Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana yapmadılar mı...belinizde kırmızı kurdelayla paket edilmeyin de
çok korkunç
sana yapmadılar mı...
sosyal medya etkisiyle bir şeyin peşinden gidip duruyorsunuz.belinizde kırmızı kurdelayla paket edilmeyin de
çok korkunç
sosyal medya etkisiyle bir şeyin peşinden gidip duruyorsunuz.
süs paketi veya bekaret ile ilgili bir mesele değil bu. bundan birkaç yıl öncesine kadar bu mevzu bu şekilde görülmüyordu bile.
hoşlanmayabilirsin, hoşlanmayabiliriz bunda bir sorun yok. hoşlanmama sebebi olarak kırmızı kurdelenin bekaret veya mal/paket çağrışımı yapmasını, bunun temel alınmasını eleştirdim sadece. bunun dışında negatif olarak görebileceğiniz bir şey yok. yeni annelerin başına da kırmızı kurdele bağlanıyor. mal/süslü bir paket olarak görmüyoruz.ben neyin peşinden gideceğim yahu zırva zırva bi ton sey var oralarda yani sosyal medyada
ben hoslanmıyorum paket gibi , çok sevimsiz geliyor..banane milletin bekaretinden ne alaka
farklı yerlerden bakıyoruz sanırım konuya
hoşlanmayabilirsin, hoşlanmayabiliriz bunda bir sorun yok. hoşlanmama sebebi olarak kırmızı kurdelenin bekaret veya mal/paket çağrışımı yapmasını, bunun temel alınmasını eleştirdim sadece. bunun dışında negatif olarak görebileceğiniz bir şey yok. yeni annelerin başına da kırmızı kurdele bağlanıyor. mal/süslü bir paket olarak görmüyoruz.
Sen kocayı bul önce sonra damatlık yaparız enişteye .Yabmayın , farklı olacağiz diye her seyin icine etmeyin arkadas ya .
Geleneksel gelinlikler , damtliklar ciçek gibi salak olmayınnñ