Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her yemeğe atlıyor zıplıyor, bilsin de bi daha atlamasın istedim ama onu bile yedi… kaliteli mama harici her şeyi yiyor :/Kediye karalahana çorbası mi?
Yazık yavrucaga yaaa.dddd
Marka takıntısı yok çok mütevazıher yemeğe atlıyor zıplıyor, bilsin de bi daha atlamasın istedim ama onu bile yedi… kaliteli mama harici her şeyi yiyor :/
kaşık umarım sadece pasaklınındır....karalahanayı unutturma çabama karışmayın… kedime de denettim, şaka değil ve yedi salak shsjj. işaretli alan karalahana tanesidir hani suyundan ANLAYABİLECEK KADAR GURME DEĞİLSENİZ DİYE İŞARETLEDİM.
Ekli dosyayı görüntüle 96517
aynen canım sadece onun, jumbo 5900 infinity serisinden aldıklarımı kendisine adadım… ALLA ALLA YA.kaşık umarım sadece pasaklınındır....
çantamda artık şu şekil dolaşacağımmmmmmmmmm..aynen canım sadece onun, jumbo 5900 infinity serisinden aldıklarımı kendisine adadım… ALLA ALLA YA.![]()
Satılanlar gorseldeki gibi değil zaten. Ben de hiç bakmamisim eklerken. Dediğin gibi kalıp şeklinde oluyor, tepside... Fırınlanmış ya da firinlanmamis alabiliyorsun.Kalıp kalıp kesilen vardı bir de, hatta fırınlanmışı oluyordu. Onu da Çanakkale’de yediğimi hatırlıyorum @döngüsel görseldekine benzemiyor ancak.
Çok güzel bir şeydi o (pardon melow)