geveze.org yönetim rezaleti

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
ticari olarak işletmeyi beceremedikleri ve yöneticilerinin ergen gibi davrandığı bir platform.
zline konusunda küfredenleri ayıklayamıyorlar
nick yasaklarını küfürlere bağlıyorlar ama tek log gösteremiyorlar.
üyelerinden efendi/köle ilişkisini kabul etmelerini istiyorlar.
önüne gelenden log isteyip kendi yaptıklarına sebep olarak log gösteremeyen ezik tipler

irc de uzak durmanız gereken nickler sıralı tam liste;
babyli nickler
ladyli nickler
kraliçeli nickler
prensesli nickler
setenay, serenay, buketaylı nickler...
zaten erkeklerin hepsinden uzak durmanız gerektiğinden nick olarak belirtmedim....

rezalet puanım 10/10

Gun gecmiyor ayarsi dunyasinda bir rezalet yasanmasin. Solyanim netin son zamanlarda hicbir rezalete karismamasi da bence takdire sayan..

ya bazen yardımcı olmaya çalışanlar oluyor, çözüm odaklılar. ama ne kadar yetkisi büyük ise kalın kafalılık o kadar artıyor.
bu arada küfredilmeyen özelden yürünmeyen servır var mı elinizde?
geveze de op yazılanların özellerde yürüdüğünü çok gördüm :)

ya bazen yardımcı olmaya çalışanlar oluyor, çözüm odaklılar. ama ne kadar yetkisi büyük ise kalın kafalılık o kadar artıyor.
bu arada küfredilmeyen özelden yürünmeyen servır var mı elinizde?
geveze de op yazılanların özellerde yürüdüğünü çok gördüm :)

Irc kalmadi artik. Bosver. Sapik cok orda..Sen burda takil..(yonetim gor bunu. Nasil da uye topluyorum.)

Loglardan okudugum kadari ile sevgili @shera_hanif bir sunucuya girip baska bir sunucunun reklamini yapmissiniz nickinizin yasaklanmasi ve atilmaniz cok dogal kurallar vardir hic kimse kendi sunucusunda reklama izin vermez

üyelerinden efendi/köle ilişkisini kabul etmelerini istiyorlar.

Bir forumlarda olmuyor.Görüyorsunuz.

Loglardan okudugum kadari ile sevgili @shera_hanif bir sunucuya girip baska bir sunucunun reklamini yapmissiniz nickinizin yasaklanmasi ve atilmaniz cok dogal kurallar vardir hic kimse kendi sunucusunda reklama izin vermez
yok ya
orada birisi habire ters yapıyor, sebep istedikçe söyleyemiyor.
sen şikayet edince log ister ama kendisi sebep belirtemiyor.
ama çok eğlenceli; burayı okuyup saydırıyor hala

yok ya
orada birisi habire ters yapıyor, sebep istedikçe söyleyemiyor.
sen şikayet edince log ister ama kendisi sebep belirtemiyor.
ama çok eğlenceli; burayı okuyup saydırıyor hala
Bizede saydirmasin :) hey burayi okuyan yonetici lutfen userlerinize saygi gosteriniz sevgiler sayin yonetici :)

Geri