Genelevler gerekli midir ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçenlerde bir yazı okudum birkaç satırında genelevlerin tarihinden bahsediyordu erinmedim araştırayım biraz dedim kütüphane kütüphane gezdim çokça araştırdım meğersem genelevlerin bir tarihi yokmuş resmi fuhuşun gereksiminimi olurmuş açıp biraz tarih okudum kendime geldim.

Yasalara uygun şekilde her şehirde tek olması halinde fiyatlandırma devlet tarafından yüksek bir tutarda olması şartıyla o işi yapmak için tuzak kurulup düşmüş yada zorlanmamış kadınlarla olmayacak şekilde günüzmüzde halen açık olmasında bir zarar olmayacaktır zorunlu askerlik sürecinde ki eşcinsellik vakalarını azaltabilir

Düşününce çok iğrenc geliyor. Yasal seks. Yasal fahiselik...
Ne bileyim en eski mesleğin fahiselik olduğunu söylerler hatta öyle ki 18.19 y.y genelev kültürü bile var yine de kadının modern çağ ile birlikte geliştiğini düşünmek ve genelevin gereksinim olduğu algisini degistirmek gerekir. (Di)
Para karşılığında yemek yemek kadar normal geliyor bir çok insana.

Gerekli bencede. İnsanlar toplumdaki kızlara saldıracağına orda kendilerini tatmin eder otururlar aşağı.

Bu zamanda onlara pek gerek kalmış sayılmaz ama yine de iş gördüklerinden gerekli gibi duruyorlar.

Zinanın flort olduğu bir zamanda genelev é ne hacet.

Bu işin müşteriside çok gönüllüsüde bizde burda gerekli mi gereksiz mi diye tartışıyoruz sana bana göre gereksiz gelebilir :D

Seks için para ödemem ben. Beni arzulamayan bir kadınla yatamam

Fuhuşun denetim altında olması lazım. Gerekli bu. en azından sağlık kontrolleri yapılıyor orda.

Şuan açıkta noluyor.
Dışarıda beyni bel altında yaşayan erkek bozuntuları canının istediği
beğendiği hoş gördüğü kadınlara tecavüz etmiyormu.
Ayrıca hiç bir kadın orada istekli çalışmaz.
Genel evin diğer adı Paralı Tecavüzdür benim gözümde.​

yahu artik gelisen modern cagdas (!) turkiyeyi kuru bir iliski tatmin etmiyor.
Topic olan, es degistirmeler, entestler vs aksiyon ariyor.
Genelevlerde kategori artsin (!)

Sayet dünya bastan insaa edilecekse her kadinin sevdigi yada helal oldugu insanla bagdasmasini isterdim.
Bir bedene kac zevk sigar bilmem ama bir hayata cok pismanlik sigabiliyor.
Hatta bazen şöyle düşünüyorum , kadınlar erkekler icin feda ediliyorsa peki kadinlara neden erkek evi adi altinda bir secenek sunulmuyor ¿
Doga kanunumu yoksa insan dayatmasimi ¿
Hakkimizdan ancak ölüm gelir .

Gerekli demek ki dolup taştığına göre. Gerçi şimdi pek luzum kalmadı onlara .

Hayır asla gerekli değildir. Tecavüz ile bunu aynı yere getirmeyi ve aynı şekilde tartışmayı bile doğru bulmam.

İkisi de ahlaki zaafiyete sahip insanların sorunudur. Eğer kötü olayları önlemek istiyorsanız, bunu başka kötü olaylar ile yapamazsanız. İnsanları ilkeli, ahlak olgusu ile yoğun bir biçimde yetiştirilirse zaten bu tarz şeyler gündemden kalkar.

Ayrıca aşk olgusunu kirletir bu tarz şeyler..

Bir sürü mutlu son evleri varken birde şuanki nesil sekse çok hevesli hazırda ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri