Yabancı dil yaramazsın lenn yasak isyan çıkartırım burda allahımaΑφήστε τα χέρια μου να αγγίξουν τα μαλλιά σας όταν σας μιλάω
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabancı dil yaramazsın lenn yasak isyan çıkartırım burda allahımaΑφήστε τα χέρια μου να αγγίξουν τα μαλλιά σας όταν σας μιλάω
Nece bu kjkjkjNa gaji da neman zaman lafiya
Huzuru aramaktan yoruldum..
Bir Afrika ülkesinin diliydi googleden bulursun dil algılaması fıkora şewbaşNa gaji da neman zaman lafiya
Huzuru aramaktan yoruldum..
İki Kürtçe yazdım yabancı dil yasak dediler bana yasaksa sizede yasak kjkjkjkBir Afrika ülkesinin diliydi googleden bulursun dil algılaması fıkora şewbaş
Bu toplum onu kabul edeyecek seviyeye gelmedi daha mazur gör!İki Kürtçe yazdım yabancı dil yasak dediler bana yasaksa sizede yasak kjkjkjk
biz türkceyi zor okuyoruz bunu nasil okuyalim yaΑφήστε τα χέρια μου να αγγίξουν τα μαλλιά σας όταν σας μιλάω
Belki küfür ediyosunuz nerden bilelim burda sizin gibi 2-3 lisan bilmeyen insanlar da olabilir nskdkdkd ya da yazın yanına parantezde türkçesini de yazın :d eğitim sistemimiz iyi olsaydı da bir kaç dil öğrenebilseydik keşke