Gelecekteki Sevgiliye Not

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
gerizekalıysan lütfen ötede dur artık salaklara tahammülüm hiç kalmadı bil : )

bana 2'iz kız bebeler veremyeceksen gelme!

toplam 3 cocuk ıstıyorum aslında 4 de olablır ama 2'iz kesın olacak 2 tanesı neyse tmm D:

Birbirimize kızsak ta,küssek te,tartışsak ta,kırılsak ta
konuşalım çözelim sakın araya zaman sokma birlikte atlatalım o süreci lütfen

Konu dışıdır bilginize;

baştan sona okudum mesajları bir çok mesajı dayanamayıp beğeniverdim. harika şeyler yazmışsınız. işte insan olmak böyle bir şey. oysa hepiniz birbirinizden farklı karakterleri ve görüşleri olan insanlarsınız. ama söz konusu sevgi olunca, sevmek ve sevilmek olunca işte o dakikadan sonra hiç bir görüşün, dinin ve ırkın nerede ise bir önemi kalmıyor.

o kalp, insan olandaki o özel detay, şekilden arınıp sadece esas olana odaklanıyor.

hepinizi çok seviyorum ^^

saygılarımla ^^

Lady Sun Benim kini keşke beğenmeseydin. O günleri hatırlamak bile istemiyordum çünkü. :/

Lady Sun Benim kini keşke beğenmeseydin. O günleri hatırlamak bile istemiyordum çünkü. :/

kimlerinkini beğendiğimi bilmiyorum hiç birinizin nikine bile bakmadım (: unutmamalısın bence eğer beğenmişsem muhakkak yüzümde gülümseme ile olmuştur bu (: sevgi dolu ve samimi olman kadar muhteşem ikinci bir şey olamaz. Rahat ol ^^ bu kötü bir şey değil.

johnny deep gibi adam ol cariyen olurum :))))

@Lady Sun takdir ediyorum 48 sayfayıda okumanı ben şahsen okumazdım :T:

kimlerinkini beğendiğimi bilmiyorum hiç birinizin nikine bile bakmadım (: unutmamalısın bence eğer beğenmişsem muhakkak yüzümde gülümseme ile olmuştur bu (: sevgi dolu ve samimi olman kadar muhteşem ikinci bir şey olamaz. Rahat ol ^^ bu kötü bir şey değil.

Unuttum gitti bile sadece o zamanlara ait bir şeyler görmek istemiyorum. Neyse olan oldu tekrardan yazmanın da çokta anlamı yok.

Gelme Allasen ben Boyle iyiyim

Geri