George Clooney ve Brad Pitt, Venedik Film Festivali'nde görüntülendi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Şimdi burada ben neye bakarım. Bu adamlar hanımları nerden bulmuş. Hiç bir fikrim yok ama aklım var. Hemen akıl yürüteyim.

Birinin adı Amal. Kesin Arap yada Kuzey Afrikalı.
Digerinin soyadı De Ramon.. bu da Latin Amerikalı yada daha büyük ihtimal Meksikalı.

Çok iyi seçimler.

Yabancılar yaşlanır hala sempatik olur bizimkiler de bir ayagimiz mezarda diye gezer

Şimdi burada ben neye bakarım. Bu adamlar hanımları nerden bulmuş. Hiç bir fikrim yok ama aklım var. Hemen akıl yürüteyim.

Birinin adı Amal. Kesin Arap yada Kuzey Afrikalı.
Digerinin soyadı De Ramon.. bu da Latin Amerikalı yada daha büyük ihtimal Meksikalı.

Çok iyi seçimler.
Sen yazınca ben de mecburen baktım.:)

Clooney'in eşi Lübnan asıllı İngiliz bir avukatmış.
Pitt'in sevgilisi ise İsviçreli bir mücevher uzmanıymış.

Yabancılar yaşlanır hala sempatik olur bizimkiler de bir ayagimiz mezarda diye gezer
Yaş kompleksi var da ondan.:) 30'dan sonra hayat bitiyor sanıp kendilerini bırakıyorlar ya da boş şeyleri dert ediniyorlar. Maddiyat da önemli tabii.

• Alkış
Tepkiler: ne
Sen yazınca ben de mecburen baktım.:)

Clooney'in eşi Lübnan asıllı İngiliz bir avukatmış.
Pitt'in sevgilisi ise İsviçreli bir mücevher uzmanıymış.
İsviçreli mi? Hadi ama left.. Ramon diye İsviçreli mi olur.

İsviçreli mi? Hadi ama left.. Ramon diye İsviçreli mi olur.
Yabancı sitelerden baktım ve Cenevre Üniversitesi'nden mezunmuş.:)

Ailesi oraya yerleşti diye orada doğduysa ancak kökeni farklı ise bilemiyorum.

Yabancı sitelerden baktım ve Cenevre Üniversitesi'nden mezunmuş.:)

Ailesi oraya yerleşti diye orada doğduysa ancak kökeni farklı ise bilemiyorum.
İlginç. İlk defa bilmediğin bişi çıktı. Benim tanıdığım lefty DNA testi falan yapar kadına ve aslen el Salvadorlu olduğunu bulur

İlginç. İlk defa bilmediğin bişi çıktı. Benim tanıdığım lefty DNA testi falan yapar kadına ve aslen el Salvadorlu olduğunu bulur
Kadının eski kocasına da ulaştım ancak kökeni ile ilgili bir bilgiye rastlamadım.:) Sen Instagram'dan sor, belki yanıtlar.:)

Kadının eski kocasına da ulaştım ancak kökeni ile ilgili bir bilgiye rastlamadım.:) Sen Instagram'dan sor, belki yanıtlar.:)
hola señora. Lo siento si te estoy molestando. Quiero saber de donde eres originario. Hice una apuesta con mi amigo y esto es muy importante para mí. Gracias, buenas noches.

Bunu yazdım.

hola señora. Lo siento si te estoy molestando. Quiero saber de donde eres originario. Hice una apuesta con mi amigo y esto es muy importante para mí. Gracias, buenas noches.

Bunu yazdım.
Üst yorumda yazdım, Fransız asıllıymış.:)

---
4 dil konuşuyor

Aslen Fransız olan De Ramon'un ana dili Fransızca.

Hayatına ABD'de devam eden De Ramon İngilizce, Almanca ve İtalyancayı da akıcı konuşuyor.

Brad Pitt şaşırtıcı ilişki iddiasıyla gündemde: Ines de Ramon kim?

İsrarala kendisinin İspanyol sömürgesi olduğuna inandığım için İspanyolca yazdım. Elbette translate kullandım. Grasyas ve hola ve importante dışında kelime bilmiyorum aslında. Ha bi de senyora.
Fransa'da İspanyol asıllılar var, dilerim cevap verir ancak öyle olsa İspanyol kökenliyim derdi diye tahmin ediyorum.

Ekli dosyalar

• Gradient_2024_08_31_20_33_12_wm.jpg
    Gradient_2024_08_31_20_33_12_wm.jpg
    336 KB · Görüntüleme: 2
Bu bradde fazla oluyor be çirkinleş. Babam yaşında benden yakışıklı serefsiz

Geri