Geçmiş Olsun Zeytin

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Banlandığım günün ertesi günü kaza geçirmiş.
Neyse geçmiş olsun yine de..

Ayy Zeytin hanımcığımm hiç haber vermiyorsunuz. Allah korumuş, inşallah iyisinizdir. Geçmişler olsun.

Banlandığım günün ertesi günü kaza geçirmiş.
Neyse geçmiş olsun yine de..

Sevgili coolumsu bence siz hicbir sey yazmayin bana. Banlanmanizla zerre alakam olmadigi halde sirf soranlara neden banlandiginizi soyledigim icin bana karsi saldirgan tutum sergilemenize bile hosgoru ile yaklastim. Ozelden bana mesaj yazip banlanmanizin hincini benden cikarip bana "benimle muhatap olma" deyip, hakaret edip tehditvari konusup, oyunlardan "ilahi adalet" gibi cumleler sarfedip buraya gelip iyi dilekte bulunmayin zira hic samimi olmuyorsunuz. Karsinizda salak yok, benim iyi niyetimi daha fazla suistimal etmeyin rica ederim.

Ay ben bunu yeni görüyorum!
Zeytin m nasıl oldu bu :(
Çok geçmiş olsun iyi misin ?

Ay ben bunu yeni görüyorum!
Zeytin m nasıl oldu bu :(
Çok geçmiş olsun iyi misin ?

Canim kaza cumartesi sabah oldu
Yayayken pisligin teki carpti kacti dun bulundu sikayetci oldum
Sag ayakta alci var boynumda biraz skinti var bugun daha iyiyim. Istirahatliyim bir sure.
Yakinda tamamen duzelirim insallah opuyorum <3

Zeytin hanım arıza yapan varsa, mahalleden adamları toplayıp geleyim? Nasıl oldun bakalım, bilgilendirme mesajı bekliyorum.

Canim kaza cumartesi sabah oldu
Yayayken pisligin teki carpti kacti dun bulundu sikayetci oldum
Sag ayakta alci var boynumda biraz skinti var bugun daha iyiyim. Istirahatliyim bir sure.
Yakinda tamamen duzelirim insallah opuyorum <3

Kıyamam ki :(
Umarım en yakın zaman da çok daha iyi olursun, sakın yorma kendini bol bol dinlen .
Bekliyoruz seni :klp:

Geri