konu adında da dediğim gibi geçmişten (yani şimdimden) gelecekte ki ruhu güzel adama yazdıklarım ve yazacak olduklarım
15/04/2014
14:28
Merhaba ruhu güzel adam...
senin ile henüz tanışmadık ama biliyorum ruhun hurilere iç çektirecek kadar derin...Nasıl göründüğün ile ilgilenmiyorum gözlerim maddeyi göremeyecek kadar ağma benim...İlgi alanım ruhun,kalbin... Sen şuan neredesin ne yapmaktasın kim ilesin bilmiyorum ama bana geleceğin günü sabır ile beklemekteyim...Biliyorum yaşamın kıyısında bir yerlerdesin belki de az önce yanımdan geçtin gittin dedim ya tanışmıyoruz henüz üzgünüm dur diyemedim... Yüreğini ruhunu biliyorum yalnızca hissediyorum seni taa iliklerime kadar...Senden öncesi diye başlayan kelimeler biriktiriyorum sana anlatılmayı bekleyen zaferler , yenilgiler.,başlangıçlar, bitişlerbir çok anı bir çok dün biriktiriyorum nice güzellikler ,hüzünler geldiğinde tek tek anlatacağım tanıdığım iyi ve kötü insanlar sensiz geçen her anımı gün be gün eksiksiz sanki sen oradaymışcasına anlatacağım sana sende biriktir anılarını olurmu gözlerimizi birlikte açmış gibi olalım sen beni bil her hücremle ben seni bileyim...Biz olmak kolay olay güzel adamım biz tekleşelim ben senin ellerin olurum yazarım ikimize ait ne varsa içimizde sen benim gözlerim ol düşlerimizin geçekleştiğini göreyim senin gözlerinle...Hayat zorlu bir yol kestirmeside yok üstelik engeller yaratmayalım birbirimize öyle küstüm darıldım gücendim gittim bitttim demeyelim bıkmadan usanmadan maddeye değil varlığa gidelim... Öyle alışıla gelmiş günümüz aşkları gibi olmasın bizim sevdamız gidişleri yok edelim silelim sözlüğümüzden anlamını gelişlerimiz olsun her gün yeniden gelelim birbirimize her gene aynı düşe yatalım mesela yazacak çok seyim var sana güzel adamım adım adım an be an çok bekletme olurmu ağlartma sayfaları daha fazla...
15/04/2014
15:53
merhaba ruhuna doyamadığım...
ayrı kalamadım bak senden yine sarıldım kaleme dedim ya an be an anlatacağım sana diye ...
Farkındalıklar geldi aklıma bir anda nelerin farkındalıklarıyla yüklüyüz neleri fark edemeyecek kadar körüz insanın farkındalıkları olmadı denmişti bir arkadaş toplantısında sahi bir insan nelerin farkına varmalı gerçekler ile yaşamakmı farkındalık yada gerçekleri yaşamakmı ?? söylesene dış yüzü bilinmeyen denklemim farkındalık neydi???
B.tunçel