Gelir ve Giderleriniz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalama 1600 Euro gelirim var çalışmıyorum kiram 530 Euro 80 Euro elektrik ,su ,gaz için kardeşimle kaldığım için ikiye bölüyoruz internet 24 Euro ,sağlık sigortası 120,cep telefonu aboneliği 55 Euro her ay 90 Euro geri vergiden geri alıyorum yeme içmeyi hesaplamıyorum Sudan ucuz zaten 1000 Euro kalıyor sabit masraflar çıkarınca takdir ediyorum Türkiye’de insanlar o parayla pahalılıkla nasıl mücadele ediyor hayret kalıyorum cambaz olmak lazım gerçekten

1600 euro 530 euro kira

Türkiye 1603 tl maaş 1.200 tl kira : ))

Bence dünyanı en akrobat insanları Türkiye’deki 3,4,5,6,7,8,9 cu sınıf insanlar adamlar geçimle dalga geçiyorlar

Biz bunun cevabını 15 Temmuzda verdik. 1603 TELE maaşla geçinemeyen varsa fetöcüdür.

Gelir ve giderler.

Adi ustunde durmazlar.

Geliri bi kenara koy.koyduk mu?
Ev benim üş katlı şato kira mira yok
İnternet 80
Telefon75
Elektrik150
Su 20 piii şuna zam yapılsınlar olmuyo bele
Doğalgaz yazları 40 kışları 350 uff çok acıdı
Her gün et tavık yımırta yediğim için eccük pahalı en mantıklısı dağda geyik avlamak
İş yeri masrafları yol yemek vs 500 fistan
Aylık 700 gayme sigara bi 700 de ben huzüri yerim
Lan ben nasıl geçiniyorum biri bana açıklasın

1600 begenmiyordun bi zamanlar noooldu isvicrede isler kesat ellam .p
Gelir ne kadar cok olursa gider o kadar cok olur :)

1.600 tl maaş
Kira ödemiyorum çünkü babam var. :p
Çeyiz ödüyorum ben çeyiz,ayda 650 tl ne demek?
200 tl yol için,300 tl net sigaraya gidiyordur :D
450 tl cebe kalıyor mu? -hayır.
Geçinmek zor

1600 euro ile aile gecindirmek "imkansiz" ben 2000 ile tek basima zor geciniyorum kacak paralardan haber et sen :d

Geçinirsin 2000 Euro’ya krallar gibi yaşanır millet 1500 tl ile aile bakıyor etin kilosu 45 i geçmiş böyle ucuz bir memlekette geçinmeyenden şüphelenmek lazım

Eve on binin üstünde girdi var. Ev kirası ödemiyorum ev kendimin. 700 aidat, 1000 lira değişe de biliyor benzin, 1500 aylık market ve yemek bu da değişiyor. 3000 kredi kartları, 500 faturalar, ekstralar çıkıyor alış veriş , geziyorum. Yiyorum yani gelen gidiyor.

yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hali perişan.mesela benim abim almanyada yaşıyor.yengem de çalışıyor.evi var,arabası var.geçinemiyorlar yazık.geliyor gidiyor.hayat çok pahalıymış.oysa biz öyle miyiz.aza kanaat ederiz.Allah devletimize zeval vermesin der sineye çekeriz.yeter ki düzenli gelirimiz olsun.1600 tl ile 5 kişi gül gibi geçinip gideriz.

Devletimiz saraylarda belçika bisküvisi yiyebilir halk makarnayla doysun işi ne, Allah devletimize zeval vermesin bizden alsın devletimize versin inşallah.
Yazık devlet büyükleri nasıl geçiniyor acaba çok zorluk çekiyorlardır, Allah kimseye gemicik vergisi verdirmesin inşallah amin.
1600 lira ile gül gibi geçindiğini iddia eden halk olduktan sonra bizden bi bok olmaz.

24 Euro Internet hi speed unlimited internet mi? cok ucuz hangi ulkeyse artik.
150 elektrik dehset verici, 350 isinma icler acisi , 80 Internet normal eger unlimited ise tabi.
700 aidat odeyip ekstra 500 fatura da ilginc geldi. Aidat faturaya dahil degil mi?
Benzin fiyatlarini simdi kiyasladim inanamadim. Et zaten ogrenmistim cok pahaliydi.
Sapkadan tavsan cikarmak gibi bir sey yasamak bu durumda.

Benim hatun senede 32 defa isveç'e gidiyor
Buna can mı dayanır ?
güç mu yeter?

24 Euro Internet hi speed unlimited internet mi? cok ucuz hangi ulkeyse artik.
150 elektrik dehset verici, 350 isinma icler acisi , 80 Internet normal eger unlimited ise tabi.
700 aidat odeyip ekstra 500 fatura da ilginc geldi. Aidat faturaya dahil degil mi?
Benzin fiyatlarini simdi kiyasladim inanamadim. Et zaten ogrenmistim cok pahaliydi.
Sapkadan tavsan cikarmak gibi bir sey yasamak bu durumda.

700 benim Marmaris teki evin aidatı yaz kış ödüyorsun o sabit.

500 Ankara daki o da merkezi sistem ama fatura aidata yansıyor. Başka aydınlanmak istediğin konu var mı ??

700 benim Marmaris teki evin aidatı yaz kış ödüyorsun o sabit.

500 Ankara daki o da merkezi sistem ama fatura aidata yansıyor. Başka aydınlanmak istediğin konu var mı ??

Sistem farkliliklarini sesli dusunmustum sadece kisisel bir alana mudahil olmak degildi maksadim.
Ama baska yok tesekkur ederim ben bu aydinlanma ile modern caga girerim artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri