geveze.org yönetim rezaleti

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
- Stan gelsin.
- Stan geldi.
- Geldim.
- Ne var ?
- Terbiyesiz, başlatma konuna.
- Kaybol!
- Siz de konuşturmayın şunu, işinize dönün.

Stan nickli arkadaş her şirketin hayalini kurduğu çalışan misali sorunu çok hızlı bir şekilde çözmüş.

- Stan gelsin.
- Stan geldi.
- Geldim.
- Ne var ?
- Terbiyesiz, başlatma konuna.
- Kaybol!
- Siz de konuşturmayın şunu, işinize dönün.

Stan nickli arkadaş her şirketin hayalini kurduğu çalışan misali sorunu çok hızlı bir şekilde çözmüş.
yarı tanrı herkül havaları... yüzüne vurunca deliriyor.
bütünleyemedi daha :)

Sunuculara girişte status kısmında paylaşılır.

Sunucuda bulunan kanal ve nickler tamamen sunucu yönetimine aitdir diye. Nick kullaniminiz ve kendinize özel kanal açmanız tamamen sunucu yonetiminin insifiyatindedir. Ancak ilk once konustugunuz şahıs küfür ettiginizden dolayı nickinizin yasaklandini soylemis.Ancak siz bunun ispatı hakkında hakli olarak delil ve kanıt istemissiniz.Dolaylı olarak haklisiniz.Departman sorumlusu geldiğinde sizi ona yönlendirmişler ama o kişide kraldan ( ethernty & master) çok kralcı olduğu için hakaret ederek sizi uzaklaştırmıştır.

Bence kendi düşüncemi söylüyorum ACİK ve NET ayıp etmişler.

benimde bu tür olay farklı bir forumda başıma geldi kızın teki geldi yıkıksın yazdı dedim yıkık sensin kezban
ben sadece ellerimin fotosonu atam sen tipini bakalım kim daha yıkık
sonra bı baktım 10 gün banlanmısım yanına bıde co admın kız arkadas almış oh deyme keyfine
sebebte: üyelere hakaret ulan ılk hakaretı o etti oh so ACI bro wış
1'de o forumda ilk ban yiğişim insan 1 2 gün atar 10 gün felaked bir durum

ya yönetim dendiğinde biraz oturmuş karakterde ve prensip sahibi kişiler bekliyorsun. en eski sabit nick sahibiyim; benim nickimi de herkes tanır.
aslında irc forumları sesli yada görüntülü iletişim yerine yazıyı tercih edenlerin mekanıdır. kendini yazıyla ifade etmek zordur.
twitterdaki gibi görsel şeyleri kullanamazsın, bilgin yeterli olacak ki karşı taraf ile yazışabilesin.
insanlar görsel olarak iletişim kuramadıkları yahut vandallık ile sindiremedikleri insanlara bu tarz platformlarda yetki alıp yapmaya çalışıyor.
acınası olduğu kadar da kalıcı bir durum, herşeyin kayıt altına alındığı bir ortamda ettiği küfür hiç silinmeyecek.
o küfreden kişi sonradan yetki alınca AHLAK dağıtmaya çalışınca geçmişiyle yüzleşemiyor.
işte bu yüzden yönetemiyorlar.

Önüne gelen sohbet platformu açarsa böyle olur.

ayarsi mecrası zaten komple rezalet olduğu için garipsemediğim hededi hıdıdı hududu

Geri