dolmabahçe !!!!!

nq67c.jpg

İnönü Stadı !!!!!

nq67u.jpg

akaretler yokuşu direnişi... İnsanlar tekrar toparlanıyor....

nq685.jpg

İşte portakal gazı kullanımı Beşiktaş !!!!!

[YOUTUBE]WaDT1KPEuB8[/YOUTUBE]

Gezi parkı kedi ve köpeklerin de çok sayıda bulunduğu, barındığı bir yer.. Aman onlara da “güvenli, sığınabilecekleri bir köşe” kalmasın, kim bilir kaçı o sıkılan gazlar, sular yüzünden öldü gitti. Olayları TV’de izlerken polislerin biber gazı ve tazyikli suyu gördükleri kedi ve köpeklere zevk için sıktığını da gördük. Sadistçe, kasten..Ve şöyle düşündüm; Acaba “gerçek hayvan” hangisi bunların?

Buyrun çevreciler sözde vatanseverler onların deyimi ile SAZANLAR

ORTALIGI KARISTIRMAK ICIN YAPILAN SAHTEKARLIGIN KANITLARINDAN BIRISI DAHA!

safe_image.php

Benim devrimci , çevreci , sözde vatan sever arkadaşım bak hele bu nasıl vatanseverlik. Bu benim babamın arabası değil devletin malı !

Siz polis olsanız bunları yapanlara sadece biber gazını mı kullanırsınız !!!

18 Mayıs 2013 KK : Saldıracağız ve bu hükümeti düşüreceğiz .

İşte Taksim'de baş aktörlerden birisi PKK şov yapıyor !! Mutlu musunuz ? Pkk'da mı orman için bunu yapıyor ? ChpKK ele ele !!!

GERÇEK SANATÇI !

Balyozlar elimizde
Molotoflar cebimizde
Biz gideriz polis öldürmeye hey polis öldürmeye !!!
YANLIŞ ANLAMAYIN ARKADAŞ ORDA FİDAN DİKİYOR ÇEVRECİ ARKADAŞIMIZ !!!

Polis cekildiginde duvarlara polis s....lim yazanlar, tabelalari sokenler, pkk flamalarini asanlar şerefine kemal bey diye ellerinde bira sisesiyle bagiranlar polis aracını yakanlar mutlu musunuz

Taksim'de polis arabasını bu hale getirdiler Vatansever! CHPKK'lılar !!

Şerefe Kemal Bey ..!

İşte istedikleri Alkolik TÜRKİYE ( Burası Sözde %99'u Müslüman olan bir ülke )

provokasyonagelmiyoruz

01 Haziran 2013 İstanbul-Polise linç girişimi
O taşladığın bizim babamızın arabası değil. Devlet malı bizde devlet malı kutsaldır tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır. İstediğiniz gibi yaftalayın bizi biz ülkemizin birlik ,beraberlik ve huzurundan yanayız. @OyunagelmeTürkiyem

942547_458425634246686_1158222940_n.jpg

972174_660778513949255_1716001292_n.jpg

972174_660778513949255_1716001292_n.jpg

Bu fotoğrafa iyi bakın! Ortalık da paylaşıp milleti galeyana getiren o videoyu inceledik! Daha önceki "Panzer ezdi" yalanı tutmadı. Bu yeni videoyu da "Panzer eylemciyi ezdi" diye provoke edip paylaşıyorlar!!!

Dikkatli izlediğiniz de eylemcinin şoför tarafına savrulduğunu görüyoruz..
Amaç ağaç dikip fidan yeşertmek değil!!!
Amaç bölmek, yakmak, yıkmak...Milleti kaosa sürüklemek!!
Oyuna gelme güzel ülkem....

Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için ... Taksimi birbirine kattı. - Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı. - Ak Parti AVM'leri yıkıp yerine yeşil alan yapsa "alışveriş hakkımızı elimizden alamazsınız" diye kıyamet kopardı. - 1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor. - Kafayı çekip çekip ağaçlara ''sevgilim'' diye sarılan tipler, ağaç sevdalısı olur tabi... - Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de on binlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar. - Ömrü hayatı boyunca tek bir fidan dikmemiş adamlar #direngeziparkı diyor, polise taş atıyor. - Bir zamanlar imamhatipliler joplanırken sesini çıkartmayanlar, hakkınızı demokrasiyle arayın diyenler şimdi jop yiyor. - İmamhatipliler biber gazını yerken sizin "biraz daha şiddetli" naralarınız yankılanıyor hala gökyüzünde. - Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi. - Ağaçlar kesilmiyor yalnız bunu da yanlış biliyorlar, ağaçlar sadece yer değiştiriyor. - İsminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum. ---- Şunuda İyi Bilin ! O Eyleme Gidenleri Ağaç dikmeye çağırsan biri bile kıçını kaldırıp gelmez!.. ----

hayırdır lan çakma polis dizi setimi sandın gençlere dizide bol bol ahlaksızlık küfür aşılıyıp gençleri içkiye özendiren ...

Al sana ağaç sevgisi bu ülkeyi siz bu hale getirdiniz.

Ulusalcı medya göstermiyor !!!

Allah yar ve yardımcınız olsun aslanlar!

İte çakala, teröristlere fırsat vermediniz. Sizlerleyiz, sizlerin yanındayız. Başbakan işaret etsin, ansızın omuz omuzayız..!

BASTIĞINIZ TAŞA TOPRAĞA KURBAN!

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..!

BAKIN BİR TANE BİLE POLİS GÖZÜKMÜYOR ÇÜNKÜ GerCEK VATAN SEVER OTOBÜS YAKMAZ ESNAFA ZARAR VERMEZ ..

Mavi Marmara saldırısının yıl dönümünde Mavi Marmara gemisinde bir anma ve İstanbul’da büyük bir yürüyüş yapıldı. Fatih Camiinde başlayan yürüyüşe Yaklaşık olarak 60 bin kişi katıldı. Yürüyüş Edirnekapı Şehitliği'nde sona erdi

VE HİÇ BİR OLAY OLMADI

Bu otobüs eylemcilere biber gazı sıkmış olacak ki onu da yaklmışlar. Hak aramak kamu maluna zarar vermek ile mi oluyor? Devlet malına zarar verenlere haklarımız haram olsun.

ağaç bahane sen hala anlamadın mı !!!!!!!!!!!

Hep polisin yaptığı orantısız güçten dem vururlar... Ya teröristlerin yaptığı orantısız güç ne olacak? PAYLAŞIN BUNLAR ŞİMDİ POLİS RESMİ BİLE GÖRSELER ZORLARINA GİDER :))

Türk polisi bu millet arkandadır!

mermi atmadan vatanı bölmek böyle birşey bakın ecnebilere !!!!

223150_660421087318331_821484853_n.jpg

Neredeydiniz o zaman !!!!!

zmir fuar alanı ağaçlar..?

Nereye ağaç dikmeyemi ..? Adam değilsiniz İzlemeyin bunları sizin sayeniz de paraya para demiyorlar oyuncu M.a. alabora polise saldıranların en başında..!
NE KADAR OSMANLI MÜSLÜMAN DÜŞMANI VARSA TAKSİM'E KOŞTU.. Muhteşem yüzyıl da Kanuni sultan Süleyman'ı canlandıran oyuncu da eylemde..

Bu Ne İşşşşşşş nerenin ağacı bu ..??????

487358_660301223996984_309073667_n.jpg

970278_660237017336738_62600161_n.jpg

AYNI BOKUN FARKLI KOKANLARI BUNLAR !

Fidan Dikmekten mi?? yer Taksim Araç Kamu Malı benim senin vergin olayı çıkaranlar ..? sözde vatan severler...

Bunlar Ana baba evladı değil mi..? şehit oldukların da ülkeyi yıkanlar şimdi şehit etmek için uğraşıyorlar..? Bunların sevdikleri yok mu. bunların nişanlıları yokmu..? bunların hayeleri yokmu.
bunlar bu vatanın evladı değil mi..? bunların yaşamaya hakkı yok mu..? BAŞINIZ SIKIŞINCA POLİS DERSİNİZ ŞİMDİ POLİS BAŞI KIRIYORSUNUZ. BİZ SİZE VATAN EVLATLARINI YEDİRMEYİZ..

Amacınız Ağaç Olsaydı Yüzünüzde Maske Değil, Elinizde Fidan Olurdu !!!!!!!!!!!!!!

HAKKARİDE POLİSE TAŞ ATARSAN TERORİST İSTANBULDA ATARSAN DEVRİMCİMİSİN YOOO ALAKASI YOK TERORİSTİN BABASISIN. BU GÖRÜNTÜLER TÜRKİYEDEN DEĞİL

O polis arabasına inşallah işiniz düşmez !!!!

İnsan taklidi yapmayı ne de güzel beceriyorsunuz

Beş aydır şehit haberi gelmiyor.Bundan dolayı mı kininiz hıncınız ? Eminim şu an asker , polis , halk şehit edilsin diye dua edenler dahi var. Allah korusun isyan mı çıksın bunu mu istiyorsunuz ? Hani yabancı haber ajansları diyor ya Türk Baharı diye bunu mu istiyorsunuz ? Halk polise düşman olsun mu istiyorsunuz ?
Onlarca yalan haberi sorgulamadan bu oyuna alet olanla soruyorum vicdanınız rahat edebilecek mi ?
Yalan haber dedim ya yok polis panzeri çocuğu ezmiş bir de fotoğraf yayınlamışlar yabancı bir siteden alıntı, yok polisler kimliği silahı bırakıp ''saf'' değiştirmişler, yok emniyet müdürleri istifa etmiş , genelkurmay açıklama yapmış polis müdahaleyi durdurmazsa biz polise müdahale edeceğiz diye ve bunun gibi onlarca yalan...
Peki bu olayların asıl sorumluları kimler ? İşçi partisi ve destekçileri , pkk ve yandaşları , dhkp-c ve yandaşları .Benim gerçekten samimiyetle ağaçların kesilmesine engel olmak isteyen vatansever - milliyetçi kardeşlerim bu saydıklarımla ortak noktanız var mı ?
Ağacı koruyan sözde çevreciler ağaçları koparıp polise barikat yapmak da ne demek ?
Allah önce içimizdeki hainlere sonra da salyaları akarak olayları izleyen dış güçlere fırsat vermesin ...

Fatih Çipil isimli bir kullanıcı kişisel blog’unda, Gezi Parkı’nı provoke etmeye yönelik sosyal medyada dolaşan 17 yalanı yazdı
Gezi Parkı direnişi sosyal medyada başladı. Direnişin medyası olan Twitter’da direnişe gölge düşüren pek çok bilgi kirliliği de yaşandı.
Fatih Çipil isimli bir kullanıcı kişisel blog’unda yaşanan bu bilgi kirliliğini deşifre etti ve sosyal medyada dolaşan 17 yalan haberi açıklığa kavuşturdu:
İşte Fatih Çipil’in kişisel bloğunda topladığı o yalan haberler:
Bildiğiniz üzere gezi parkı olaylarından dolayı son iki gündür ülke karışık. Polisin orantısız güç kullanımı, düşmanlığı had safhaya getirerek olayları alevlendirdi. İlk başta Gezi Parkı için olan direniş, doğa amacını bir kenara bırakarak devrim amacına hizmet etmeye başladı. Provakatörlere ise gün doğdu. Gezi Parkı’ndaki binlerce masum direnişçinin arasında onlardan nemalanan bir o kadar da provakatör kısım var.
Bu yazıyı provakatörlerin dün sosyal medyada çıkardığı yalan haberler için yazıyorum. Bunları alabildiğince yayarsak, insanlar bilgilenmiş olur. Hem direnişçi arkadaşlarımızdan hem de hükümet yanlısı arkadaşlarımızdan gerekli inisiyatifi göstermelerini bekliyorum. Umarım yakın zamanda polisler çekilerek olaylar barışa kavuşur.
İşte dün sosyal medyada çıkan, aslı olmayan; 17 yalan haber.
1) Bülent Arınç’ın oğlu gezi parkına açılacak olan AVM’ye ortak: Bu iftira çıktıktan sonra açıklamalar geldi bu olayın aslı yok.
2) Panzerle ezilen genç resmi: En çok tepki çeken fotoğraflardan. Olayın aslı yabancı bir ülkede bot motorundan yaralanan bir kişi.
3) Sosyal medyalara erişim engellendi: Bu bugün çıkan bir yalandı. Hatta en ufak bir Facebook, Twitter kesintisinde herkes galeyana geldi. Türkiye daha o kadar düşmedi merak etmeyin. Belirtmek gerekir ki ufak bir yavaşlama söz konusu. Ayrıca Taksim’de 3G bağlantısının kesildiği doğru.
4) Binlerce polis istifa etti: Gelen sayılar abartıydı. Gerçek sayılar en fazla 3-5.
5) İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı: Ntv_sondakika adıyla açılmış bir fake hesabın uydurmasıydı.
6) Polisin gerçek mermi kullanması: Böyle bir durum olursa ismi katliam diye adlandırılır ki mümkün değildir. Fakat plastik mermi kullanıldığı gerçektir.
7) Videodaki Kerem Can Karakaş’ın ölmesi: Videodaki cesaretli eylemci yaşıyor. İsmi Kerem Can Karakaş değil. Kerem Can daha önce trafik kazasında ölen bir kişi. Kayıtlara bakabilirsiniz.
8) Köpeğe biber gazı sıkan polis: Bu foto daha önce de vardı şu günlerde çok paylaşıldı. Fotoğraftaki kişiler İtalyan polisi. Provakatörlerimiz tarafından fotomontajlanmış.
9) Çarşı grubunun bir tomayı ele geçirmesi: Habere göre çarşı grubu TOMA’yı ele geçirip polisleri kovalamış. Bu da yalan haberlerden biriydi.
10) Polislerin ilaçlı suyla göstericileri bayıltması: Bu gerçekten gülünecek bir haberdi. Fakat paylaşım sayısı on binleri geçti.
11) Haber kanallarının fake hesabı: Birçok haber kanalının fake hesabı açıldı. Provoke edici söylemleri anında yayıldı. Takipçileri 300′ü geçmezken rt sayıları 10 binlere ulaştı.
12) Eylem 48 saat daha devam ederse Anayasa Mahkemesi hükümeti düşürülebilir: Hiç bir ülkede böyle bir yasa mümkün değildir. Eylemin daha uzun sürmesi için uydurulmuştur.
13) Eylemlerde Portakal Gazı Kullanıldı: Portakal gazı Birleşmiş Milletler tarafından yasaklanmış, zararları büyük bir kimyasal silahtır. Topluma müdahale için böyle bir gazı kullanmak intihardır, kimse göze alamaz. CNN tarafından doğrulandı diyenler vardı. Ireport olarak CNN’in sitesinde yayınlandı fakat, Ireport’lar normal kişiler tarafından yayınlanır.
CNN PRODUCER NOTE’u okumanızı tavsiye ederim. Beşiktaş’ta kullanılan biber gazından farklı görülen turuncu gaz biber gazının ağırlaştırılmış halidir.
14) Beyaz Show: Beyaz eyleme gittiği için kanal tarafından sözleşmesi iptal edilerek tümden yayından kaldırıldı. Beyaz Show sadece bu haftalığına iptal edilmiştir. Millet kan ağlarken programı yapması düşünülemezdi zaten.
15) Eylemcilerin köprüden geçiş fotoğrafı yerine 2012 maraton fotoğrafının paylaşılması.

16) Cnn International’ın; Cnn Türk’ün duyarsız alıp direniş haberlerini vermediği için isim hakkını fesh etmesi: Resmi hiç bir yerde böyle bir açıklama yok. CNN Türk’te çalışan tanıdıklarım da böyle bir şeyin olmadığını söylediler.
17) Eylemciler Başörtülü Bayanlara Saldırdı: Bu da yayılan haberler arasındaydı. Fakat provakatörler her iki tarafı da karıştırmaya çalışıyor. Hükümet yanlılarının da arasındalar. Kaldı ki; direnişçiler arasında azımsanamayacak kadar başörtülü kişi vardı, bugün hiç bir sorun yaşanmadı.
Not: İşin siyaset tarafıyla ilgilenmiyorum. Benim bilgim olan konu sosyal medya. Bu nedenle bir tarafı desteklediğim düşünülmesin. Bunlar sadece doğrular. Yorum yazarak eleştirilerinizi de iletebilirsiniz.

kaynak : milliyet

Vatan severler sözde insanlar insancıklar yürüyecekseniz doğuya yürüyün dağlarımızı karış karış arayın mağaraları inleri böyle didik didik yağmalayında terörü durdurun !!!!!

Özet;şehrin içine ettiniz.tşkler Atatürk 'ün askerlerine. Eminim sizi izliyodur biyerlerden kemikleride sızlıyordur :)
poliste direndi,iyi etti !

Ben dün beşiktaştaydım. Hiç bir şey bilmiyorsunuz boş boş konuşyorsunuz o polis arabalarının hepsi 2 gün önceki olaydan kalan polis arabalarıydı bunu biliyormsunuz ? dün hiç bir şey olmadı dün giderken o polis arabaları oradaydı zaten... Ortalığı karıştırmak isteyenler var, dün kü eylem halkın direnişiydi.... NiL` hiç bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun dün beşiktaşta varmıydın sen yandaş yalancı medyanın yazdıklarını belirtiyorsun !!!

Sana şu kadarını söylüyeyim, halk halay çekerken halka gaz bombası atmak hangi kitapta yazar ! ? Sorarım sana biz cafe de oturuyorduk cafeye gaz bombası attılar oturuyorduk cafede onun videosunu yüklücem şimdi suçsuz günahsız insanlara portakal gazı attılar, ölüyorduk orada NiL`sonra polise taş atıldı... Haklı olarak barikat kuruldu direnildi, polis plastik mermi kullandı, bu hangi adalate sığar ? Ülkeyi karıştırmak isteyen provakatör guruplar var ama yaşlı teyzeler fenalaştı gözümün önünde gönüllü doktorlar sağa sola koşturdu NiL` hiç bir şey bilmiyorsun sağdan soldan duyduklarınla hareket ediyorsun cahilliktir bu başka hiç bir şey değil... Dün polis ablukaya aldı herkesi çıkartmadı beşiktaştan, helikopterlerle gaz sıktı, plastik mermi attı kafasından vurulanlar oldu yanımda fotoğraflarını paylaşıcam bahçeşehir üniversitesi hastane görevi gördü bu hiç bir kitaba sığmaz tamam mı !! Yandaş medyanın haberlerine güvenme !!!!

Uyuz oluyorum boş boş konuşan yandaş medyanın haberlerini yapanlara... Olayda olmayıp evde TOTOLARINI büyütenlerin yaptıkları yorumları görünce gülüyorum resmen Alın size fotoğraf bunun gibi dolu insanlar var. Whatsstan bana yazılanları copy yapıcam polisler herkesi mahsur ve mağdur etmiştir..

nqjfg.jpg

Polis her yere yayın yasağı getirdi bunun gibi tomarla fotoğraf var... Üniversite burası yalnış duymadınız !!!!

Bir kaç illagal grubun olayları provake ettiği fotografları baz alıp bu vatandası aynı katagorıye koyan dostalrımın bıraz daha arastırııp olaylar hakkında yorum yapmasını ısterım ....

nqjr8.jpg

nqjrs.jpg

nqjs3.jpg

nqjsh.jpg

daha insancıl birşeyler için direnmek ve yürümek için bir konu olursa eğer Lôîren TOTOMUZU büyütmek yerine evden çıkıp destek veririz.

249126_528586670540745_738942832_n.jpg

ağaçları koruyordunuz değil mi ? :) oldu o zaman.

970376_528458523886893_530156352_n.jpg

afiyet olsun,ben böyle bir gençlik böyle evladım olmasını istemiyorum !
daha yorum yazmam.

Sen hiç hayatında böyle biber gazı gördün mü ? NiL`

Kimyasal kullanıyorlar, bunuda koysana ?

nqjxw.jpg

Toxic yazıyor. Zehirli gaz, biber gazı değil biber gazı kapsüllü olur, bu kutu şeklinde portakal gazı

daha insancıl birşeyler için direnmek ve yürümek için bir konu olursa eğer Lôîren TOTOMUZU büyütmek yerine evden çıkıp destek veririz.

249126_528586670540745_738942832_n.jpg

ağaçları koruyordunuz değil mi ? :) oldu o zaman.

970376_528458523886893_530156352_n.jpg

afiyet olsun,ben böyle bir gençlik böyle evladım olmasını istemiyorum !
daha yorum yazmam.

Akla kara bunlar, bugün olan olaylar, ben dünkü olaylardan bahsediyorum. Bunlar gibi şerefsizler dolu, ben bunları savunmuyorum... Bunlar provakatör. Ama dün beşiktaşta olanlarda içki yoktu bira yoktu hiç bir şey yoktu... İnsanlar gayet ayık kafayla yaşadılar her şeyi,

Sen olayı hiç anlamamışsın akla kara olay ağaçları korumak değil :) Konuya hakim olmadığın buradan belli, yazık cidden yazık... Neyse siz uyumaya devam edin, koyun halkım devam edin.

Ayran için yatın uyuyun... Gezi parkında ölen 3 kişi için olan tüm olaylar, önce bunu kafana sok... Gezi parkı projesi iptal edildi ayrıca, bu olan olaylar hükümete tepki, protesto yapılan yasaklar, gelen zamlar, sen para mı ödüyorsun ? doğru ailen ödüyor. Çalışınca ev sahibi olunca iş güç sahibi olunca çöp vergisi, katma değer vergisi gibi zortirik bir sürü vergi ödediğinde görücem seni...

Sözüm sözlerim paylaştıklarım zaten eyleminin dışına sapanlaraydı.Sizinde dediğiniz gibi Ülkeyi karıştırmak isteyen provakatör guruplar var.Bu olaylarda elbetteki masum bir çok insanımız zarar gördü.Ama olaylar o kadar büyüdü ki ister istemez polislerin direnişide olayların dahada büyümemesi konusunda olmuştur.Başbakanımız gerekli açıklamayı yaptı.
Başbakan Erdoğan, Taksim Gezi Parkı'nda çıkan olaylar nedeniyle biber gazının kullanımında yanlışlar olduğunu ve bununla ilgili bakanlığın çalışma yaptığını açıkladı.Elbetteki kurunun yanında yaşlarda yanmıştır ve gereken yapılacaktır.Benim paylaşımlarım masum halk değil elbetteki bu ülkede istemediğimiz uygun görmediğimiz ne olursa tepkimizi eylemlerle yürüyüşlerle göstereceğiz ama paylaştığım şekilde değil.

Sözüm sözlerim paylaştıklarım zaten eyleminin dışına sapanlaraydı.Sizinde dediğiniz gibi Ülkeyi karıştırmak isteyen provakatör guruplar var.Bu olaylarda elbetteki masum bir çok insanımız zarar gördü.Ama olaylar o kadar büyüdü ki ister istemez polislerin direnişide olayların dahada büyümemesi konusunda olmuştur.Başbakanımız gerekli açıklamayı yaptı.
Başbakan Erdoğan, Taksim Gezi Parkı'nda çıkan olaylar nedeniyle biber gazının kullanımında yanlışlar olduğunu ve bununla ilgili bakanlığın çalışma yaptığını açıkladı.Elbetteki kurunun yanında yaşlarda yanmıştır ve gereken yapılacaktır.Benim paylaşımlarım masum halk değil elbetteki bu ülkede istemediğimiz uygun görmediğimiz ne olursa tepkimizi eylemlerle yürüyüşlerle göstereceğiz ama paylaştığım şekilde değil.

Senin gösterdiklerin vatan haini, onlar provakatör. Olayları başka yöne çekmeye çalışan insanlar. Ama ben 1 mayısa bile gitmeyen bir insanım düşün yani 1 mayısı onaylamam çokta tartışmışımdır.
O konuda Ama dediğim gibi, ben cafede oturuyorsam portakal gazı yiyorsam. Haklıyımdır. Portakal gazı vücudun açık olan her yerini yakıyor NiL` :(

Anlatamam sana o acıyı parmaklarını yakıyor açık diye, enseni, alnını, her yerini yakıyor. Böyle bir gaz olamaz ya, orantısız güç kullanıldı sitemim buna benim. Evlere gaz bombası atıldı, bunlar görmüyor kimse, bir adam bizi evine aldı evine saldırıldı polis tarafından... bedavaya maske dağıttılar gazdan korunmak için, polis ne yaptı biliyormusun suratında maskesi olanı döverek tutukladı. Masum insanların çıkmasına müsade etmedi beşiktaştan

Sen olayı hiç anlamamışsın akla kara olay ağaçları korumak değil :) Konuya hakim olmadığın buradan belli, yazık cidden yazık... Neyse siz uyumaya devam edin, koyun halkım devam edin.

Ayran için yatın uyuyun... Gezi parkında ölen 3 kişi için olan tüm olaylar, önce bunu kafana sok... Gezi parkı projesi iptal edildi ayrıca, bu olan olaylar hükümete tepki, protesto yapılan yasaklar, gelen zamlar, sen para mı ödüyorsun ? doğru ailen ödüyor. Çalışınca ev sahibi olunca iş güç sahibi olunca çöp vergisi, katma değer vergisi gibi zortirik bir sürü vergi ödediğinde görücem seni...
Koyun falan biz size hakaret etmedim fikrimi düşüncelerimi paylaştım sizin ne kadar hakkınız varsa bende böyle düşünüyorum ve en az sizin kadar düşüncelerimi paylaşma hakkına sahibim hakarete dönüşmesin.Hükümete tepki devletin malına zarar vererekmi gösteriliyor.Adam akıllı yapılan hiç bir eylemde ne devlet ne polis zor kullanır.Sadece izler.Bu olayda masum insanların ölmesine tek sebepte fırsatcılar ve bölücülerdir.Bizim tepkimizde onlara.Siz menmunmusunuzbir ağaç eyleminin buralara gelmesine ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri