Geçmiş Olsun Ophelia

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
durumu ile alakalı net bir bilgi alamadığım için sizleri de telaşlanmak istemedim. ama dün kendisine ulaşabildim, kendisiyle konuşabildim ve sesini duydum. irem'e ulaşmaya çalışıp da ulaşamayan arkadaşlar ve yokluğunu merak edenler için küçük bir bilgilendirme yapmak isterim.

perşembe günü geçirmiş olduğu motor kazası sebebiyle hala hastanede tedavisi sürmekte. biraz büyük bir kaza ama şu an durumu iyi. aldığı sert darbeden kaynaklı vücudunda bazı ezilmeler ve zedelenmeler mevcut. bunlar haricinde, çok şükür, ciddi bir şey yok.

merak eden herkese selamları var. en kısa sürede sağlığına kavuşup buralarda tekrar enerjisiyle salınmasını ben de ümit ediyorum.

hastaneden çıkar çıkmaz hemen bir kurşun döktürüyorsun, sadaka veriyorsun; dua mua bir şeyler yapıyorsun kendine. kskss kem gözden, nazardan sakınıyorsun bebişim.

tekrar tekrar çok geçmiş olsun diliyorum. seni seviyorum:*

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen geçmiş olsun deyince grip falan sandım. Çok üzüldüm kaza yaptığına sevdiği birşey motor ve umarim tekrarlanmaz bir daha Allah sevdiklerine ve ailesine bağışlasın lütfen geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim. 🙏

kaza yaptıgında post atmıştı, çok ciddi bişey yok diye düşünmüştüm.

üzücü, çok geçmiş olsun.. acil sifalar diliyorum.

Büyük geçmiş olsun. Trafik kazası berbat bir şey maalesef. 2007 - 2010 seneleri arası beş kez operasyona girmiştim. Kaştan gözden burundan kulaktan, yüzün sol yanından sürekli cam parçası çıkardılar durdular.

Geri