“Geçene geçirmek lazım”diyen Hacı büyük tepkiye yol açtı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yürüyen merdivenlerde,genç bir kız çocuğuna yol veren dini bütün hacımızın kullandığı ifade büyük bir tepkiye yol açtı!!

Her türlü sapıklık bunların başının altından çıkıyor zaten sübyancı hepsi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunların hesabı ayrı sorulur inş dinden soğuttular

Ille de roman olsun ister camurdan olsun

Daha dine ısıtanını göremedik maalesef, aşağı yukarı hepsi böyle bu tiplerin. Hesabı da pek sorulmuyor gibi, ardı arkasının kesilmediği düşünülürse. :)
Ak sakallılar daha büyük mevzu neyini soracaksın ki ağzını bi açar edepten dinden bahseder seni susturur. Uzaktan beyfendi hanımefendi içi pislik diyarı burda bile var böyleleri Arpes bey sahi sizi bu saatte uyutmayan nedir yüzünüz kırışır uyuyun efendim

Ak sakallılar daha büyük mevzu neyini soracaksın ki ağzını bi açar edepten dinden bahseder seni susturur. Uzaktan beyfendi hanımefendi içi pislik diyarı burda bile var böyleleri Arpes bey sahi sizi bu saatte uyutmayan nedir yüzünüz kırışır uyuyun efendim
Vallahi içime doğmuş herhalde yüz kırışıklığı korkusu, mesajdan hemen sonra uyudum.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İşine gelmeyince türkü söyleme benim tekelimde. Lisanslı.
Murat.
Artik böyle sacma sacma hipotezler üretip, benim canimi skmasan iyi olur.
Nedir senin bana burada kara calma amellerin, aklinca insanlari üstüme salma amaclarin?
Hos, deneyebilirsin ama lütfen imkani pozitif olabilecek seylerle dene.

Sen burada tecavuzu mesrulastirmaya calismis bir zavallisin.Senin haddine mi bu konulara yorum yapmak?

Murat.
Artik böyle sacma sacma hipotezler üretip, benim canimi skmasan iyi olur.
Nedir senin bana burada kara calma amellerin, aklinca insanlari üstüme salma amaclarin?
Hos, deneyebilirsin ama lütfen imkani pozitif olabilecek seylerle dene.

Sen burada tecavuzu mesrulastirmaya calismis bir zavallisin.Senin haddine mi bu konulara yorum yapmak?
Çok talihsiz yorumlar bunnar. Suçlamaların ve iftiraların tümünü reddediyorum.

Geri