-
-
-
-
-
[YOUTUBE]oZhptF0Sigs[/YOUTUBE]
iki lafı bir araya getiremeyen muhalefete oy ver diyorlar
ve bunlara oy verenler var : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hıc agzımı yormicam ya..
Dil sürçmesi yoktur; biliçaltında saklanılan bir gerçeğin, bilinçsiz bir anda ağızdan kaçırılması vardır.
(Sigmund Freud)
[YOUTUBE]ZPuy698-7xU[/YOUTUBE]
kim o kemal dervişmihsjdjska:d
2 lafı bir araya getirip sacmalayip yalan soyleyenide gördü bu gözler)))
Feci kapak)
kim o kemal dervişmi
baykal mı
yada diğerlerimi : ) serap
Herşeyi anladım da yürüyen merdivene ters binmesi
hadi bir iki üç anlarım da sürekli böyle ve buna oy verecem tam bi komedi
iki lafı bir araya getiremeyen muhalefete oy ver diyorlar
ve bunlara oy verenler var : )
her şeyi anlarımda bu kadar çok din allah korkusundan bahsedip her halti yiyip cemaat yalaması iken nasıl bu kadar ters düştükleri bende anlamam)) çıkarlara ters düşme acısını tahmin edemiyorum .
[mentıon=5354]donatello[/mentıon] paylaştığın videoya ve altına yazdığın yoruma istinaden yazıyorum.
Iki lafı bir araya getirememek değildir,arkadaşların dediği gibi dil sürçmesidir.tayyip'le bahçeli'yi kıyaslamak bile hayli gülünçtür.bahçeli'nin eğitim seviyesi bile tayyibin çenesini kapatıp,edep bilmesine yetecek niteliktedir.
Evet bende bahçeli'ye oy veren kesimdeyim..bu durumdan fazlasıyla memnun ve gururluyum.
Hayır şuan senin yaptığın da tayyibe oy verenlere söylenen sözlerle eş değerdir gözümde..saygı duyulmasını isteyip,sonrasında buraya gelip bunlara da oy verenler var dersen kendinle çelişmiş olursun.. Hiç sevmiyorum siyaset konusunda konuşmayı ama bir yerden sonra damara basılabiliyormuş bunu öğrendim şuan..
hayırdır serap ne zoruna gitti kılıçtaroğluna laf demem mi
burada aylardır cumhur başkanına etmediğiniz hakaret kalmadı şimdi
yok isim öyle yazınca hakaret yok ayıp
bi dönün aynaya bakın ya meydan kaldı size herşeyi yazın çizin sonra yok o olmadı bu olmadı sizin dilinizden konuşuyorum bende
Çıkarlarım doğrultusunda oy vermeyi planlıyordum ki kul hakkına gireceğini düşündüm. Bi tane bile tamam lan bu da benim adamım diyeceğim kimse yok![]()
bize yakışmaz bu tür alaycı konular donatello
her seçmen değerlidir
Bende oy pusulasına adımı yazmayı düşünüyorum abla![]()