Gençlere ilgi duyan 30 yaş üstü kadınlar.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Büyük çoğunluğun milf fantezisi olduğu için . Genelde başarılı avcılardır. Avlarını zenginlikleriyle tavlarlar.

30'una gelmiş / geçmiş kadınlarımızın yanında cocugu gibi gezdirdikleri sevgililerinden mi bahsediyosunuz?

Ha evet onlar, yaşlarının getirmiş olduğu bir olgunluk ve çekicilik olduğunu düşünerek, çoğu ilişkiyi cıvık bulurlar. Kendilerinden yaşca küçük erkeklere salya akitmaktan utanmazlar. Böyle de tuhaf bir kitleye sahibiz.

27 yasindayken 34 yasinda sevgilim vardı zengin degildi.

30'umdan sonra zengin olacağım demek ki yapılan ilk iki yoruma göre şklhkşjkşş

30'uma daha 4 var,kendimden küçüğe bir kere salya akıttım,tuhaf bir kitlede olabilir miyim yavrucum? :p

Whatsdan adımla seslendin, eyvah dedim ben kesin bişey yaptım ve farkında değilim :D bebeğim seni o kategorizeye almıyorum bile, senin ilgilendiklerinde mutlaka bir olgunluk vardır. Benim sozum coluk cocuktan faydalanmak isteyenlere skjdkjshfs

Biz özgür insanlarız, herkes istediği yaşta insanla ilişki yaşar bize ne=)

Jigolo arayan kadınlardan bahsediyor olmalisiniz ; yoksa etrafımda yaşı erkek arkadasindan büyük olup harika ilişkiler yaşayan insanlar var.
Benim de en çok bu kategori de imrendigim cift

Nilgün bodur ve Uğur gedik ciftidir.
27 yaşında ki uğur gedik ile kendisi ve yaşı ile barışık 42 yaşında ki 25 lik hatunlara taş çıkaran Nilgün bodur :p

Erkekleri de anlamak lazım bi yerden sonra trip atma yaşını aşmış,belli bir yasin ve yasanmisligin getirdigi,hayatında is ve sosyal hayatini, cevresini duzene oturtmus kadınlar bulunmaz bir nimet oluyorlar tabii: p

Aksam çıkmak için ailesine kırk tane yalan söyleyen küçük kadın gorunumlulerden daha çok gideri var bence :D

Aşırı anaç mıyım ne kendimden yaşça küçük birini gördüğümde anında nasihat falan vermeye başlıyom. xd Hiç o gözle bakan olmadı bana xd Da siz yine de insanları kınamayın. Kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş. Kimlerin neleri kınayıp neler neler yaptığını forumca gördük :)) Bir de bu kınadığınız tarafın iğrençliğini değil sizin niyetinizin içinizin pisliğini gösterir :))

Bende kendimden 12 yas buyuk dul bi bayanla takılmıstım. Kocası vardı bende behlül gibi para yiyip erkal kacar aşkım dedim ve bitirdim ama çok güzeldi hatta en güzeli talep olursa ifşa ederim :D

Kadınlığın yüz karası.

Ha bir de 30 yaş ve üstü hatunlara ciddi anlamda ilgi duyan gençler var :p
Yedikleri triplerden ve çocuksu hallerden sıkılan kitle oluyor sanırım bunlarda .

8 yaş büyük birisiyle 3 yıllık bi maceram olmuştu. kimseye laf ettirtmem en güzel anılarım hakkında.

edit: o zamanlar 30 yaş üstü değildi tabi :D

Aynı şeyi erkekler içinde düşünüyor musunuz acaba? 30 yaş üzeri erkeklerin genç kadın istemesi gibi Aksjsjd peki çok zamanınızı alıyor mu bu düşünceler?

Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Sevmiştir, kafalar uyuşmuştur; beraber olur. Herkes akranıyla aşk yaşayacak diye bir kanun, gelenek mi var? Hak eden sevdiğiyle mutlu olsun.
İnsanları sadece tanrı yargılar.

Salak mıyım abi ben çıtırı varken ne yapayım kart kadını.

30 üstü kadın çıkar tabi çıtırı bulmuş kaçırır mı ;)

Geri