General Mobile Discovery|Öneri&Destek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Restful
Adminem bi sıkıntım var telefonla ilgili :)
Ya instagram'da mesela fotoğraf fean paylaşacağım SD kartın dolu diyor. Ne demek bu sen daha önce hiç karşılaştın mı b hatayla ? Benim anladığım kadarıyla hafıza dolu diyor ama telefon hafızasında 3-4 tane programın dışında bir şey yok. Oyun bile yok telefonumda .

Depolama kısmında baktığımda aşağıda ki gibi bilgiler.

Anlatabildim mi derdi mi :D
Bu sorunu çözemezsen yukarıda ısmarladığım tatlıyı geri alırım :D

Yahu ben telde hiç sorun yaşamadım nedir bu sorun :p
Telefon hafızasını tamamen sıfırlayıp uygulamaları tekrar yüklemeyi denesene :p
Formatlarsan da düzelir diye düşünüyorum.
Bir de tatlı göremedim ben :dusun:

Kei
Teşekkür ederim kardeşim alalı bayağı bir zaman geçti 5-6 ay oldu sanırım fiyatı tam hatırlamıyorum 640 -660 civarıydı sanırım.

Yahu ben telde hiç sorun yaşamadım nedir bu sorun :p
Telefon hafızasını tamamen sıfırlayıp uygulamaları tekrar yüklemeyi denesene :p
Formatlarsan da düzelir diye düşünüyorum.
Bir de tatlı göremedim ben :dusun:

Valla bilmiyorum abla sen aldırdın bana bunu bak halk tepkili dalga geçiyorlar :D
Dediğin yöntemi sonra uygulayacağım. 8-16GB lık br hafıza kartı alacağım yarın. Onu takıp deneyeceğim eğer aynı sorun devam ederse dediğin yöntemi kullanırım :)
Ayrıca 1.sayfada künefe ısmarladık kaymaklı hemde :hih:

Kei

Valla bilmiyorum abla sen aldırdın bana bunu bak halk tepkili dalga geçiyorlar :D
Dediğin yöntemi sonra uygulayacağım. 8-16GB lık br hafıza kartı alacağım yarın. Onu takıp deneyeceğim eğer aynı sorun devam ederse dediğin yöntemi kullanırım :)
Ayrıca 1.sayfada künefe ısmarladık kaymaklı hemde :hih:

hehehe :p
Telefon iyi sen bakma.
Hele parasına göre çok çok iyi ben hafıza kartıyla kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Şarj sorunu da bende olmadı :p

hehehe :p
Telefon iyi sen bakma.
Hele parasına göre çok çok iyi ben hafıza kartıyla kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Şarj sorunu da bende olmadı :p

Şaka bir yana bende memnunum telefonumdan , tavsiyen içinde tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım :) Bende bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım taa ki bugüne kadar. Hafıza kartı kullanmıyordum ben sanırım zamanı geldi ihtiyaç söz konusu onu kullanınca bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum :)

Şaka bir yana bende memnunum telefonumdan , tavsiyen içinde tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım :) Bende bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım taa ki bugüne kadar. Hafıza kartı kullanmıyordum ben sanırım zamanı geldi ihtiyaç söz konusu onu kullanınca bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum :)

Kalkar inşallah kalkmazsa söyle yöntem buluruz :cici:

Geri