Gerçek kötülük

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunun adı nedir?
Hangi küfür soğutur insanın içini şunu yazan adama edilecek?
İnsanlık tarihinde bu aşağılık harekete yaklasabilen var mı?

Allah belanızı versin
Allah belanızı versin
Allah belanızı versin

mXbynP.jpg

Aa lütfen climax.
Hindularin tanrilarina maske takmalarina saygi duyuyorsak buna da duyacagiz.

Bu insanlarla ayni havayi soluyor olamayiz ya.

Yani ne desem. Bunlar aşağılık yaratıklar. Bence dikkate alınmaları gerekmiyor.

Eğer uygulanabilme imkanı olduğuna inansaydım, müslümanların, insanın idraki, vicdanı, ahlakı ve aklına ihtiyaç duyulan her işten mümkün olduğunca uzak tutulmaları gerektiğini savunurdum. Böyle bir imkan olmadığını bildiğim için umutsuzca çözüm arıyorum, ama yoruldum.

Çok fazla tepki vermişsin bence , şaşırdım climax .
Müslümanlara dair her haberde en olmadık sözleri kullanan sen bu denli neden yadırgadın ki.

Yani bizim climax'ın onlardan farkı yok muymuş vera? Bunu mu demek istedin?

Yani bizim climax'ın onlardan farkı yok muymuş vera? Bunu mu demek istedin?

Akiti sevmem Pan , saldırgan ve aşağılayıcı bir yayın .
Ama üslup farklı gelmedi bana pek . Üslubunu az çok sende biliyor olmalısın .

Akiti sevmem Pan , saldırgan ve aşağılayıcı bir yayın .
Ama üslup farklı gelmedi bana pek . Üslubunu az çok sende biliyor olmalısın .

Biliyorum. Sevgili arkadaşımız, öteki dünyaya inananların, yalan söylediklerini ve aslında kötülük yapmaktan çekinmediklerini ve aslında sadece dini kullandıklarını ve bu vesile ile gerçek kötülük yaptıklarını belirtmiş. Aslında inandıklarından bile şüphe etmemiz gerektiğinden, her olayı saldırı aracı kullandıklarından ve sahtekar olduklarından dem vurmuş. Ayrıca, bu sayın arkadaşımız, atmasyon şekilde veya sırf saldırı amaçlı yazmaz. Lütfen!

Ekonomik krizden daha mı tehlikeliymiş bu kitap?
Millet bu kitaptan değil bunların tutumundan dinden çıkıyor haberleri yok

Bu yuzden MUNAFIK Seytandan assagi benim inancima gore. Bunlar iflah olmaz varliklardir.

Kitabı sepete attık bakalım, akit karşı çıkıyorsa mükemmel bir kitaptır kesin. Bunlar yüzünden ateist oranı hızla artıyor, herhalde bunların inandığı dine, imana kimse inanmaz. Adamlar resmen din düşmanı, bir tane doğru haber yok sürekli ayrıştıran, kutuplaşma yapan ve yaratan haberler.

Şimdi arkadaşlar. Alıntı yapmaya utandigim mesajlar var yukarıda.

Ya anlamıyorsunuz ya da en az haber yapan kadar aşagiliksiniz

Benim derdim ateizm karalamasi değil. Bana ne.

Benim derdim bu haberi yazanlarin, intiharın sebebinin ne olduğunu bilmelerine rağmen, hayasızca bunu maskelemek için saçma sapan sebepler uydurmalari.

Bu adamlar elekrik faturasını bile ödeyemediği için bunalıma girdi. Başka bi sebep yok.

Şimdi arkadaşlar. Alıntı yapmaya utandigim mesajlar var yukarıda.

Ya anlamıyorsunuz ya da en az haber yapan kadar aşagiliksiniz

Benim derdim ateizm karalamasi değil. Bana ne.

Benim derdim bu haberi yazanlarin, intiharın sebebinin ne olduğunu bilmelerine rağmen, hayasızca bunu maskelemek için saçma sapan sebepler uydurmalari.

Bu adamlar elekrik faturasını bile ödeyemediği için bunalıma girdi. Başka bi sebep yok.

Ben alıntı yapayım bari
Ben dahil herkes
İntiharın ekonomik krizden olduğunu ve akitin bunu bilerek çarpıttığının da farkında,
Bundan dolayıdır ki
Akitin ahlaksızlığı ürerine yorumlar gelmeye başladı
Gerilmenr gerek yok şampiyon
Aynı düşünüyoruz

climax 'ın trollük yapmadığı nadir bir husus. bence sinirlerinde samimi.

12 eylül 80 darbesinde tutuklulara copla tecavüz edilirken "jopa ne gerek var, taş gibi delikanlılarımız var" diyenlerden tut, dğalgazdan ölen öğrenciler için 'üstleri çıplaktı' diyen gaz müdürüne, kanserden yaşamını yitiren Dilek'e 'çaresizliği hiç tatmamışsınız' dedirten bakandan tut, "yoksulluk yok algı oyunu var" diyen Sabah yazarına kadar büyük bir çukur bu.

"Bir inanç için acı çekmiş olandan daha tehlikeli varlık yoktur: En büyük zalimler, kafası kesilmemiş mazlumlar arasından çıkar." derken Cioran abimiz, keşke yanılmış olsaydı ne diyeyim.

Ben alıntı yapayım bari
Ben dahil herkes
İntiharın ekonomik krizden olduğunu ve akitin bunu bilerek çarpıttığının da farkında,
Bundan dolayıdır ki
Akitin ahlaksızlığı ürerine yorumlar gelmeye başladı
Gerilmenr gerek yok şampiyon
Aynı düşünüyoruz
Aslında seni kastetmemiştim :)

Cenazeleri henüz evden bile çıkarılmadan 2 aylık ödenmemiş elektirik faturasıni bahane ederek, alel acele elektirigi kesen şirkete ne demek lazım a dostlar?

Keşke mevzu acı ve hassas bir konu üzerinden gelişmeseydi de şurada kaçak elektiriği tekrar savunup linç yeseydim.

Cenazeleri henüz evden bile çıkarılmadan 2 aylık ödenmemiş elektirik faturasıni bahane ederek, alel acele elektirigi kesen şirkete ne demek lazım a dostlar?

Keşke mevzu acı ve hassas bir konu üzerinden gelişmeseydi de şurada kaçak elektiriği tekrar savunup linç yeseydim.
Elektrik zaten niye paralı ki? Bunu kimse sormuyor

Elektrik zaten niye paralı ki? Bunu kimse sormuyor

Hastane, eğitim, ulaşim, yol, herşey bizim için ama paralı.

Neden!? çünkü değirmen başka türlü dönmüyor,

Çünkü fakir ve sefil bir ülke iken kapitalist bir canavarı besliyoruz içimizde.

Çünkü sarayın günlük bilmem 4.2 milyonluk masrafını karşılamak bize zengin gösteriyor dosta düşmana.

Çünkü kasetler hep montaj, gemiler hep gemicikti, saat hediye, paralar sıfırlanabilirdi.

Çünküsü yok bir işin, soyuluyoruz ve kral çıplak!

Akite algi yaratiyor diyoruz da konuyu climax'in acmasi bile cok degisik algilar yaratmis, garip.
Konuya donecek olursak toplumun durumunu su yuzune cikaran bir olayla karsi karsiya kalip afalladik. Uzulmemiz, vahlanmalarimiz, akite sovmek, suraya yazdigim yorum bir bka yaramayacak. Cunku en gec bir aya bu olay da unutulacak diger yasananlar gibi. Tabi bir seylerin farkina varacagiz ama farkina vardiklarimizi gozardi etmeye adapte olusumuz bizi bir adim oteye goturmeyecek.
Durum vahim.

Geri