Geçmiş Olsun Ophelia

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramızda olursun..

Off çok çok geçmiş olsun. Hep korkarım. Bir kez de ben yaşadım arkadaşım kullanıyordu ben arkasındayken ön tarafı havaya kaldırdı arkada ben yerle yeksan oldum. Komikti ama korkutucuydu tabi. Acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşip bir daha motora binmezsiniz umarım(umuyorum öyle, binersiniz muhtemelen)

@Ophelia iroşşş geçmiş olsun şimdi öğrendim umarım iyisindir.
allah acil şifalar versin

50 cc motosikletimle işe git gel yapardım 30 km git 30 km gel her gün 60 km yapardım. İki defa düştüm bir defa kaza yaptım. En hafif olanı bile çok canımı yakmıştı hatta 10 gün kadar doğru dürüst oturamayıp uyuyamamıştım. Bir kaza videosunu izlerken aman ufak bir şeymiş diyebildiğiniz kaza ve düşüşler bile insanı ciddi şekilde sarsıyor.

Tekrardan geçmiş olsun @Ophelia tekrar bineceksen bile biraz daha dikkat et. İki teker sonuçta ve kaporta sensin, trafikte iken ne olacağını bilemezsin.

Ben bu başlığı yeni görüyorum, biraz geç olacak ama çok geçmiş olsun dilerim. Türkiye'de gibi trafik kurallarının kısmen uyulduğu ülkelerde motorsiklet kullanmak gerçekten tehlikeli ve zor. Bir an önce sağlınıza kavuşmanızı dilerim, iyi istirahatler.

gecmis olsun uzucu tikkat et.

Buyuk birsey olmamasi sevindirici ama motoaiklette kucuk de olsa direk darbe alan kendimiz oldugumuz icin yine de uzucu.

Cabuk iyilesmen dilegiyle.

Geri