Gelin Toplanın Herkes Yüzleşelim

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ben de başlığı görünce buluşma organizasyonu falan sandım:)

Onurcan isyan ediyor ayağınız denk alın falan çok kötü olur yoksa hımmm :p

Şaka bir yana tepkilerinde gerçekten haklısın. Bu forumda herkesin üstüne giden bir kesim var. Sana da çoğu zaman gereksiz yere yüklendiklerinin farkındayım. Görüyorum. Aynı şeyleri ben de görüyorum.

Yok konu beğenmeme diye bir şey çıkarmışlar. Beğenmiyorsanız siz iyisini açın ya da yorum yapmayın.. Bu kadar basit.. Açana saygı duymalı yorum yazanlar beğenmiyorlarsa da yazmayabilirler. Bu konuda Onurcan tamamen haklı.

Hakkındaki görüşüme gelirsek, iyi kalpli birisin. Bazen yorumların iyi anlamda komiğime gidiyor, sempatik geliyor.. Seni iyi anlıyorum Onurcan ^^

Konuların proxy falan bana hiç hitap etmese de iyi hit aldığı ve foruma katkısı olduğu tartışılmaz.. Foruma en çok emek veren üyelerden birisin sen.. :)

paylaşım için teşekkürler.dd

öhöm öhöm, tamam ciddi olalım azcık.: )

konularına laf atanlardan biri de benim, aynı şekil konu açanlara tepkim de farklı değil zaten. bu "gereksiz" konu kalabalığının buraya has olmadığını, her forumda aynı tekrarların yaşandığını gördükçe tepkimi yumuşattım fakat bu, fikrimi değiştirdiğim anlamına gelmesin.: ) (belki de olması gereken budur, aklımdaki forum belki de çok sıkıcı bir yer olurdu, kim bilir?)

forum hayatının sıkıcı olmamasını diler, bu tür kızgınlıkların seni daha da çok hırslandırmasını ümit ederim.

iyi forumlar.: ))))

döngüsel =)

Herkesi eleştiriyorsun ama senin konuların da hiç özgün değil :cici:

Konuya ayrı güldüm yorumların bir çoğuna ayrı.

bkz: ayağınızı denk alın
bkz: hangisini
bkz: tutmayın küçük enişteyi

(bkz: ceplerine koyayım onların çok ayıp ediyorlar)
(bkz: dediğini anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum)

döngüsel =)

Herkesi eleştiriyorsun ama senin konuların da hiç özgün değil :cici:

beni, benim kadar eleştiremezsin coolumsu. o kadar acımasız olabileceğini düşünmüyorum, sen iyi bir insansın, hep iyi kal.:cici:

Anlıyorum.

sikilan-kedi-kendi-kuyruguna-takti_9083607-00_600x315.jpg

Yüzleşme bitti mi.d
Kimsenin senle derdi olduğunu düşünmüyorum sadece bir ara durmadan konu açtığın için takılıyorduk..

İnsanlar önce çevresindeki insanları yargılayacağını bi kendine baksın diyorum.
Dalga geçilecek yaşı geçtiğimi düşünüyorum artık

hu çoccağızlan alıp veremediğiniz ne utanın utanın kırrrrrrkkk tüh :ppp tükürme efekti :pppp

Geri