gelde bunlara oy ver

Konu sahibi son olarak 2686 gün önce görüldü

zeyyy aynı yazıyı cumhur başkanına hakaret ederken ki bunların içinde sende varsın o zamanda deseydin ya
siyaseti eleştirirsin ama kişiye hakaret edemezsin ve sen şimdi bahçeliye laf ettim diye tepki veriyorsun
madem saygıdan bahsediyoruz o zaman ülkeye cumhurbaşkanı olmuş birine de saygı gösterecez dimi zeyyy.

ben her zaman şunu dedim.. benim cumhurbaşkanım değil,senin olabilir.sevmiyorum,saygı da duymuyorum yaptığı hiç bir işe.senin şuan yaptığın bir nevi sidik yarıştırmak o halde..bende sana diyorum ki öyle bir insan olsun kii cumhurbaşkanın diğerlerine laf söyleme hakkınız olabilsin..bahçeliye değil sözün oy verenlere yani banadır..ben yorumlarımın %90nında tayyibe lafımı söylemişimdir,oy verenlere değildir..siz bunu anlamıyorsunuz,tayyibe söylenen her söz sanki annenize bacınıza söylenıyor gibi algılıyor evrim geçiriyorsunuz.yineliyorum o adam yalanlarıyla,işgüzarlığıyla,çaldıklarıyla ve susturduklarıyla cumhurbaskanı olmuştur.bilgisiyle,insanlığıyla bir yere gelmemiştir..

ıyi misin ismail? Ben kime hakaret ettim? Ben cehapeli değilim bu bir.
Kimseye senin yaptığın gibi mal demem bu iki.
Hırsıza hırsız demek mi suç oldu?ayan beyan delilleri ile gösteriyoruz hakaret etmeden bu mu zoruna giden ?
Ben burada particilik yapmıyorum bunu da kafana sok ve bana siz li biz li taraf tutan saksakci gibi konuşma mumkunse.
Aynaya bakın vs ne demek? Ben hiç hayatımda hırsızlık yapmadim:)vatanimaohanet etmedim
çıkarlarım uğruna kimseye yalaklik etmedim. çok sukur: )
taraf tutan cumhurbaşkanı olamaz: )))

sen önce sorumun cevabını ver sonra konu ile alakasız şahsi cevaplara geceriz: )))

uzun zamandır buradayım ve uzun zamandır her türlü hakareti ediyorsunuz
hırsız hüloğg çocuklarına bile laf edildi burada
şimdi yok demedim etmedim hırsızlığı kanıtlı vsvs diyorsunuz
ahmet nejdet sezer kimi tutuyordu madem
bir insana hırsız demek ismiyle alay edilmesinden daha ağırdır
sürekli meydan sizde gibi atıp tutun sanki buraları sadece sizin
burada yazdığınız onlarca hakareti göstere bilirim
bakın tarafı olduğunuz kişilere laf dedim ayaklandınız
ama size gelince bu hakkı kendinizde görebiliyorsunuz ne hikmetse
bende aynı dili konuşuyorum artık.

uzun zamandır buradayım ve uzun zamandır her türlü hakareti ediyorsunuz
hırsız hüloğg çocuklarına bile laf edildi burada
şimdi yok demedim etmedim hırsızlığı kanıtlı vsvs diyorsunuz
ahmet nejdet sezer kimi tutuyordu madem
bir insana hırsız demek ismiyle alay edilmesinden daha ağırdır
sürekli meydan sizde gibi atıp tutun sanki buraları sadece sizin
burada yazdığınız onlarca hakareti göstere bilirim
bakın tarafı olduğunuz kişilere laf dedim ayaklandınız
ama size gelince bu hakkı kendinizde görebiliyorsunuz ne hikmetse
bende aynı dili konuşuyorum artık.

Ben kimseye MAL demedim bi kere onu kafana sok. Senin yaptığın gibi yapmaya niyetim yok. Siz /biz seviyesine gelecek kadar gözün kör olmuş yapacak bir şey yok hadi sana kolay gelsin.

[YOUTUBE]t8m_rZ2OHpE[/YOUTUBE]​

Bunlara'mı oy verelim o zaman? Ne rte,ne devlet,ne de kemal bu üçünü toplasan 1 adam etmez Açın gözünüzü bu ülke'de başka partiler'de var her sene aynı adamlara oy vermeyin

Ortada buluşalım komünis partisine verelim. İşçi sınıfı patron sınıfı olmadan yaşayalım. Bi kere de beni dinleyin ne olmuş.

Not: patronum

Bir tarafta masum ve sempatik dil sürçmeleri DİĞER TARAFTA BİLİNÇLİ FİTNEKAR MÜNAFIK YALANLARI .. İZLEYİN AYDINLANIN ..
[YOUTUBE]HtAAPvcRaEQ[/YOUTUBE]

aydınlanın aydınlanın israile laf etti bazıları alınıyor.

donatello daha kötüsü var hocam inanırmısın, öğrenince şaşırdım kaldım. Bunlara nasıl oy veriyorlar anlamıyorum.

İzler misin, videonun sonunu getirir misin bilemiyorum. Ben bırakayım buraya izlemek isteyen izlesin.

[YOUTUBE]ZLP458-IAfM[/YOUTUBE]

Üç dört gün önce çıktı video, güzel bir şekilde derlemişler. Sosyal medyada iyi ses getirdi. Videodaki sese takılmayın cemaatçi bir abimiz seslendirmiş, içeriğe odaklanın yeter.

Şuur açıcı video .. ALLAH bu münafıkları ya ıslah etsin ya da belalarını versin inşaALLAH ..

video güzeldi
tek yapmamız gereken bundan sonra ahlaklı yaşamaya çalışmak
akpnin ahlaksızlıkları zaten biliniyor liste uzun sayamiycam cemaat de mülakatla abileri teşkilata doldurmasın

Geri