Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_mnolb2pZjh1s4ibplo7_500.jpg

(istiklal caddesinden çağrı var) ''insanlar 11 saattir buradalar, açlar, yorgunlar !! Susuz kaldılar !!! şekeri düşenler var. Yiyecek içecek desteği gönderin. Istiklal caddesinden çağrı var.'' ayrıca, ambülans ve ilaç, hemşire, doktor ihtiyaçları da olabilir... Duyrulur ! Lütfen gerekenleri yapınız! Tüm duyarlı vatandaşlarımızı her türlü yardımda bulunmaya davet ediyoruz.

Az önce dışarıdaki son muhabir arkadaşımız ofise geldi ve ilk sorduğum soru panzerin altında kaldığı iddia edilen kızdı. Doğru olup olmadığını sordum, gerisini onun ağzından anlatıyorum:

“Benim hemen arkamdaydı o kız. Ezildiğini 2-3 metre yakından gördüm ve sonrasında ölüm haberini aldık. Panzerin arkasındaki polisler “ez ez ez” diye panzeri kullanan polise bağırıyordu.”

Yazıklar olsun. YAZIKLAR OLSUN.

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo10_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo2_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo3_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo4_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo5_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo6_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo7_1280.jpg

tumblr_mnozsuK83X1r4jw3fo8_1280.jpg

alıntı : Türkiye Cumhuriyeti KTTC konsolosluğu önünde, herhangi bir şekilde organize olmadan toplanan insanlar bir aradaydı bu gece..

Kıbrıs’taki öğrenciler olarak, burada olduğumuzu gösteriyoruz!!

Yarın Durma Kıbrıs!!

Cem Adrian konserini iptal edip hayranlarını Taksim'e yürüyüşe davet etti. Emre Aydın yaralıları taşıdı

Ne güzel özetlemiş Sibel Asna: Şimdi anladınız mı bizi neden Türk, Kürt, Alevi, Sunni, Ermeni, Musevi, Rum diye ayırdıklarını? Çünkü 'onlar' birleşince böyle 'biz' oluyor.

Fransız lisesi, İtalyan lisesi, Galatasaray lisesi, Divan otel, The Marmara otel kapılarını sığınmak isteyenlere açmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri