Genelevler gerekli midir ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelevler/randevuevleri/kerhaneler kimi kesimce tecavüz olaylarının azalmasında etken bir faktörken,kimi kesim için toplumun ahlakını yozlaştırmaktadır.

Sizin fikirleriniz nedir bu konuda ?

Gerekli değildir.Genelevler varken tecavüzler azalmıyor.Genelevindeki de bir nevi tecavüzdür benim gözümde.
Birileri paralı tecavüze uğrar birileri parasız.
Birileri de bundan ciddi mana da kazanç sağlar.

Demirel'in bir lafı vardı bu konu hakkında.. Genel evlerini kapatalım da millet bizimi ziksin demişti.. Ha tecavüzler azalmadı aksine çoğaldı ama buraları kapanırsa daha da çoğalır gibime geliyor benim.. Ve oraya gidenlerin sayısı hiçte azımsanacak bir sayı değil ki hala en iyi para kazanan yerlerden biri..

her yerin genelev halinde olduğunu tartışsak daha iyi olurdu

Bence atari salonları kapatılmalı önce.
Ben gidemiyorsam kimse gidemesin :T:

Kapatırlar kesin. Genelev dediğiniz şey size ne çağrıştırıyor bilmiyorum ama bu "işletmeler" devlet dairesi bir nevi. Vergi levhalarından ruhsatlarına kadar var ve hatta 18 yaşından küçükler giremesin diye 92'den sonra girişlere polis konulması kararı alındı. Bakmayın siz televizyondaki "fuhuş" operasyonlarına. Devlet vergisini alamadığı genelevlere "fuhuş yuvası", "ahlaksız" der.

Öğrenci evleri de birilerine göre genel ev. Öğrencilerin yaşadığı evlere de ahlak masası bir ara baskın yapacaktı fuhuş operasyonu adı altında. Onlar da vergi verseler meşru olarak kızlı erkekli kalıp istediklerini yapabilirler mi ki acaba.
Edit: talep fazlaysa kapatılmaz. Vergilerinide alıyorlarmış. Herşey kanuna uygunsa helal para bile olabilir. Çalışan kadınlar hakkında ise asla kötü kadın yaftalaması yapılmamalı kanaatindeyim. Nasıl, neden hangi şartlarda orada bulunmak zorundalar. Ama aşağılayıcı bir durum.

genelevlerde çalışanların sigortası varmı ki?

Kapatırlar kesin. Genelev dediğiniz şey size ne çağrıştırıyor bilmiyorum ama bu "işletmeler" devlet dairesi bir nevi. Vergi levhalarından ruhsatlarına kadar var ve hatta 18 yaşından küçükler giremesin diye 92'den sonra girişlere polis konulması kararı alındı. Bakmayın siz televizyondaki "fuhuş" operasyonlarına. Devlet vergisini alamadığı genelevlere "fuhuş yuvası", "ahlaksız" der.

da işte olay gerekli mi değil mi? :)

İnsanları en büyük günahlardan birine götüren genelevlerin günümüzde hala açık olmasını ben anlamıyorum. Devlet ne yapmaya çalışıyor. Sözde İslami bir ülkede ezanların altında yaşıyoruz. Ama devlet sağ olsun hala böyle pislik yerleri açık kalmasına izin veriyor. Böyle yerlerde günaha girenler yalnız değildir bence. Buraların açık kalmasında sorumluları olanlarında ne zaman böyle yerlere gidilirse günahlardan paylarını alırlar.

Demirel'in bir bildiği vardır genşler. :/

ßunun gerekliliğini sorgulamak bile komik bence..
Genelev var diye tecavüzler azalmıyor.Aksine ..
Ahlaktan yoksun bi nesil yetişmeye devam ediyor..!

Bir ülkede, kadın sığınma evlerinden daha fazla genel ev var ise; o ülke pe...ktir. - S. Süreyya Önder-

Nasıl iğrenç insanlarız arkadaş. Kapatılmasın çünkü tecavüzler çoğalır. Kadınları, kızları genel evinde becerelim. Kapatır mı devlet? Yerleri her şeyleri belli. Devletten birinin kızı orada olsun o zaman kapatırlar. Oradan vergi alan bir Ülkeyiz Ve genelevi Türkiye de daha fazla. Kapatmasınlar abi,yoksa başkalarına sarıp tecavüz edecekler. Sizce orada ki insanlara tecavüz edilmiyor mu? Zorla yurtdışından yaşça küçük kızlaırı kaçırıp getirmiyorlar mı? İşkence yapa yapa neler yapyorlar. Uçurum dizisini bilen var mı bilmiyorum. Gerçek hayattan alınan bir dizidir ve neler yaşadıkalrına dahi zerre fikri yok kimsenin. Belki o işi isteyerek yapıyor diyeceksiniz. Kimse o işi isteyerek yapmaz. Sadece artık yapılacak bir şeyin olmadığını ve çabuk es edenler yapar. Ve devlet buna göz yumuyor. Ve o da yetmiyor vergi alıyor. Abi bu nasıl bir rezaletliktir.
Kapatmayın ya sokaklara dalar erkekler. Cümlenin iğrençliğine bakar mısınız?
İğrençsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri