Geçmiş Olsun RK

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin.. 🙏

Sigarayı bırak acilen bu yaşta bu kadar kriz bir şeylerin habercisi oluyor..

• sarılma
Tepkiler: RK
Gecmis olsun, Allah acil sifa versin insallah.

• sarılma
Evet arkadaşlar, RK arkadaşımız yoğun bakım odasından çıkıp normal odaya geçti. Kendine gelmiş olup şu an dinlenmektedir.

Muhtemelen 1-2 güne kadar taburcu olup evine geçecektir.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, en kısa zamanda tekrardan aramızda olmayı diliyor.

Allah ailesine bağışlasın tekrar yaşatmasin inşallah 🙏

• sarılma
Çok geçmiş olsun RK. Bir an önce iyileşip aramıza geri dön..​

• sarılma
Cumartesi günü Ankara'dan çıkıp İstanbul ve İzmir'e gitmek üzere yola çıkmıştım. Kısmet olmadı.

Uzun zamandır ertelediğim bir anjiyo sürecim de vardı ancak planımız bayram sonrasınaydı.

Yolculuk sırasında rahatsızlandım ve gelişen durum nedeniyle hastaneye kaldırıldım.

Son birkaç gün benim için oldukça zorlu geçti. Çok şükür ki şu an iyiyim. Bu süreçte arayan, soran, mesaj atan, geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese gönülden teşekkür ederim.

İnsan böyle zamanlarda iyi dileklerin ve samimiyetin ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlıyor. Allah herkesten razı olsun.

Bundan sonraki süreçte biraz daha sağlığıma odaklanıp işin gücün ve hayatın stresinden uzak kalmaya çalışacağım.

Tekrar teşekkür ederim. Hastası olan tüm arkadaşların yakınlarına da acil şifalar diliyorum. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.

Geri