Gecesi sümbül kokan

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
AirBrush_20201029211538.jpg
Her şeyi anlamak, herkese tahammül etmek ya da tüm beklentileri eksiksizce karşılamak gibi bir vazifem yok. Bildiğim ve yaşarken farkında olduğum sadece bu. İnsan eksiktir. Kıt ve bir yere kadardır. Her şeyi, her zaman, hep beceremez. Ehli değildir her konunun. Her insanın da..​

20201031_231605.jpg
Merhaba çiçek!​
Hayatımda her ne kadar her şey yolunda gitsede yolunda gitmeyen bir ben var buaralar.​
Fazla hassas, fazla kırılgan ve fazla yorgunum. Zaman beni epey bir yıprattı. Geçmişin izleri hala avuçlarımda bir leke gibi duruyor, bazen kendi kendime -bak o avuç içlerine, bak ve kalk ayağa, sen neler gördün, neler yaşadın hadi yıkılma! diyorum!-. Güçlü ol.​
Ben uzun zaman önce güçlü görünmek ile güçlü olmak arasındaki farkı keşfettim. Ondan sonra zaman akışım değişti. Mesela benim zaman çizelgem de yelkovan akrebi kovalamıyor, akrebi kovalayan benim. Bazen yolu bulabilmek için kaybolmak gerekiyor ve tamamen dağılmak şart, kusursuz bir toparlanma için.​
Seni seviyorum çiçek, kendimi seviyorum. Her ne olursa olsan omzuma gene ilk dokunan el benim elim olacak, o avuç içlerim ile seveceğim gene kendimi, unutma.​

İçeride ne varsa ve ne saklıysa, gün olur bir bir dökülür, çıkar, yansır dışarıya... Nasıl ki bir duvar zamanla dışına nemini kusuyorsa, bir gün nankörlüğünü zuhur eder bazı insanlar da...​

Güzel geceler çiçek.​
#Wattpadte GRİ PRENS adlı ilk hikayedir_   ....    Gri Prens_ Yanında… #kısahikaye # Kısa Hika...jpg

B612_20211230_190236_306.jpg
Kendini değersiz hissettiğin zamanların üzülme süresi vardır. O süre bittiğinde mantığın konuşmaya başlar ve kendine saygı duyman gerektiğini anlarsın. Kendine saygı duydukça, hak etmediğine inandığın, değersiz hissettiğin yerden kalkıp gitmek istersin. Yürümek böyle bir şeydir.​

Ben, bana yalan söyleyenlerden intikamımı, onlara bir daha inanmayarak aldım.​
4f7a8badb8cd680f99d89b1a1acc6043.jpg

B612_20221009_222745_553.jpg
Kalemim, sözlerimden daha keskindir..​
Hak verilmez alınır, dedim. Haklıydım. (:​
En çok kendini sev çiçek, kimse seni senin yerine sevemeyecek. Kendinle tamamlaman gereken bir konu bu, herkesten bağımsız.​

Geri