Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi hangisi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Biz de yaşadık o günleri.
Nevşehirliler sadece sokakları boşaltıyordu,seymen ağalarını izlemek için :)
Kurtlar Vadisinde Türkiye sokakları boşaltıyordu :))
Kurtlar vadisini ilk bolumler izlemistim hatta ozgu namal öldukten sonra hic bakmadim aslinda cok guzel baslayan bir diziydi sonrasi bozdular bana gore tabi

ya bütün sezonları için güzel diyemiyorum ilk leylanın ölümüne kadar ve son leylanın ortaya çıktığı sezonlar çok güzel olmasına rağmen bir sürü leylanın olduğu sezonu sevmemiştim. bir de onur ünlü'nün rahatsızlığına denk geldiği dönem kötüydü, çok bocalamalarına rağmen l&m diyeceğim.
ayrılsak da beraberiz severim. (ne seninleee ne sensiiiizzz bu dert inan çaresiiiiz, aşk ile hep yanacağız biz, ayrılsak da beraberiiiğğğz)
yenilerden şahsiyet'i problemli noktaları olsa da severim, bir başkadır'ı iyi niyetli bir proje olarak görüyorum.
ikinci bahar güzeldi ama geçen tekrar bakayım dedim, çekimleri vs basit geldi. bazı şeyler hatırlandığı şekliyle kalmalı diyerek ikinci bölümden sonra kapattım.
mutlu ol yeter, çok iyi dizi olacaktı lakin reytinge kurban gitti. keşke trt'de yayınlansaydı. püh.

Resmen LM diyen sadece iki kişiyiz... Şaşkınım.

Yaprak dökümü
Yılannn oğuzzzz
Aşk ı memnu
Behlüll Kaçaarr
Avrupa Yakasıııı
Burhan beyyy skskjsb
Yabancı Damat
Yılannn Hikayesi
Kara Melek

Veeee tabiki Cennet Mahallesi
aklıma gelenler.birden fazla

Poyraz Karayel
Halka

bunlarda güzel diziler ama eklenmemesi kötü olmuş

Poyraz karayel.
Behzat Ç
LM

Ozgu Namal'in oynadigi merhamet dizisi konusu ve oyunculari iyi.
Ask yeniden komedi olarak en sevdiklerimdendi.
Kadin konu isleyisi guzeldi

Bu arada yazmayı unutmuşum, "Hatırla Sevgili" dizisi de gerek müzikleri gerek konusu olarak hafızalarında dır.

Ülkücü yaşar ile devrimci ışıl ın aşkı efsanedir.

Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi.

tatlı hayat net.
zihnime öyle yerleşti ki unutamıyorum "yıldırım kuru temizleme; istanbul'da 7 dükkanıyla biri mutlaka yanı başınızda, eğer yoksa taşının"

Dinleyin beybiler. İrfan lan sen ne güzel sevdin be!

Geri