Bu konudan çok dertliyim ey gelecekteki sevgilim. ..
Icimi boşalmak istiyorum müsaade ile umarım evrene yolladığım mesajlar boşa gitmez :p
Sevgili sevgilim artık 28 yaşında esasen çocuk ruhlu fakat bir anda buzdolabı misali tavırlar takinan annesi ve kız kardeşlerine genelde hiç benzemeyen evin en büyük çocuğuyum. Hayatında hiç ev geçindirmemis yiyip,içip, gezip tozmus biriyim. Bazen şımarık tavırlar içine giriyorum istemeden de olsa lütfen affet. Bu bana hala,babaanne ve babadan miras bilesin
Bazen çok keyifli ve hareketli bazen ise aşırı durgun olabiliyor bu ruh halimin muhtemelen seninle ilgisi yoktur. Gereksiz alınganlık etme böyle anlarda yanımda ol sevgi göster muhtemelen ben annemi ozlemisimdir hatta sarıl sımsıkı buna ihtiyacım olabilir.
Dengesiz değilim yani haberin olsun.
Şiir,kitap ve müzikten hoşlanırim hatta bir en listem var beni tanıdıkça seninle paylasirim emin ol. Ama Frank Sinatra dinleyelim yağmurlu günlerde.
Bu arada ben Nescafe hiç sevmem Türk Kahvesi içerim orta olsun ve Çayı Şekersiz seviyorum hatta ortama göre açık ve limonlu. Bir mekana gidince siparis verirken bunu ben söylemeden söylemen beni benden alır bu sana tüyo :p
Beni bilemezsin ama ben dis görünümüne önem veren hatta takıntılı biriyim. Haftanın 3 günü kuaförde olabilirim saçlarım ile çok uğraşırim. Aşırı makyaj dan kastın ne bilmem ama benim için makyaj rimel,allık ve kırmızı Ruj ile sınırlıdır kullanırım. Karşına doğal çıkacağım diye kasamam Üzgünüm.
Ailemi severim hele babama bayılırım hiç öyle kaşıntı insanlar değillerdir emin ol babamı tanisan çok seversin. Ama tanısı diye ısrar etmem sen bilirsin.
Ben gezmeyi ve fotoğraf cekmeyi çok severim lütfen sende yapacağımız sosyal faaliyetlerden keyif al olur mu?
Gece hayatını severim çok sık çıkmam alkolu bıraktım haberin olsun ama sana eşlik ederim her daim

)
Kıskançlık tan hiç hoşlanmam rica ederim bana güvenmeyi dene Sayet benim sevgilim olmuşsan bana güvenmeye çalışmalısın yersiz kıskançlık ederek hayatımı kisitlaman sadece beni uzaklastirir .
Ben akrep burcu kadiniyim bunu bi yere not et çünkü söylediğin iyi ya da kötü hiç bir sözü unutmam ve herhangi bir zaman diliminde sana söyleyebilirim.
Kız arkadaşlarım ile bazı günler dışarı çıkma planimiz olur bunu büyütme sakin gözünde emin ol sensiz eglenebiliyorum arada bir birbirimizden ayrı faaliyetlerde yapsak hiç fena olmaz değil mi ?
Ve mumkunse ataerkil kafada biri olma çok rica ediyorum.
Öptüm sevgiler. ..