Gelinlik ve damatlık ne renk olmalı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1683795148517-png.81405

kayınpeder kürtse keleşin namlusunu gtne sokarlar ama gene siz bilirsiniz.

belinizde kırmızı kurdelayla paket edilmeyin de
çok korkunç

belinizde kırmızı kurdelayla paket edilmeyin de
çok korkunç
sosyal medya etkisiyle bir şeyin peşinden gidip duruyorsunuz.
süs paketi veya bekaret ile ilgili bir mesele değil bu. bundan birkaç yıl öncesine kadar bu mevzu bu şekilde görülmüyordu bile.

sosyal medya etkisiyle bir şeyin peşinden gidip duruyorsunuz.
süs paketi veya bekaret ile ilgili bir mesele değil bu. bundan birkaç yıl öncesine kadar bu mevzu bu şekilde görülmüyordu bile.

ben neyin peşinden gideceğim yahu zırva zırva bi ton sey var oralarda yani sosyal medyada
ben hoslanmıyorum paket gibi , çok sevimsiz geliyor..banane milletin bekaretinden ne alaka
farklı yerlerden bakıyoruz sanırım konuya

ben neyin peşinden gideceğim yahu zırva zırva bi ton sey var oralarda yani sosyal medyada
ben hoslanmıyorum paket gibi , çok sevimsiz geliyor..banane milletin bekaretinden ne alaka
farklı yerlerden bakıyoruz sanırım konuya
hoşlanmayabilirsin, hoşlanmayabiliriz bunda bir sorun yok. hoşlanmama sebebi olarak kırmızı kurdelenin bekaret veya mal/paket çağrışımı yapmasını, bunun temel alınmasını eleştirdim sadece. bunun dışında negatif olarak görebileceğiniz bir şey yok. yeni annelerin başına da kırmızı kurdele bağlanıyor. mal/süslü bir paket olarak görmüyoruz.

hoşlanmayabilirsin, hoşlanmayabiliriz bunda bir sorun yok. hoşlanmama sebebi olarak kırmızı kurdelenin bekaret veya mal/paket çağrışımı yapmasını, bunun temel alınmasını eleştirdim sadece. bunun dışında negatif olarak görebileceğiniz bir şey yok. yeni annelerin başına da kırmızı kurdele bağlanıyor. mal/süslü bir paket olarak görmüyoruz.

sanki karşıma geçmişsin de parmak sallayarak konuşuyorsun .p
senin algiladiğin içerikle benim ki farklı pleskcim, hiç benlik şeyler değil, yeni annelere takılan kurlele de aynı şekilde, benim görüşüm seni ilgilendirmez, sacma bi saldiriya geçtin (:

Yabmayın , farklı olacağiz diye her seyin icine etmeyin arkadas ya .
Geleneksel gelinlikler , damtliklar ciçek gibi salak olmayınnñ

Geri