ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama ne konuşulursunuz heee sana çok yakışır beşu ikinci bana bir sevimli geldi ya. olur da bi gün evlenirsem renkli bir gelinlik tercih edebilirim, kocişkoma da sarı bi damatlık… ama ne konuşuluruz hee :d
HEHE dur sorup geliyorum benşu ikinci bana bir sevimli geldi ya. olur da bi gün evlenirsem renkli bir gelinlik tercih edebilirim, kocişkoma da sarı bi damatlık… ama ne konuşuluruz hee :d
yok yok ben düğünleri kınaları severim
benim düğünüm mutlaka ol ma lı![]()
Bu konuda ruh ikizim olabilirsin : Dhayır oynamayı da bilmiyorlar, dereden karşıya geçerken ellerini havaya kaldıp kıvıra kıvıra yürüyen makak maymunları gibi oynuyorlar.
Bu konuda ruh ikizim olabilirsin : D
bana, yani kendime simdilik ideal gelen bu:
*imzalar atilirken ve ailelerle beraberken beyaz gelinlik
*arkadaslarla eglenmeye gecerken, uzun, dar, elegant & bir tik, sadece bir tikcik gothic siyah tarzi gelinlik
bu arada beyaz gelinlikler dunyaca gelenek olmadan, herkes kendi tarzinda, farkli farkli renklerde ozel bir elbise secerdi kendine ve o onlarin gelinligi olurdu. bir de konseptli dugunler var, o da standartlarin ve geleneklerin disinda oluyo. her sey olabilir yani.