Geciken yılın enleri rankları hakkında...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben geçen sene seçilmiş miydim de? 2023 değil miydi o? Komikliğimi de çalmışlar demek ki… kfkfjfj
Bu sene hasımlar da çoğaldı, onun da etkisi var sanırım..
Neyse biraz komik ol bu sene.. geçen sene en var mıydı ya, iki sen önce miydi.

Vermicez ki?

Bence gerek yok ya. Ben forumdaki rankları minimize edelim diyorum aylardır. Siz hala rank rank ….

Demokrat biri olduğum için ;

Halkımıza soruyorum. “Rank verilsin diyenler” bu mesaja love atsın, gerek yok diyenler sarılsın.

Süre 48 saat
Teknik detayı tam bilmesem de her üye grubu farklı olduğu için tek tip rank olmaz diye biliyorum çünkü yöneticiye verdiğin rank ile elmas üye rankı aynı değil ve yönetici paneli görememeye başlar. Her grup için ayrı rank ayarlanması gerekir ki o da çok zaman alacaktır.

Çok uğraştırıcı değilse imza bölümüne 'banner' şeklinde bir tasarım belki olabilir. "Yılın Yöneticisi HoşgeldinHarunAbi" gibi...

Vermicez ki?

Bence gerek yok ya. Ben forumdaki rankları minimize edelim diyorum aylardır. Siz hala rank rank ….

Demokrat biri olduğum için ;

Halkımıza soruyorum. “Rank verilsin diyenler” bu mesaja love atsın, gerek yok diyenler sarılsın.

Süre 48 saat
seni dalgaya alıyor kürdom gelme oyuna.... @Kürt Kedisi

Bu arada bu mesaja 10 love gelirse solerim olayinida ben buldum forumdisi/forumici olayini bulduğum ilk ben yazan olduğum gibi bilmem şu yoruma Kiss gelir mi yaniiiiiiiii ^55

Geri