Gerçek aşkınız hangi burç? O kıvılcımın peşinden gidin...

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
BURÇLARIN AŞK HAYATI

Koç burcu:
Koçlar sahiplenme duygusu yüksek tutkulu, dışa vuran ve duygularına karşılık veren birini isterler. Koç burcuysanız İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz.

Boğa burcu: Boğalar için ilişkilerde güven önemlidir. Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar.

İkizler burcu: Terazi ve Kova burçlarıyla iyi anlaşırlar. Heyecanlı ve hareketli bir ilişki seven İkizler gergin tipleri sevmez.

Yengeç burcu: Duygusal olan Yengeç burcu Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Aşk olmazsa olmazlarıdır.

Aslan burcu: İlişkilerinde macera seven Aslan burcu Koç, Aslan ve Yay burçları ile çok iyi anlaşır. Aslan burcu aşk hayatında sıkılmayı sevmez.

Başak burcu: Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar. Başak burcu ilişkilerinde istikrarlıdır ve güven önemlidir. Özellikle Oğlak burcuyla mükemmel anlaşırlar.

Terazi burcu: Terazi burcu en uyumlu aşk burcudur. Hava elementi olan İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla iyi anlaşırlar. Aynı zamanda ateş elementi burçlarla da yani Koç, Aslan ve Yay burçları ile de iyi anlaşırlar.

Akrep burcu: En tutkulu burç olan Akrep burcu Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Aşk olmazsa Akrep ikna olmaz.

Yay burcu: Koç, Aslan ve Yay burçları ile çok iyi anlaşırlar. Onlar aşıkken de hayatın tadını çıkarmayı severler.

Oğlak burcu: Toprak elementleri, toprak elementinden olan kişiler ile yani Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar. Bir kere ilişkileri başladıktan sonra artık birbirlerini bırakmaları çok zordur.

Kova burcu: İkizler, Terazi ve Kova burçları ile iyi anlaşır. Kova için ilişkilerde anlaşılmak ve dinlemek çok önemli.

Balık burcu: Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Hayatlarında onları anlayacak ve duygusal destek sağlayacakları birisinin olması önemlidir.

oğlak burcu insanlarini çok seviyorum, bıraksalar bütün hayatimi onlarla gevirebilirim
terazilerle de öyle.
aslanlar da .

Yaya da hep koç ve aslan yazıyorlar ama bu iki burca da çok bir yanık değilim…

geçen koç’la evlenmem gerekiyordu, bilmem nerenin açısına göre akrep idealim, jüpiterli bi şeye göre kova lazımdı derken şimdi boğa, başak, oğlak oldu… seda sayan izindeyiz.

burclara bi inanabilsem

Kova burcu: İkizler, Terazi ve Kova burçları ile iyi anlaşır. Kova için ilişkilerde anlaşılmak ve dinlemek çok önemli.

Hiç alakası yok
Şunlar benden uzak dursun skfjsk

Koç burcu: Koçlar sahiplenme duygusu yüksek tutkulu, dışa vuran ve duygularına karşılık veren birini isterler. Koç burcuysanız İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz.
İkizler mi? Kafama sikarim daha iyi.:) İkizler burcu bana olmaz baba. Allah belasini versin.

İkizler bul beni koçum xd koçda olur
Koç bul beni aslanım...
aslanda olur biraz egolu ama xndnjcd
Herkesle anlaşıyoruz

Ikili ilişkilerde aynı element fena olmasa da dengeleyici elementler çok daha sağlam bir uyuma sahip oluyor.
Ateş ile Hava, Toprak ile Su gibi dengeleyici,birbirini besleyen elementler.
Balık Oğlak, Boğa Yengeç, Akrep Başak enerjisi birbirlerini çok dengeler. Yer değişikliği de olabilir Akrep ve Boğa ya da Oğlak gibi.
Aslan ile Terazi, Yay ile Kova, Koç ile de Ikizler çok dengeliyicidir.

Bir de Akrep olurdu Oğlak ile birbirini tamamlayan burçlar arasında, yokmuş. Başak burcunu babamdan biliyorum. Harika bir burç fakat tek kötü özellikleri olan gereksiz titizlik anlayışları sebebiyle hayatı cehenneme çevirebiliyorlar. Ant içtim bir Başak ile evlenmeyeceğime.. :)
Boğa burcuna değinmiyorum bile... Tek zaaf duyduğum burç insanı. :)

Kafa olarak kova burçlarını seviyorum ben. Biraz bilimsel, biraz akademik olarak yüksek oluyorlar. Hosuma gidiyor

Ikili ilişkilerde aynı element fena olmasa da dengeleyici elementler çok daha sağlam bir uyuma sahip oluyor.
Ateş ile Hava, Toprak ile Su gibi dengeleyici,birbirini besleyen elementler.
Balık Oğlak, Boğa Yengeç, Akrep Başak enerjisi birbirlerini çok dengeler. Yer değişikliği de olabilir Akrep ve Boğa ya da Oğlak gibi.
Aslan ile Terazi, Yay ile Kova, Koç ile de Ikizler çok dengeliyicidir.
Denge ask olmaz.

bunda bi yanlışlık var ikizler ve kendi burcum olan kova ile hiç anlaşamıyorum : d

Geri