General Mobile Discovery|Öneri&Destek

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Arkadaşlar General Mobile Discovery almayı düşünüyorum , telefonlardan pek anlamam bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan öneri alayım istedim . Kullanan varmı , memnun musunuz ? Dezavantajları nelerdir kısaca bilgi alabilir miyim ?

Ben kullanıyorum memnunum bir sıkıntıyla karşılaşmadıım.
Ama kullanan arkadaşlarımdan bir çoğunda şarj problemi çıktı.
Telefonlar şarj almamaya başladı bir zaman sonra bunun sebebini de orjinal şarj eletini kullanmakla alakalı olarak açıkladılar.
Ben samsung şarj aleti kullanıyorum.
Eğer ki telefonlardan hemen sıkılan sürekli değiştiren biriysen uygun fiyata bir çok şeyi bir arada bulabileceğin bir telefon.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve her şeyinden memnunum.

Discovery elite var bende performans olarak mükammel hiç bi kasma donma yaşamazsın .Onun dışında ekranda gayet güzel gözleri yormucak şekilde gün içinde parlaklığı orta seviyede kullanabilirsin . Şarj 1,5 gün gidiyor .

Kötü tarafı arka kamera istenildiği gibi değil
samsung s4 le karşılaştırmamdada parlaklık ve arka kamera yine eksik kalıyor ama s4 ten performans geniş ekran ve ön kamera bakımından önde . .

Ayrıca bir kaç haftaya güncelleme geliyor bu sorunlarıda düzeltmiş olarlar inşallah .Kamerada iyilestirme yapcaklardı .Ekran parlıklığına gelincede s4 ten düşük diye kötü düşünülmesin çünkü ben parlaklığı ortada kullanıyorum .İphone 5s alcaktım vazgeçtim ilerde iphone 6 alırım diye bunu aldım bayada memnunum :o

Fiyat ve performans ilişkisine bakıldığında tercih edilebilir bir model. Bana göre en önemli sıkıntısı teknik servis hizmeti. Yetkili teknik servisine Telpa firmasi bakıyor ve telefonuznuzda bir problem çıkar da telefonunuzu oraya gönderirseniz, telefonunuzun durumu veya ne zaman hazır olacağına dair bilgi almanız, deveye hendek atlatmaktan çok daha zor.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize değerli yorumlarınız için.
Görüşleriniz sayesinde bir mutabakata vardım ve yaklaşık 1 saat önce aldım. :)

Ahan bu da tatlısı sonra demeyin ısmarlamadın felan :D

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize değerli yorumlarınız için.
Görüşleriniz sayesinde bir mutabakata vardım ve yaklaşık 1 saat önce aldım. :)

Ahan bu da tatlısı sonra demeyin ısmarlamadın felan :D

Hayırlı olsun :cici:
Ama o tatlı hangimize yetecek :p

hayırlı olsun ama dikkat edeceğin tek şey ekranı çabuk çatlıyor otobüsde uyuyordum cebimde çatlamış

biraz hassas yani diğer özelliklerine gelince arkadaşlar yazmış zaten gayet iyi bencede...

ekranın kırılırsada telefonun 3 de bir fiyatı çok acı oluyor :D:D:D:D:D

hayırlı olsun ama dikkat edeceğin tek şey ekranı çabuk çatlıyor otobüsde uyuyordum cebimde çatlamış

biraz hassas yani diğer özelliklerine gelince arkadaşlar yazmış zaten gayet iyi bencede...

ekranın kırılırsada telefonun 3 de bir fiyatı çok acı oluyor :D:D:D:D:D

Teşekkürler dostum uyarın için dikkat ederim :)

Restful
Adminem bi sıkıntım var telefonla ilgili :)
Ya instagram'da mesela fotoğraf fean paylaşacağım SD kartın dolu diyor. Ne demek bu sen daha önce hiç karşılaştın mı b hatayla ? Benim anladığım kadarıyla hafıza dolu diyor ama telefon hafızasında 3-4 tane programın dışında bir şey yok. Oyun bile yok telefonumda .

Depolama kısmında baktığımda aşağıda ki gibi bilgiler.

Anlatabildim mi derdi mi :D
Bu sorunu çözemezsen yukarıda ısmarladığım tatlıyı geri alırım :D

Hiç mi araştırarak almadın :p parçaları çok dandik donanım berbat yani sağlık olsun diyorum: )

Ben anlamam telefondan hemde hiç anlamam , sordum ben burda Restful dedi illa al al al daha aldım bende her şeyin sorumlusu Restful'dur :D :D :D
Neyse artık sağlık olsun n'apalım :)
Şu sorunu çözelim yeter , instagram'da fotoğraf atacağım kızlar bekliyor hata veriyor çözün şu sorunu :D :p

Deme öyle deme deme:trip:

Ben anlamam telefondan hemde hiç anlamam , sordum ben burda Restful dedi illa al al al daha aldım bende her şeyin sorumlusu Restful'dur :D :D :D
Neyse artık sağlık olsun n'apalım :)
Şu sorunu çözelim yeter , instagram'da fotoğraf atacağım kızlar bekliyor hata veriyor çözün şu sorunu :D :p

İşte o hatalar başlamış bile off neyse. Hem azıcık arastirsana şu telefonları :hih:

Saattıgım telefon olarak anlatmak istedim. :hi:
s3 ayarında ama fiyat olarak uygun ve hız olarak çok iyi bir telefon.
Ama şarj problemi hemen hemen 4 telefondan 3 ünde problem var , ve servisi aşırı uyuşuktur 1 ayda zor gönderirler telefonunu :D ve yapmadan gönderirler. ama satmak piyasasına girersen telefon temizsen aldıgnın yarısından fazlasına satarsın telefonu bide alan kişi biraz anlamıyosa çok güzel paraya okuutursun:D

Kaça aldın kardeşim hayırlı olsun

evet telefonun tek sorunu Şarj girişinin hemen bozulması

Geri