-Öyle gün içinde on kere arama ya da günaydın, iyi uykular, eve varabildin mi diye mesaj atma lütfen.
(hayır senden önce de ben uyanıyor ve gayet rahat uyuyabiliyordum hatta inanmayacaksın ama gittiğim bir yerden eve tek başıma dönebiliyordum. lütfen beni sadece gerçekten özlediğinde ve sesimi duymak istediğinde arar mısın?)
- nereye, kim onlar, ne yapacaksınız soruları hiç hoş değil söyleyeyim...
(bekle, zamanı gelince tanıyacaksın senden önce varolan ve devam eden hayatımın değerli insanlarını, dostlarını...)
- öyle herşeyi birlikte yapan bir çift olmayalım herkesin aynı zamanda kendi yaşamı da olabilsin. ahh bir şu "ben" kavramlarını koruyabilsek bak ne güzel olacak.
(ayrıca yapışık ikizler kavramı tıp dünyası için önemli ve inan onları da ayırıyorlar.)
-sensiz geçirdiğim zamanlarda kasma, sensiz nasıl mutlu olabildiğimi sorgulama.
(evet sensiz de mutlu olabiliyorum, özellikle de arkadaşlarımla vakit geçirirken ama bu seni az sevdiğim anlamına gelmiyor ki.)
-ciddi ilişkiden kasıt evlenmekse bu ilişki ciddi olmayacak olamayacak bunu bilesin...
(başkalarının ne dediğine bakma, bir ilişki bir yere gidiyorsa gidiyordur, ilişkiyi tartışarak olmaz bu işler.)
son olarak;
- güçlü ol, benden daha zayıf olduğunu hissettiğim an, seni bakılacak çocuk gibi görmeye başlayorum ve aşk meşk kalmıyor bende...
(güçlü ol derken; hayatını benim dışımda zaten anlamlandırmış ol, ben olsam olsam en güzel renk olayım orada. aşkına sahip çıkacak kadar çıktığı yolda yürümesini bilecek kadar güçlü ol emi.)
böyle olursak ben çook severim seni, çok da mutlu ederim emin ol...