Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi hangisi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Ahh o Aysel yok mu yakıp yıktı herkesi..
Şimdi şöyle. Gökçe bahadir tamam, bileklerimi keserim kendisi için ama irfan kadar sevemezdim. Onun için "yenge" dedim Aysel'e bağrıma taş basarak :(

(Tam burada "kurumuş boğazım...." şarkısının girdiğini hayal edin)

Şimdi şöyle. Gökçe bahadir tamam, bileklerimi keserim kendisi için ama irfan kadar sevemezdim. Onun için "yenge" dedim Aysel'e bağrıma taş basarak :(

(Tam burada "kurumuş boğazım...." şarkısının girdiğini hayal edin)
Orada İrfan kadar seven bir diğer aşıkta Ethem başkandı..Aysel’i İrfan kadar sevdi kızına bile onun adını vermiş çok güzel diziydi yine izlesem bıkmam..

Bana ethemi savunma @İki nokta . Adam değil Ethem. Poyraz Karayel' in askerleriyiz. (Zülfikar reiz, adamsın)

Dizileri karıştırıyorum, kitap çıkaracam "nasıl alzheimer oldum"

Ohooo yerli dizi diyoruz ananla nasıl tanıştım diyo ya

Uc bes bolum keyifle izledim.
Sonra kaynadi bi sekilde ve dizidekilerin birbiriyle ilisigini unuttum.
Ortadan rastgele baslasam karisir mi, ne dersin
istediğin sezon, bölüm baslayıp izleyebilirsin. birbirini takip eden cok mühim bi olay akısı yok zaten. ben bitirmeme rağmen yemek yerken acıp izlerim :D

istediğin sezon, bölüm baslayıp izleyebilirsin. birbirini takip eden cok mühim bi olay akısı yok zaten. ben bitirmeme rağmen yemek yerken acıp izlerim :D

tekrara cok kez dusunce yetmiyor bi yerden sonra.
Netflix izliyorsan "darmaduman" diye bi dizi kesfettim.
Cerezlik, yemege uygun.
Esrar dukkaninda gecen geyik bi dizi, ozellikle ikinci sezonda sarkastik british bi espri anlayislari var

tekrara cok kez dusunce yetmiyor bi yerden sonra.
Netflix izliyorsan "darmaduman" diye bi dizi kesfettim.
Cerezlik, yemege uygun.
Esrar dukkaninda gecen geyik bi dizi, ozellikle ikinci sezonda sarkastik british bi espri anlayislari var
o diziyi aynı öyle bi ortamda kesfetmistim,:d evde izleyince sarmamıstı. öyle diyorsan bi bakayım. rick and morty de cerezlik, listeye atabilirsin*

o diziyi aynı öyle bi ortamda kesfetmistim,:d evde izleyince sarmamıstı. öyle diyorsan bi bakayım. rick and morty de cerezlik, listeye atabilirsin*

Evrimsel surece "dizi izlemeden dildeki tat reseptörlerinin calismamasi" gibi bi pay birakacagiz cumleten.
Insan bosluga dusuyor.

"Geniş aile" sonra "Leyla ile Mecnun"

kv 1-97

suskunlar-poyraz karayel-leyla ile mecnun-avrupa yakası

Geri