Gençlere ilgi duyan 30 yaş üstü kadınlar.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Gençlere derken? 30 yaş ve üstü yaşlı mı yani allasen diye çemkiresim gelen ilginç başlıklı konu.. 10 günde 30 yaş tribine büründüm bile, hayırlı olsun.. :bekle

Merlin

Olaya kral arthur un büyücüsü merlin olarak baktım , monroe ların merlini hesaba katmadım ama oda şu anda hayatta olsa yaşlı olurdu tabi , ama hissettiğiniz yaşa saygım sonsuz velhasılkelam

çıtır nereden geliyor sanıyorsun

Yıllarca benden yaşça büyük olsun denilip sonrasında kendisinden yaşça küçük olanlarla birlikte olan kadının kendi içindeki çelişkidir

boyle konulari gundem edip insanlari yargilamamak lazim. en cok elestiri aldigi halde en merak edilen ve en cok konusulan konu olmasi, kınayanın samimiyetini sorgulatiyor bende.

yapmayin, acmayin bu konulari, buyuk konuşmayın.

Bir de bunun tersi var, genç erkeklerin kendilerinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyması gibi..onu niye söylemiyorsunuz (:
Hem otuz yaş üstü kadınları hemen gömdünüz, en tatlı en genç yaşlar ne var ki (:

Ben citir seviyorum arkadas :p 30lu yaslarda da aynisi olur :p Bir de erkegin inadiyla ugrasmiyorsun Coh hos :D

Vay manyaklar vay yorumlara bak
ne çekti bu kadınlar sizden be. kadını sadece bir vucuttan ibaret görünce işte böyle salak saçma yorumlar çıkıyor ;d

Sjdbskdbsksnsb

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBhed8B3MjM4dzX5qHJryEmlb2mF-9d-**Spam/Adversiting**-5MoAIqekoHESn-FxiwnFgin

Kendinden daha genç bir insana olan eğilimin kendini genç hissetmek istemekle alakalı bir durum olduğunu dusunuyorum.

the young boy's first experience

Geri