Gelin Toplanın Herkes Yüzleşelim

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bu yazacaklarımı kim üstüne alınmak istiyorsa alsın.
Eğer bu yazdıklarıma rağmen devam edilirse yapılan bu sefer isim vererek açıklayacağım herşeyi.
Beni karalamaktan bıkmayan bir kaç şahıs İNŞALLAH BU KONUYA GÖZ ATARSINIZ.
Açtığım konulara b.k atan arkadaşlar neden benn açtığım konuları başka forumlarda aynısına benzer şekilde görüyorum :)
Yada yüzüme canım cicim diyen insan neden arkamdan sallıyor başka bir üyeyi.
Yada bunların hepsini geçtim.Neden forum içinde bana canıım diyen kıza gidip onurcanla çıkıyormusunuz yazıyorsun ulan ?
Ön yargılarınız yüzünden bir çok değer verdiğim kişiyi kaybettim ayağınızı denk alın.​

Kimseye aldırmamalısın.

Aldırma aldırma nereye kadar banada böyle bir konu açtırdılar efendiliğimi bozdurdular emeği geçen herkese teşekkürler

Nick verseydin yüzleşmen açısından daha iyi olabilirdi.
Hem bugün doğum günün neden canını sıkıyorsun böyle şeylere.

Takma be oğlum.

Aldırma aldırma nereye kadar banada böyle bir konu açtırdılar efendiliğimi bozdurdular emeği geçen herkese teşekkürler

Kendin gibi sanma kimseyi. Eğer 3-5 kişi toplanıp seni karalama derdindeyse seni kıskandıklarındandır. Daha neler neler var... En kötü derdin bu olsun. :)

Kızdırmayın bu çocuğu en sonunda forumu yaktırcanız :T:

paylaşım için teşekkürler.dd

öhöm öhöm, tamam ciddi olalım azcık.: )

konularına laf atanlardan biri de benim, aynı şekil konu açanlara tepkim de farklı değil zaten. bu "gereksiz" konu kalabalığının buraya has olmadığını, her forumda aynı tekrarların yaşandığını gördükçe tepkimi yumuşattım fakat bu, fikrimi değiştirdiğim anlamına gelmesin.: ) (belki de olması gereken budur, aklımdaki forum belki de çok sıkıcı bir yer olurdu, kim bilir?)

forum hayatının sıkıcı olmamasını diler, bu tür kızgınlıkların seni daha da çok hırslandırmasını ümit ederim.

iyi forumlar.: ))))

Genel itibariyle boyle karakter yoksunu insan cok pardon insan dedim bunlar baska bir tür delikanli olayik demez ama sorsan en dogru odur bu tipleri uzayin karanlik bosluguna salmak en dogrusu ama ne yazikki boyle bir imkan yok

Gençler sacmalamayin. Genel de mutsuz ve kendi ezikligini bastırmak isteyen insanlar yapıyor. Başkalarının hayatı ile ilgilenip konuşuyor.. gerçek veya sanal ortam olsun hiç fark etmez. Ciddiye almanız bile garip inanamıyorum size normal yasantinizda dertleriniz yok galiba.

Bu yazacaklarımı kim üstüne alınmak istiyorsa alsın.
Eğer bu yazdıklarıma rağmen devam edilirse yapılan bu sefer isim vererek açıklayacağım herşeyi.
Beni karalamaktan bıkmayan bir kaç şahıs İNŞALLAH BU KONUYA GÖZ ATARSINIZ.
Açtığım konulara b.k atan arkadaşlar neden benn açtığım konuları başka forumlarda aynısına benzer şekilde görüyorum :)
Yada yüzüme canım cicim diyen insan neden arkamdan sallıyor başka bir üyeyi.
Yada bunların hepsini geçtim.Neden forum içinde bana canıım diyen kıza gidip onurcanla çıkıyormusunuz yazıyorsun ulan ?
Ön yargılarınız yüzünden bir çok değer verdiğim kişiyi kaybettim ayağınızı denk alın.

Başlangıç olarak saçma bir konu ve saçma bir içerik. Ne yalan söyleyeyim aklıma 2006 IRC zamanlarım da yazarak sarhoş taklidi yapan gençler geldi.

Kendinizi reklam etmek için en ucuz yöntemi seçmişsiniz. Burası sizin egonuzu tatmin etmek için insanların toplandığı bir yer değil. Benden size tavsiye "değer verdiğiniz" insanları kaybetmenizin nedeni bu boş argümanlardır.

Ancak bu tür tavırlarda ısrarcıysanız imzanıza "ArkaMdaN k0nu$up besTe yapaCağınıZa yüZüm€ kar$ı söyLey!n de Düet yapaLım" yazın, tam olsun.

Geri