Geçmiş Olsun Zeytin

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Forumumuzun kanatsiz meleği Zeytin hanimefendi trafik kazası geçirmiştir. Kendisine @ircforumlari.com.tr ailesi adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Allah'tan acil şifalar diliyorum meleğim :melek:

Son düzenleme:
Aa! çok geçmiş olsun
Bir şeyi yoktur umarim!?
Acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
Ahh çok üzüldüm inşallah önemli bir durum söz konusu değildir. Çok geçmiş olsun Zeytincim acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun, sıhhatinizde bir şey yoksa sorun değil, önemli olan şey candır. Tekrar yaşamamanızı dilerim. :1085970j9cygvm4c3:​

Aa üzüldüm çok geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah.

Aaa!
Büyük geçmiş olsun Zeytin hanım,kendinize dikkatli bakın.

Çok geçmiş olsun Zeytincim, hemen toparlayıp döneceğine eminim. <3

Ay çok geçmiş olsun Zeytin, kesin kenafirlerin nazarı değdi :(

Sevgili Ay bu sabah boynumdaki boyunlugu bacagimdaki alciyi gorunce cok uzuldu dayanamayip konu acmis, konunun acildigindan haberdar edildigim icin bilgi vermek istedim, iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepinize arkadaslar.
Sansa yasiyoruz buyuksehirde allah beterinden saklasin.
Aslinda olay cumartesi sabahi oldu talihsiz bir kaza diyelim istanbulun trafik canavari hic bitmiyor malum. Hadi vurdun kacip gitme dimi in de bir yardim et. Onu da yapmadi ama kimligi tespit edildi gerekli sikayeti de yaptim.
Bugun 4.gun daha iyiyim cok sukur en kisa zamanda tekrar aranizda olurum insallah.
Eksik okmayin hepinize sevgiler <3

Geçmiş olsun Zeytin,Rabbim tekrarını yaşatmasın.Aramıza en kısa zaman da dönmen dileğiyle

Geri