Geciken yılın enleri rankları hakkında...

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet sevgili Yönetim yılın enleri ranklarimizi ne zaman takdim edeceksiniz ?
her hangi bir açıklama da yapmadınız "size Rank Mank yok "diyin bari bizde boş hayaller peşinde koşmayalim kardeşim :(

X ; bomboş, gereksiz bir konu.
- ban sebebi, mağarana dön.

@Aze sende bir şeyler yazsana kız tacımı isterim diye cıngar çıkar mesela :D tencere tava calmazsak @HosgeldinHarunAbi nin bir şey yapacağı yok bu gidişle :dd

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
aman boşver kürdom ya üç dört rank nasıl olacak sende djhfjds
eğlendik güzeldi yeterli rank vermiyorlarsa ibanı paylaşabiliriz....hediye mediye yollayın bari...

@Aze sende bir şeyler yazsana kız tacımı isterim diye cıngar çıkar mesela :D tencere tava calmazsak @HosgeldinHarunAbi bin bir şey yapacağı yok bu gidişle :dd
tam da konuya mesaj yazmaya girmiştim mesajımı atınca senin mesaj düştü ahahaha

aman boşver kürdom ya üç dört rank nasıl olacak sende djhfjds
eğlendik güzeldi yeterli rank vermiyorlarsa ibanı paylaşabiliriz....hediye mediye yollayın bari...

tam da konuya mesaj yazmaya girmiştim mesajımı atınca senin mesaj düştü ahahaha
Sen tacını kafana tak ben ranklarınmı mareşal rütbeleri gibi omuzuma kjkjkh dolanalim forumda fıtı fıtı :D

• Kahkaha
kürtün günlerdir bahsettiği bu olay ne sonuçlar açıklanmadı mı işte daha ne vercekler.s.s

Evet sevgili Yönetim yılın enleri ranklarimizi ne zaman takdim edeceksiniz ?
her hangi bir açıklama da yapmadınız "size Rank Mank yok "diyin bari bizde boş hayaller peşinde koşmayalim kardeşim :(
biz senle birlikte olursak bu işi de çözeriz.. ya da vazgeçtim en son s.everim yapacağınız isi diyip gitmiştim…. hallolmuş ama günün sonunda.. neye yarar hevesim çoktan kaçmıştı. neyse verin şu özlenen rankımı ln! sjfljdjd

verin milletin ranklarını
gırmızı bişeydi diye hatırlıyorum

biz senle birlikte olursak bu işi de çözeriz.. ya da vazgeçtim en son s.everim yapacağınız isi diyip gitmiştim…. hallolmuş ama günün sonunda.. neye yarar hevesim çoktan kaçmıştı. neyse verin şu özlenen rankımı ln! sjfljdjd
Bence de ikimiz bir olunca üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok :D

Vermicez ki?

Bence gerek yok ya. Ben forumdaki rankları minimize edelim diyorum aylardır. Siz hala rank rank ….

Demokrat biri olduğum için ;

Halkımıza soruyorum. “Rank verilsin diyenler” bu mesaja love atsın, gerek yok diyenler sarılsın.

Süre 48 saat

Vermicez ki?

Bence gerek yok ya. Ben forumdaki rankları minimize edelim diyorum aylardır. Siz hala rank rank ….

Demokrat biri olduğum için ;

Halkımıza soruyorum. “Rank verilsin diyenler” bu mesaja love atsın, gerek yok diyenler sarılsın.

Süre 48 saat
Bu nasıl demokrasi kardeşim halkın iradesini gesıp ediyorsunuz :D

Kayyum atanmış belediye gibi hissediyorum
Seçimi kazandık ama mazbatayı vermiyorlar..xxdxd

• Kahkaha
Ben seçilmediğim için ekleyin rankları. Mutlu olsun insanlar jfjfjfj

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Ben seçilmediğim için ekleyin rankları. Mutlu olsun insanlar jfjfjfj
Geçen senenin komik üyesi Ayşe.. bu sene büyük düşüş yaşadı..
Neydi bu etkenler, faktörler.. bunları tartışalım.

Geçen senenin komik üyesi Ayşe.. bu sene büyük düşüş yaşadı..
Neydi bu etkenler, faktörler.. bunları tartışalım.
Ben geçen sene seçilmiş miydim de? 2023 değil miydi o? Komikliğimi de çalmışlar demek ki… kfkfjfj

Geri