Geçmiş Olsun RK

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Selam arkadaşlar,

RK arkadaşımız geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmış olup anjiyo olmuştur. Kendisine yeni gelmiş olup bir defa daha anjiyo olması gerektiği haberini aldım. Mesajı kendisi değil bir yakını vasıtasıyla bana attı. Direkt mesajlaşma yada konuşmam olmadı. Kendisine mesaj atan, arayan, mail vs atıp da ulaşamayan varsa da buradan duyurmuş olalım. Eğer bir aksilik olmazsa 1-2 güne kadar sağlığına kavuşmasını umuyorlar ve normal odaya alacaklar. Dualarınıza ihtiyaç duymaktadır sadece. Hepinize selamı var.

Kendisine buradan da şahsi olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Çokgeçmiş olsun @RK
Allah şafii sıfatıyla şifa versin çokça.
En kısa zamanda iyileşirsin umarım.

• sarılma
Tepkiler: RK
Geçmiş olsun. : ((
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

• sarılma
Benim için çok değerli bir arkadaşsin umarım hemen iyileşirsin şifalar diliyorum 🙏

• sarılma
Bayramdan sonrası için randevusu vardı ve sanırım acil bir sorun yaşandı. Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

• sarılma
Gecmis olsun Ortym,,, insaallah 2. Anjiyo da sorunsuz gecer ve sagligina kavusursun cokca amin.

Dualarim seninle, Rabbim acil sifa versin. En kisa zamanda sagligina kavustursun Amin. 🤲🏻✨️

• sarılma
bişey olmaz olmaz diye diye..
çok kızıyorum sana ;@
dualarim seninle zaten günlerdir 🍀🙏

• sarılma
Geçmiş olsun rk, şifa dilerim. Allah sevdiklerine bağışlasın🌼

• sarılma
Geri