Gerçek aşkınız hangi burç? O kıvılcımın peşinden gidin...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Yay burcu her konuda bilgisi olan, donanımlı, kültürel yönden diğer insanlardan üstün olan bir burçtur. Bu özelliğinin verdiği tutum ile çevrede anlaşılamayan bir karakter olarak görülür. Bu durum Kova burcunun dikkatini çeker. Kova burcu kadını Yay erkeğinden öğrenilecek çok şey olduğunu düşünür ve onu tanımak ister. Bu iki tip birbirlerinden kişilik özellikleri nedeniyle çok etkilenir ve çok iyi dost olurlar. Bu dostluk kısa sürede bir aşka dönüşebilir. Seksüel açıdan birbirlerine uyum gösterirler. Uzun vadede eğlenceli ve mükemmel bir ilişkileri olacaktır.

Kaçıncı yüzyıldayız hala burçlara inanan medeni fukaraları var..

kendileri yay ama çok oğlak bir yay kdjd thalassa'nın dediğine göre yıldız haritasında oğlak etkisi yüksekmiş ve bence çok doğru. komik çünkü bu arkadaşın parolası sevgi kdkd sevgiyle her şeye ikna olur, sevgiye boğulduğunda yumuşacık olur. oğlak ciddiyeti, yay eğlencesi bünyesinde çatışır, bunu izlemek de sizi güldürür kfkf

kendileri yay ama çok oğlak bir yay kdjd thalassa'nın dediğine göre yıldız haritasında oğlak etkisi yüksekmiş ve bence çok doğru. komik çünkü bu arkadaşın parolası sevgi kdkd sevgiyle her şeye ikna olur, sevgiye boğulduğunda yumuşacık olur. oğlak ciddiyeti, yay eğlencesi bünyesinde çatışır, bunu izlemek de sizi güldürür kfkf
Bende de aslan etkisi varmış. Yakın arkadasım da ilgili bu konuyla sen nasıl aslan değilsin ya diyip duruyordu. O diyene kadar aslanla alakam yok sanıyordum

Bende de aslan etkisi varmış. Yakın arkadasım da ilgili bu konuyla sen nasıl aslan değilsin ya diyip duruyordu. O diyene kadar aslanla alakam yok sanıyordum

sende aslan etkisi olduğu belli ama kfkdj ben çok burçlardan anlamıyorum, bu işe gönül verenler var, ben yaptığım az okumalarla yüzeysel olarak bilgi sahibiyim ama sende aslan etkisini şöyle görüyorum, dikkat çekici bir auran var, özgüvenin yüksek, fizik tipin de aslan kadınını andırıyor. bence senin aslana uymayan özelliğin kırılgan oluşun. bu arada yayla aslanı benzetirim ben zaten

Başak burcu: Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar. Başak burcu ilişkilerinde istikrarlıdır ve güven önemlidir. Özellikle Oğlak burcuyla mükemmel anlaşırlar.

yay içine katıyorum

Koç ve yay erkeği çapkındır, aslan da otoriter. Ben yine aşksız piremseslikten devam…

Geri