Gelecekteki Sevgiliye Not

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Henüz olmayan sevgiliye yazılmış notlardır.

Ben zor birisiyim, sevgilim olmuşsan o zorlukları aşmışsın demektir. tebrik ederim.

-Öyle gün içinde on kere arama ya da günaydın, iyi uykular, eve varabildin mi diye mesaj atma lütfen.

(hayır senden önce de ben uyanıyor ve gayet rahat uyuyabiliyordum hatta inanmayacaksın ama gittiğim bir yerden eve tek başıma dönebiliyordum. lütfen beni sadece gerçekten özlediğinde ve sesimi duymak istediğinde arar mısın?)

- nereye, kim onlar, ne yapacaksınız soruları hiç hoş değil söyleyeyim...

(bekle, zamanı gelince tanıyacaksın senden önce varolan ve devam eden hayatımın değerli insanlarını, dostlarını...)

- öyle herşeyi birlikte yapan bir çift olmayalım herkesin aynı zamanda kendi yaşamı da olabilsin. ahh bir şu "ben" kavramlarını koruyabilsek bak ne güzel olacak.

(ayrıca yapışık ikizler kavramı tıp dünyası için önemli ve inan onları da ayırıyorlar.)

-sensiz geçirdiğim zamanlarda kasma, sensiz nasıl mutlu olabildiğimi sorgulama.

(evet sensiz de mutlu olabiliyorum, özellikle de arkadaşlarımla vakit geçirirken ama bu seni az sevdiğim anlamına gelmiyor ki.)

-ciddi ilişkiden kasıt evlenmekse bu ilişki ciddi olmayacak olamayacak bunu bilesin...

(başkalarının ne dediğine bakma, bir ilişki bir yere gidiyorsa gidiyordur, ilişkiyi tartışarak olmaz bu işler.)

son olarak;

- güçlü ol, benden daha zayıf olduğunu hissettiğim an, seni bakılacak çocuk gibi görmeye başlayorum ve aşk meşk kalmıyor bende...

(güçlü ol derken; hayatını benim dışımda zaten anlamlandırmış ol, ben olsam olsam en güzel renk olayım orada. aşkına sahip çıkacak kadar çıktığı yolda yürümesini bilecek kadar güçlü ol emi.)
böyle olursak ben çook severim seni, çok da mutlu ederim emin ol...

Sana elimin ne kadar ağır olduğundan hiç bahsetmedim, muhtemelen, ilk kavgamızda suratına geçireceğim yumrukla fark edeceksin bunu. Sen uykuya dalana kadar uyuyamayacağımı da bilmiyorsun elbette, ama ben, alt dudağının kenarından sakalının başladığı yere doğru bir boşluk olduğunu biliyorum, seni en çok orandan öpmeyi seviyorum.

Çok geç kalma emi bunu okuyan, ben bir süredir ikimiz için hazırlık yapıyorum.

Geçenlerde takside not defterimi unuttum, sen olsan hatırlatırdın, sen olsan, karşıdan karşıya geçerken önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa bakmak yerine; profilden ne kadar da hayatımın anlamı olduğuna bakar, kaldırıma çıkalım da enseni öpebileyim diye fırsat kolluyor olurdum, sen olsan, şu an metrobüste hiç tanımadığım bir yaşlının omzuna yaslamazdım başımı, sen olsan, muhtemelen ineceği durağı kaçırmış bu bin yaşındaki bebeği evine kadar birlikte bırakırdık. (Şimdi tek başıma yapmam gerekecek.)

Tüm çabalarıma rağmen, hayatımda ‘öylesine’ yer almakta ısrar edenleri ...... etmekte bir sakınca görmüyorum. Sen de böyle olmasını tercih ederdin, biliyorum.

Şarkılar biriktiriyorum, öpüşmeler, sabah kahvaltıları, ezan okununca durmaları, hikayeler saklıyorum, hastalandığında anlatabilirim diye düşünüyorum. Saçlarını nasıl kesmemi isteyeceğini, enginarı sana nasıl yedirebileceğimi, atletini pantolonunun içine sokman gerektiğini nasıl öğreteceğimi bilmiyorum. Mesela karşında oturduğumda, göbeğim Sabancı’nın katlarıyla yarışmış falan hiç umursamıyorum. Çünkü sen benim süper kahramanımsın ve karnıma baktığında, içinde henüz çalışmalarına başlamadığımız üçüncümüzü göreceğini biliyorum.

Şu an, arkamda oturan bir başkasının üçüncüsüne dil çıkarıp gülüşüyorum.

Beni çok geç bulma olur mu bunu okuyan?

Seni seviyorum.

Ebru Vatansever

(Kisaltilmistir :cici:)

"seni bir yabancı gibi karşıma alıp
bunun dayanıklı bir şey olmadığını
sürekli kılınamadığını, çünkü aşkın
yapılan bir şey olmadığını,
başlangıçta bir melek konduğunu
sonunda bir kelebek öldüğünü,
yani kısacık sürdüğünü, oysa hayatın
bir korkular ve alışkanlıklar bütünü
olduğunu,
bütün bunları sana
nasıl anlatacağım ?"
birhan keskin

bütün arkadaşlarım evleniyor artık, bu gidişle bi ben kalıcam, nerdesin?

Aradığım gibi olma, aradığımın sen olduğunu bana kanıtla.
duygularımı sesimden anla, duygularını sesinle anlat.
sözler bazen "fazla" gelsin, gereksiz olsun, kullanılmasıni kırmasın, incitmesin.
çok konuş, çok anlat, sıcacık ol. sesini duyunca gün aydınlansın.
sevgini hissettir, sevgimi kanıtlamak zorunda bırakma.
sırf ben olayım sende, başkalarını "düşünmememi" sağla, "o" ol..
seni düşündüğümde anlamsızca, şebek gibi sırıtayım, "o ağzını kapat önce sen!" desinler, o kadar ki şapşal olayım.
adını anayım bir sürü gerekli gereksiz yerde söyleyeyim, her lafı sana bağlayayım, ben kendime "hep" yeterim ama senle" tam" olayım.
dinlemediğim o şarkılar anlam kazansın, izlemediğim filmler bizi anlatsın.
En saçma günümüz bile en anlamlısından daha unutulmaz olsun, sıradan şeyleri özel kılan olalım beraber.

430918_345196642169132_595715329_n.jpg

kendini inandırdığın yalan bir hayat hikayen ve kisiligin olmasın. ilk tanıştığında neysen sonra da aynı kalabil. bu hayatta bir amacın olsun mesela sevgilini hayatının merkezine koyup sabahtan aksama kadar telefonuna gelecek olan mesajı bekleme.milletin işi gücü var dimi
dunyada neler olup bitiyor bir farkındalığın olsun. sana yapmamı istemedigin seyi sen bana yapma mesela. para ile ilgili durumların hepsinde komplekslerin olmasın mesela. paradan bahsetmek ya da parayı ortaya koymak icin beraber olmadık.
bir sorunun varsa benimle ilgili gel konus zaman kaybetme kafayı yiyene kadar.
bu liste bitmez di mi? bu kadarını yazan bir o kadar da yazar diyorsun. evet. en iyisi sadece olgun ol kendin ol ... birde az beri gelmelisin bence malum yaşlanıp yaşlılık problemleri yaşamaya başlamadan sana kavuşmak istiyorum bu entry'i gördüğün anda ninja kaplumbağalar dahil herkese haber ver. :)

Sevgili sevgili adayım,
Sen şimdi bir anda hayatıma gireceksin ve yavaş yavaş kendine bağlayacaksın.
Zamanla ben seni daha çok seveceğim.
Sana bağlandıkça daha çok konuşmak isteyeceğim ve sen bana zaman ayırmayınca habire kavga edeceğiz.
Başka kızlarla olsan sohbetlerini kıskanacağım.
Sen bana yasaklar koyacaksın ; onu giyme , şuraya gitme , öyle yapma diyeceksin.
Ben senden evlenme teklifi beklerken sen başka alemlere akmaya başlayacaksın.
Ben erkeğim yaparım diye işten sıyrılmaya çalışacaksın.

Olmuyor biz senle yapamıyoruz , en iyisi ayrılalım. Hiç gelme her nerdeysen orda kal.

Bir 10 yıl daha gelme lan..

Hatta hiç gelme..

İmza bir dost.

hiç haberin yok;
iki gündür başıma gelenleri anlatmam lazım sana..
hım bu arada gelirsen eğer fransız sokağında şarap içelim mi? ben meyve şarabını çook severim haberin olsun.

Bir de taksime sensiz gitmeyeceğim söz veriyorum.

Öptüm sevgili sevgilim. Kendine iyi bak.

Merhaba. Nerelerdesin?
Eh artik bu yazi da sensiz geciriyorum iki yil oldu neredeyse. Gelmene hazir miyim onu da bilmiyorum bu ara cok yogunum. Eylul e kadar gelme sakin yoksa ilgimi cekemezsin ama lana del rey konserinde karsilasirsak bilki sortlu minik ufak tefek kafasinda sapka olan sari sacli kiz benim ve yanimda iki kisi daha var muhtemel cimlerde oturmus iciyoruzdur. Sende damdan duser gibi gel ve beni sasirt. Ama kendine gelmeden sakin bana da gelme haberin olsun optum. Sevgiler.

Seni sevecek olan maria.

Ben mutfakta yemek yaparken gelip sarılıp öpmeyeceksen hiç gelme!
Ayrıca pes oynamasınıda bilmiyorsan gelme!

Bak sevgili başkalarına yılışacaksan hiç gelme hatta defol .

Sana bonibonlu pasta yapsam,gelmek için acele eder misin?

Gerizealisin kisa ve net.
Yahu o kadar gec kal dun kasima cik hakkin varmis gibi hesap sor. Odunsun, okuzsun
Hem sana gicik oldum iyi oldu beklettim. Randevuya yarim saat once gelecek kadar ebleksin
Seni begenmis olabilirim ama sevgili olamayacagimiz asikar.
Hem c.tesi cekim var eger gelirsen sevinirim hem senin de fotograflarini cekerim.
Yuzun cok fotojenik.

Optum cok.
Muck!

Geri