-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yazınca ben de mecburen baktım.Şimdi burada ben neye bakarım. Bu adamlar hanımları nerden bulmuş. Hiç bir fikrim yok ama aklım var. Hemen akıl yürüteyim.
Birinin adı Amal. Kesin Arap yada Kuzey Afrikalı.
Digerinin soyadı De Ramon.. bu da Latin Amerikalı yada daha büyük ihtimal Meksikalı.
Çok iyi seçimler.
Yaş kompleksi var da ondan.Yabancılar yaşlanır hala sempatik olur bizimkiler de bir ayagimiz mezarda diye gezer
Güzel bir tespit )Yaş kompleksi var da ondan.30'dan sonra hayat bitiyor sanıp kendilerini bırakıyorlar ya da boş şeyleri dert ediniyorlar. Maddiyat da önemli tabii.
İsviçreli mi? Hadi ama left.. Ramon diye İsviçreli mi olur.Sen yazınca ben de mecburen baktım.
Clooney'in eşi Lübnan asıllı İngiliz bir avukatmış.
Pitt'in sevgilisi ise İsviçreli bir mücevher uzmanıymış.
Yabancı sitelerden baktım ve Cenevre Üniversitesi'nden mezunmuş.İsviçreli mi? Hadi ama left.. Ramon diye İsviçreli mi olur.
İlginç. İlk defa bilmediğin bişi çıktı. Benim tanıdığım lefty DNA testi falan yapar kadına ve aslen el Salvadorlu olduğunu bulurYabancı sitelerden baktım ve Cenevre Üniversitesi'nden mezunmuş.
Ailesi oraya yerleşti diye orada doğduysa ancak kökeni farklı ise bilemiyorum.
Kadının eski kocasına da ulaştım ancak kökeni ile ilgili bir bilgiye rastlamadım.İlginç. İlk defa bilmediğin bişi çıktı. Benim tanıdığım lefty DNA testi falan yapar kadına ve aslen el Salvadorlu olduğunu bulur
hola señora. Lo siento si te estoy molestando. Quiero saber de donde eres originario. Hice una apuesta con mi amigo y esto es muy importante para mí. Gracias, buenas noches.Kadının eski kocasına da ulaştım ancak kökeni ile ilgili bir bilgiye rastlamadım.Sen Instagram'dan sor, belki yanıtlar.
![]()
Üst yorumda yazdım, Fransız asıllıymış.hola señora. Lo siento si te estoy molestando. Quiero saber de donde eres originario. Hice una apuesta con mi amigo y esto es muy importante para mí. Gracias, buenas noches.
Bunu yazdım.
İsrarala kendisinin İspanyol sömürgesi olduğuna inandığım için İspanyolca yazdım. Elbette translate kullandım. Grasyas ve hola ve importante dışında kelime bilmiyorum aslında. Ha bi de senyora.İspanyolca yapay zeka mı yazdı? @climax
Fransa'da İspanyol asıllılar var, dilerim cevap verir ancak öyle olsa İspanyol kökenliyim derdi diye tahmin ediyorum.İsrarala kendisinin İspanyol sömürgesi olduğuna inandığım için İspanyolca yazdım. Elbette translate kullandım. Grasyas ve hola ve importante dışında kelime bilmiyorum aslında. Ha bi de senyora.
Yapay zekaya sordum. Yahudi dedi kadın için.Fransa'da İspanyol asıllılar var, dilerim cevap verir ancak öyle olsa İspanyol kökenliyim derdi diye tahmin ediyorum.
Yazılımdan kaynaklıdır, ne de olsa her şey onların kontrolünde.Yapay zekaya sordum. Yahudi dedi kadın için.