Yürüyen merdivenlerde,genç bir kız çocuğuna yol veren dini bütün hacımızın kullandığı ifade büyük bir tepkiye yol açtı!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha dine ısıtanını göremedik maalesef, aşağı yukarı hepsi böyle bu tiplerin. Hesabı da pek sorulmuyor gibi, ardı arkasının kesilmediği düşünülürse.Bunların hesabı ayrı sorulur inş dinden soğuttular
Ak sakallılar daha büyük mevzu neyini soracaksın ki ağzını bi açar edepten dinden bahseder seni susturur. Uzaktan beyfendi hanımefendi içi pislik diyarı burda bile var böyleleri Arpes bey sahi sizi bu saatte uyutmayan nedir yüzünüz kırışır uyuyun efendimDaha dine ısıtanını göremedik maalesef, aşağı yukarı hepsi böyle bu tiplerin. Hesabı da pek sorulmuyor gibi, ardı arkasının kesilmediği düşünülürse.![]()
Vallahi içime doğmuş herhalde yüz kırışıklığı korkusu, mesajdan hemen sonra uyudum.Ak sakallılar daha büyük mevzu neyini soracaksın ki ağzını bi açar edepten dinden bahseder seni susturur. Uzaktan beyfendi hanımefendi içi pislik diyarı burda bile var böyleleri Arpes bey sahi sizi bu saatte uyutmayan nedir yüzünüz kırışır uyuyun efendim
İşine gelmeyince türkü söyleme benim tekelimde. Lisanslı.Ille de roman olsun ister camurdan olsun
Murat.İşine gelmeyince türkü söyleme benim tekelimde. Lisanslı.
Çok talihsiz yorumlar bunnar. Suçlamaların ve iftiraların tümünü reddediyorum.Murat.
Artik böyle sacma sacma hipotezler üretip, benim canimi skmasan iyi olur.
Nedir senin bana burada kara calma amellerin, aklinca insanlari üstüme salma amaclarin?
Hos, deneyebilirsin ama lütfen imkani pozitif olabilecek seylerle dene.
Sen burada tecavuzu mesrulastirmaya calismis bir zavallisin.Senin haddine mi bu konulara yorum yapmak?
Ya birak ya.Çok talihsiz yorumlar bunnar. Suçlamaların ve iftiraların tümünü reddediyorum.