Geceye Bir Söz Bırak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Belki küfür ediyosunuz nerden bilelim burda sizin gibi 2-3 lisan bilmeyen insanlar da olabilir nskdkdkd ya da yazın yanına parantezde türkçesini de yazın :d eğitim sistemimiz iyi olsaydı da bir kaç dil öğrenebilseydik keşke

Αφήστε τα χέρια μου να αγγίξουν τα μαλλιά σας όταν σας μιλάω
biz türkceyi zor okuyoruz bunu nasil okuyalim ya

Belki küfür ediyosunuz nerden bilelim burda sizin gibi 2-3 lisan bilmeyen insanlar da olabilir nskdkdkd ya da yazın yanına parantezde türkçesini de yazın :d eğitim sistemimiz iyi olsaydı da bir kaç dil öğrenebilseydik keşke

sen kac dil biliyon

Gittiğin yola inandıysan, attığın adımlardan korkma.

Bir yerden sevmeye devam edebilir miyim? Çünkü sevmek, yarıda kalan bir kitaba devam etmek gibi kolay bir iş değildi. Ya hiç sevmemişsem bugüne kadar? Bir kitaba yeniden başlamak gibi, sevmeye yeniden başlamak pek kolay sayılmazdı heralde...

Kendini herkese uydurmak için yontmaya koyulanlar, sonunda yontula yontula tükenip giderler.

Hayatta ki en güzel şey; tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.

Tamam en çok sen duyar kasacaksın...

Çocukların kalbinde zehrevan,kadınlar kös peçelerde kargın.Sense Hürmüz gölgesinde ebrar...

"Tutku" zehirdir. Önce haz verir sonra acıtır.

Kaybetmekten korkma; bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Che

En kuytusundayım gecenin
Yüreğimde filizlenen umutlarım
Belki de hiç gün yüzüne çıkamayacak kadar derin ve esrarlı …

• Beğen
Tepkiler: ne
İyi geceler. Uyuyim birazcık.

tenor.gif

bu kullanıcının yazılarına bazen kahkaha atıyorum sfdagadf

Geri