geçmişten geleceğimdeki ruhu güzel adama mektup varr

Konu sahibi son olarak 3109 gün önce görüldü

konu adında da dediğim gibi geçmişten (yani şimdimden) gelecekte ki ruhu güzel adama yazdıklarım ve yazacak olduklarım :):dyg:

15/04/2014
14:28

Merhaba ruhu güzel adam...
senin ile henüz tanışmadık ama biliyorum ruhun hurilere iç çektirecek kadar derin...Nasıl göründüğün ile ilgilenmiyorum gözlerim maddeyi göremeyecek kadar ağma benim...İlgi alanım ruhun,kalbin... Sen şuan neredesin ne yapmaktasın kim ilesin bilmiyorum ama bana geleceğin günü sabır ile beklemekteyim...Biliyorum yaşamın kıyısında bir yerlerdesin belki de az önce yanımdan geçtin gittin dedim ya tanışmıyoruz henüz üzgünüm dur diyemedim... Yüreğini ruhunu biliyorum yalnızca hissediyorum seni taa iliklerime kadar...Senden öncesi diye başlayan kelimeler biriktiriyorum sana anlatılmayı bekleyen zaferler , yenilgiler.,başlangıçlar, bitişlerbir çok anı bir çok dün biriktiriyorum nice güzellikler ,hüzünler geldiğinde tek tek anlatacağım tanıdığım iyi ve kötü insanlar sensiz geçen her anımı gün be gün eksiksiz sanki sen oradaymışcasına anlatacağım sana sende biriktir anılarını olurmu gözlerimizi birlikte açmış gibi olalım sen beni bil her hücremle ben seni bileyim...Biz olmak kolay olay güzel adamım biz tekleşelim ben senin ellerin olurum yazarım ikimize ait ne varsa içimizde sen benim gözlerim ol düşlerimizin geçekleştiğini göreyim senin gözlerinle...Hayat zorlu bir yol kestirmeside yok üstelik engeller yaratmayalım birbirimize öyle küstüm darıldım gücendim gittim bitttim demeyelim bıkmadan usanmadan maddeye değil varlığa gidelim... Öyle alışıla gelmiş günümüz aşkları gibi olmasın bizim sevdamız gidişleri yok edelim silelim sözlüğümüzden anlamını gelişlerimiz olsun her gün yeniden gelelim birbirimize her gene aynı düşe yatalım mesela yazacak çok seyim var sana güzel adamım adım adım an be an çok bekletme olurmu ağlartma sayfaları daha fazla...

15/04/2014
15:53

merhaba ruhuna doyamadığım...

ayrı kalamadım bak senden yine sarıldım kaleme dedim ya an be an anlatacağım sana diye ...

Farkındalıklar geldi aklıma bir anda nelerin farkındalıklarıyla yüklüyüz neleri fark edemeyecek kadar körüz insanın farkındalıkları olmadı denmişti bir arkadaş toplantısında sahi bir insan nelerin farkına varmalı gerçekler ile yaşamakmı farkındalık yada gerçekleri yaşamakmı ?? söylesene dış yüzü bilinmeyen denklemim farkındalık neydi???

B.tunçel

16/04/2014
09:26

merhaba aynadaki yansımam...

gelecek zaman neler getirir bilemiyorum ama sen geleceksin biliyorum...Şuanda bu satırları çalışmakta olduğum şirketin ofisinden gönderiyorum geçmiş zamanımın gelecek yanı...
Ne garip değil mi huyunu suyunu bilmediğim ama ruhunu ezberlediğim bir adama satırlar adıyorum...
Seni beklerken yanlış yollarda yürümemek adına yine sana saklanıyorum biliyorum ruhuna adandığım biraz karışık meseleler bunlar olsun sen gel onları da çözeriz..
Sana vaad edebilecek bir şeyim yok en azından eller tutulur bir şeylerim yok dedim ya madde'de değil özüm varlıkta.maddeye kör olup varlığımı göre bilirsen şayet sana verebilecek ne kadar çok şeyim olduğunu anlayacaksın..
Sahi karşılık gereklimi ruhu güzelim...
Sevmek başlı başına teslim olmak değil mi ?
Bekliyorum ruhtan adam gelişini bir heves ve sabır ile...
koşulsuz şartsız seve bilmeyi anlatalım insanlara öze ine bilmeyi derinden seve bilmeyi beklentisiz ve cepleri boş sevdaları...Ne güzel şey insanı önce insan olduğu için sevebilmek sonra kişileştirip özüne inebilmek öze inmeden derin sevilmez geleceğimin asi rüzgarı...Biliyorum bunlar sana boş geliyor çünkü ya henüz keşfetmediğin şeyler bunlar yada benden daha iyi biliyorsun...Sıfatlardan konumlardan arınıp öyle geleceksin eminim...Düşünüyorum zaman zaman seni gözleri diyorum cennet şelaleleri gibi çağlar mı acaba yüreğinin çamuru temizlenmiş midir yada hala arınma ritüeli mi gerçekleştiriyor.Kimse tertemiz değildir hüzün bozanım her insanın kiri vardır illaki geçmiş anında kalan mühim olan farkına varmak temizlenmek arınmak çok dua ettim senden önce ve sana gelene kadar ''Rabbim sen içimi temizle''...
Sabah sabah nerden buluyorum bunca kelimeyi eminim daha yatağım soğumamıştır gidip yatsam düş bahçelerine koşsam gelmiş olsan daha çok bizden bahsede bilsem daha çok sen olsam daha çok ben olsan gülüyorsun değil mi şu halime içinden geçiriyorsun değil mi gözlerin bu satırlara deydikce ''ahh deli kadın koşacağız gerçeklere!'' ...
Gerçekler can yakar çoğu zaman olsun bir ömrü düşler arasına gizlemekten iyidir..

Hadiii çık ortaya sobelememiz gereken bir konu var!!! =)

Burçin TUNÇEL

16,04,2014
15,05

Merhaba hüznümü esir alanım...
zaman geçmek bilmiyor bir türlü fırsat buldukça kaçıyorum içimdeki sana.. İçimden geçiyorsun iniyorsun derinlerime merak etme arada dalgalansa da sığdır sularım...

Sana biraz sevdiğim şeylerden bahsedeyim mesela;

SONBAHAR en sevdiğim mevsim hüznü huzura karıştıran içim gibi pek benzerim ona güneşim yakmaz ama yüzünü aydınlatır yağmur çamur olsa da hatta sonum kara kış dahi olsa hep bir sevinç hep bir umut saklıdır derinlerimde dışım sert kabuk olsada sen içimi gel ve gör...

Bak nasılda uzayıp gidiyor kelimeler sonbahar adına daha neler yazarım nelerr şimdikil kısa bi değinme yaptım o kadar..Bak işte maddeyi görmek böyle bir şey bir sonbaharın içine neler sakladım neler hadi gel bul onları..

Gördüğünü herkes sever sevgilim sen görmediklerini sev bende...

ahh bir de yağmurları severim hüznü huzura çeviren...Türk kahvesi mesela en sevdiğim...Sonra güneş en çok güneşi severim ben çağıl çağıl umut akar üzerimize galiba ruhu güzelim ben bir çok şeyi severim...
Ahhh unutmadan sevgilim gülmek güzeldir tanımasan da gülümseyerek bak insanlara gülümsemek içtenliktir mesafeleri kat etmektir söylesene bir gülüşe kaç anlam sığar huzura bulaşanım....?

BURÇİN TUNÇEL

17,04,2014,
09,45

günaydın sevgilim...

yeni bir gün daha başladı ruhtan adamım güneş doğdu biraz akşamdan kalma sis olsa da güzel bir gün olacak hissediyorum.Zaten pozitif düşünce değil mi günü güzel kılan bak hala nefes alıyoruz şükür demek ki hala arınacak, mutlu olunacak bir sürü şey var.Gülümse sevgilim ve unutma hala hayatta isek kötü giden her şeyi düzelte biliriz bakam bu kadar pozitif yazdığıma genelde hüzünlü bakarım etrafıma göreceksin bazen sıkacak bu hallerim seni ne kadar hüzünlü olursam olayım ne kadar depresifte olsam daha derine indir beni göreceksin dibe indikçe nasılda yükseldiğimi...Her zaman şunu savunmuşumdur ''dibe batmadan yüzeye çıkamazsın'' içinde bulunduğun anın tadını çıkar üzüleceksen dibine kadar iliklerin titreyene kadar
sevinecekmisin yine dibine kadar tüm hücrelerinle atacaksın en içten kahkahalarını bunları unutma hüzün bozanım derinlerimi açıyorum belkide sana...Merak etme huzurumu demleyenim zor kadın vs değilim sadece derinlerimi görmen gerek gerisi zaten boş zaten basit....

B.T

18,04,2014
10,48
merhaba kalbi yakışıklım
aklımdan geçtin aklım kendinden geçti...Dün gece bir rüya gördüm geçmişten bahsetti duymadığım bilmediğim bir ses ve uğurladı sonra tüm geçmişimi güneş batmak üzereydi ve tüm geçmişim geçti gitti...
hissediyorum gelişin yakın zamanda olacak az kaldı gönlü güzelim...
zaman ilaç mı olur yaramı bilmem ama zaman kıymetli doğru harcamak gerek sanırım doğru harcarsak ilaç oluyor ilacımı alma saatime 5' var biliyorum...
Gönlü çiçek tarlam bahar geldi bak güneş tepede iç ısıtıyor sanırım neşemin ikinci sebebi güneş ... İlki sensin tabi ki gönlüme uğradın bu sabah ah bilinmezim senle geçicek güzel zamanlarımız var bekletme olur mu ? =)
B.tunçel

18,04,2014
15,23

Hüzün demledim içer misin?
Kolum kanadım kırık gibi sebebini bilmediğim bir ağrı var içimde insanlar sevmeyi bilmiyorlar bir türküdür tutturmuşlar hepsi beklentiler,istekler, arzular herkes bir şeylerin derdinde herkes çıkarlarının peşinde
düşünüyorum galiba insan oğlu sevmeyi unutmuş adına sevmek dedikleri onca duygu çıkar üzerine kurulu ne acı..
Mayın tarlarsı hesabı biraz ağırlık versen elinde kalıyor sevda dedikleri o kurgu....
Güvenmek,inanmam,teslim olmak korkutuyor beni hüzün bozanım değerlerin yitirildiği bir dünyada inançalır sağlam kalmış kaç kişi kaldı ki?
Korkuyorum hüznümü yok edenim beni korkularımdan arındıra bilir misin?

B.T

29,04,2014
merhaba canım uzun zamandır yazmıyordum sana neden bilmiyorum kalemi elime alasım gelmiyor bu ara biraz kapanığım kendime hayalet bir şehrin hayalet ruhlarını düşlüyorum bu ara uzakları özlüyorum sonra bolca yağmur yağıyor buralarda ve ben ıslanmıyorum o yağmurlarda...
b.t

merhaba Adamım...

Hüzün dağıtacak bir şeyler aradım durdum bütün gece sonra seni ne kadar ihmal etiğim geldi aklıma sarıldım kalemime ellerinin yerini tutmaz ama yokluğunu varlığa çevirmenin başka bir yolunu bulamadım henüz...

Aklımdan zamanlar geçti gelecek olan geçmiş olan geçecek olan neyim var neyim yok hesabına girdim bu gece saçıldı ortalığa anılar fazla tozlananları sandığımın en dibine yerleştirdim değer sıralaması yaptım durdum değerlerine göre ayırdım tek tek her birini nostaljik anlar kervanına katılan kelimeler döşedim boynuna salladım sandığımı bağrımdan aşağıya ...

Hüzün kovayım dedim hüzne bulaştı ellerim hüznümü de paylaşır mısın benim ile??

Her geçen gün derin sulardan atlıyoruz gözlerimden kalbime atlayanım olur musun sahi?

Çok şey istemem adamım iyi kötü ne varsa paylaşalım yeter kimi zaman cam kapı devirelim kimi zaman güneşi boyayalım her an gülmeyi eğlenmeyi beklemem istemem zaten ağlasak da beraber omuz omuza olalım yeter

ahh adamım neler gördüm neler....

Nice dost bildiklerim
Nice ihanetler
ne zaferlere şahit oldu yüreğim ne fırtınalardan geçti ahh bir bilsen

daha fazla kanatma kalemimi adamım haydi çık gel ....

10,05,2014

23:36

B.TUNÇEL

vazgeçişlerim var benim beklemiyorum artık ruhu güzel adamı gelme istemiyorum

[YOUTUBE]OBNmTm09i48[/YOUTUBE]

ahmet enes gecesi yapalım dedim
[YOUTUBE]DGY66PU-LZM[/YOUTUBE]

değilmi ki aşklar pazarda....
[YOUTUBE]2rXzTUzfyjA[/YOUTUBE]

ahh kalbim sus artık sussss başıma bela açtın aklım bana yetmezken onuda yaktın....Ahhh kalbim geç kaldın geç şimdi bir günahkarsın seni bu garip halinle kim ne yapsın.....
[YOUTUBE]5eAqlmk47Q[/YOUTUBE]

Sabrıma ödülümü bekliyorum
Ne kadar sürecek bilmiyorum
Bir araftayım ki çözemiyorum
Halim, ahvalim, daim…
önce kuytulara sığınıyorum
elde ne var diye bakınıyorum
gönlümü görüşümü seçemiyorum
kalbim, ezelden, müdavim…
zorlana zorlana gidiyor adımlar böyle bir hayatta kirlendim
neylesin aklım, o hep sana saklım seni de mi kendime benzettim
gör alemim gör neydi ne oldu yalana, olmayana meylettim
sır dolu halim, biçare kalbim
gördüm geçtim demlendim
yazarak ustayı geçemiyorum
kaçarak gerçeğe varamıyorum
unutup kalbi avutamıyorum
halim, hep öyle, daim…
bedene emaneti bulamıyorum
e ruhu da çıkarıp gidemiyorum
kendime dahi inanamıyorum…
kalbim, ezelden, mülayim…
önüme her gelene diyemiyorum
derdimi devamı seçemiyorum
sırra kadem basıp arınıyorum
halim, ebedden salim…

[YOUTUBE]8uJ3n79TmiY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XySZ9CG3Ccs[/YOUTUBE]

bir meyve uğruna yorma beni...

“ Oysa ki tüm bunlar imtihândı. İsyan değil, sabırla Duâ etmeliydik. .”

10502218_320425324782420_1201608995170263799_n.png

[YOUTUBE]NUhbvFl_Nis[/YOUTUBE]

ahh tazeoğlu ahh kaptan ahhh

[YOUTUBE]CMoYOa4b-U[/YOUTUBE]

intihar şairin son şiiridir demiş kaptan...

Geri