Soru C Gece yürüyüş yaparken karşına böyle tatlı biri çıksa ne yaparsın?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Gece kim yürüyüş yapar? Sokak köpeklerinin saldırısına uğrarsınız ve kurtaracak kimse de ortada olmaz.

Atatürk Öğrenci Yurdu'nun ilerisinde çıkmıştı buna benzer bir tip. Nasıl korktuysam hala aklımdan çıkmamış. : ))

"Tatli" derken seker kiz'i canlandirmistim zihnimde... aslinda konuya da girmeyecektim ama yine de bakim bi..., diye baktim. Bakmaz olaydim. =o
Yigilip kalmazsam tabana kuvvet gsfsdds

o anki ruh halime bağlı
sağım solum belli olmaz

didem-soydan-in-bikinili-seksi-fotograflari_1960936.gif

İkili kombo vuruşu yaparak etkisiz hale getiririm. Gerekirse ulti açarım. Kung fu judo karate aikido Allah ne verdiyse artık iyice pataklarım. Bir süre dinlenir sonra pataklamaya devam ederim. Elimden kimse alamaz.

Bir zamanlar, büyük bir mezarlıkta gece yürüyüşü yapma adetine tutulmuştum. Kış vakti başlamıştım bu yürüyüşlere. El örmesi meşhur bir hırkam vardı ve dize kadar ördürmüştüm. Antika şeyleri de severim falan derken, elde baston, sırtımda hırka, kafada siyah bir börk. Sanırım evine giderken mezarlık yolunu kullanan bir adam beni görünce bayılmıştı. Sokak lambasının biraz uzağında, biraz yakınında, görünür görünmez bir noktada kesişmiştik. Elindeki telefonu falan düşürdü. Kendine geldiğinde tutuk bir dille konuşmuştu. Tatlı sitemler falan derken o hırkayı bir daha giymedim.

Yere otururum beklerim belki acır çaresizliğime de kendi kendine gider

Çalıştığım günlerde denk geliyorum bunun benzerlerine, bi insana en büyük kötülüğü kendinin yapıyor oluşunun en büyük örnekleri…

Ayh derim noluyorr derim

Pekte tatlıymış, bir kahve içer miyiz acaba.

Geri