Gelinlik ve damatlık ne renk olmalı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
şu ikinci bana bir sevimli geldi ya. olur da bi gün evlenirsem renkli bir gelinlik tercih edebilirim, kocişkoma da sarı bi damatlık… ama ne konuşuluruz hee :d

kocam olacak adamın şöyle bir zevki olsa, artık ''kocam olacak adam'' olmaz......

• Hımm
Tepkiler: ne
bunlara bayıldım ama 2 ncisi çok benlik :)
rBVaWVytYISAUaveAAISoZ-KQ0I732.jpg

2019-Renkli-Gelinlik-Modelleri.jpg

şu ikinci bana bir sevimli geldi ya. olur da bi gün evlenirsem renkli bir gelinlik tercih edebilirim, kocişkoma da sarı bi damatlık… ama ne konuşuluruz hee :d
Ama ne konuşulursunuz heee sana çok yakışır be

toplumdaki düğün dernek ritüeli öylesine yapmacık duruyor ki, ben damatlık giymeye utanırım evlensem. ki evlenirsem asla düğün yapmam. kendimi psikolojik olarak böyle bir külfet ve ikrah edici durumda bırakmam için tertemiz delirmem lazım. düğün dediğimiz şey tamamen gösteriştir, elalem görsün diyedir başka hiçbir amacı yoktur. cinsel temasa toplumsal bir meşrutiyet kazandırmanın anlamı yok. bu saçma ritüeli bir de böyle saçma kıyafeletlerle süslemek falan, ne bileyim hiç benlik değil.

yok yok ben düğünleri kınaları severim :)
benim düğünüm mutlaka ol ma lı :D

gençken kınalara gider bol bol oynardık, güzel kızlara kendimizi göstermek için ahahah. soranlar olurdu karşı tarafa, kim bu oğlan falan diye ahh ahh. tabii gençtik o zamanlar, güzel de oynardım beee.

bana, yani kendime simdilik ideal gelen bu:
*imzalar atilirken ve ailelerle beraberken beyaz gelinlik
*arkadaslarla eglenmeye gecerken, uzun, dar, elegant & bir tik, sadece bir tikcik gothic siyah tarzi gelinlik

bu arada beyaz gelinlikler dunyaca gelenek olmadan, herkes kendi tarzinda, farkli farkli renklerde ozel bir elbise secerdi kendine ve o onlarin gelinligi olurdu. bir de konseptli dugunler var, o da standartlarin ve geleneklerin disinda oluyo. her sey olabilir yani.

Bu konuda ruh ikizim olabilirsin : D

istediğim düğün salonu performansı bu.

-kanka ortam nasıl,
+yıkılıyor.

bana, yani kendime simdilik ideal gelen bu:
*imzalar atilirken ve ailelerle beraberken beyaz gelinlik
*arkadaslarla eglenmeye gecerken, uzun, dar, elegant & bir tik, sadece bir tikcik gothic siyah tarzi gelinlik

bu arada beyaz gelinlikler dunyaca gelenek olmadan, herkes kendi tarzinda, farkli farkli renklerde ozel bir elbise secerdi kendine ve o onlarin gelinligi olurdu. bir de konseptli dugunler var, o da standartlarin ve geleneklerin disinda oluyo. her sey olabilir yani.

gotik, elegant melegant çoğu erkek elendi.

Bizimkiler alışmış gelinlik beyaZ, takım siyah lacivert olcak:D
Bence rekli olmalı cıvıl cıvıl

Geri