Gerçek kötülük

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
İnsanlar sanıyor ki birileri gidip yerine bir başkaları gelince her şey iyi olacak, hayır efendim olmayacak. Sistem değişmediği sürece sömürülen hep bazı insanlar olacak, yaşam da bazı insanlar diğer insanların rahat yaşaması için vardır. Daha önce yaşamda var olan sınıflandırma aslında hala var. Sadece isimleri zikredilen cinsten değil.
O yüzden diyoruz, bir şeylerin değişmesi için yıkıp baştan yapmak gerekiyor.
İnsanlar maddi geçimsizlik yüzünden kendini öldürüyor, üstelik toplu bir intihar. Bunun benzer örnekleri çok yaşandı bu ülkede, hiç bir şey olmamış gibi yaşamak, davranmak ve konuyu başka yerlere çekmek gerçekten utanılacak cinsten.
Ülkede benzer bir çok olumsuz durum yaşandı, bir kişi de sorumluluk almadı. Ülkeyi yönetenler için, bu ve benzeri olaylar çok normal, o yüzden görmezden gelmeye devam edecekler. Sesini çıkarmaya çalışan azınlık da çeşitli baskı ile susturulmaya devam edilecek.
Bir bedel ödemeden aydınlık günler asla bu ülkeye maalesef gelemeyecek.

Bulvar gazetesi kadar bile gözde değeri olmayan bir gazete.
Ak-it gazetesinin insanlara kattigi, bos bir sayfanin insana kattigi ile ayni degerde

Akit, kitlesini doyurucu başlıklara devam ediyor.
İnsanları kutuplaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer aramızda akit yazarları gibi düşünen arkadaşlar varsa da ıslah olmasını temenni ediyorum.

Örgütlü cehalet, evet evet tam da böyle bir şey.

Biraz önce Antalya 4 aile ferdinin yok olduğu haberini okudum.
Sebep ise siyanür deniliyor fakat bulunan bir şey yok.
Adam mektup bırakmış,haberde mektubun detayı yok ve olayı araştırmak için Afyonkarahisardan özel ekipler gelecekmiş.
Bu ailenin evinde de mi ateist kitapları var?
Akit gerçekten saçma haber yapmakta durdurak bilmiyor.
Maddi sıkıntı insanı hasta eder!İntihara kadar sürükler.Bu sırada inanç veya düşünceler her şey yok olur.-bana göre.
Yazık ki devlet hala her şeye zam yapar!

Ben şunu anlatmaya çalıştım. Climax saldırdığında elinde bir done olur. Haklılık payı olur ve bence çoğu zaman haklıdır. ... ama akit çarpıtıp iftira atıyor. Yani deyim yerindeyse bilerek yalan atıyor. Diğer arkadaşımıza bunu anlatmaya çalıştım. Umarım anlaşıldım...

ak ve it'ten başka iki farklı kelime yanyana gelse bu medya kuruluşunun misyonunu daha iyi anlatamazdı........ o yüzden taktir ediyorum, işlerini hakkıyla yapıyorlar......

Ooo climax ne yaptın yine sen ?
Yazdığım aşağılayıcı bir şey değil şu bu değil 'aşağılıksınız'la tamamlamışsın .
Neyse demek istediğim bu idi zaten .
Sorun yok , devam edebilirsin . Buralardayım

Büyük çoğunluğun altına imzasını attığı; yanlı, yönlü, abuk subuk, infial yaratıcı vs vs yayınlar yapan bir gazetenin bir yazarının mantık dışı bir makalesini dikkate alıp onu adam yerine koyup küfretmek, ona level atlattırır. Bence en güzel tepki, tepkisizlik. Görmezden geleceksin. Tüm hastalıkların temelinde stres olduğu malumdur. Abuk biri için kendimi niye öldüreyim? Öfke kontrolü lazım. En büyük dert dertlerin bitmesidir dedi Gencebay. Dert de lazım. En büyüğü bu olsun. Yaradan daha elimlerinden korusun hepimizi.
Haa: polemik severler için konu genişletilebilir. Bir başka yazar o kütüphaneye baksın bakalım. Bence o evde kuran da var başka dini eserlerin de olması muhtemel.
Merhumelere rahmet dileyerek noktalayalım.Teşekkürler herkese iyi forumlar.

Geri