Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paylaşım için teşekkürler.dd
öhöm öhöm, tamam ciddi olalım azcık.: )
konularına laf atanlardan biri de benim, aynı şekil konu açanlara tepkim de farklı değil zaten. bu "gereksiz" konu kalabalığının buraya has olmadığını, her forumda aynı tekrarların yaşandığını gördükçe tepkimi yumuşattım fakat bu, fikrimi değiştirdiğim anlamına gelmesin.: ) (belki de olması gereken budur, aklımdaki forum belki de çok sıkıcı bir yer olurdu, kim bilir?)
forum hayatının sıkıcı olmamasını diler, bu tür kızgınlıkların seni daha da çok hırslandırmasını ümit ederim.
iyi forumlar.: ))))
döngüsel =)
Herkesi eleştiriyorsun ama senin konuların da hiç özgün değil :cici:
beni, benim kadar eleştiremezsin coolumsu. o kadar acımasız olabileceğini düşünmüyorum, sen iyi bir insansın, hep iyi kal.:cici:
Aldırma aldırma nereye kadar banada böyle bir konu açtırdılar efendiliğimi bozdurdular emeği geçen herkese teşekkürler
Sen de kendini çok eleştirme.. Kendini sevmeyi dene yerine..![]()
büyüksün, sağol.: ))
kendimi sevmediğimi hiç bu kadar farketmemiştim.ddd
Ya hu boşver ne yüzleşeceksin , bırak arkandan konuşsunlar=) Bak ben hiç sallıyor muyumHadi gelin yüzleşelim![]()