Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar kilolu bir kuş bu.....Ekli dosyayı görüntüle 106766
ben de size balkon kuşumu atayım.... sert bir poz verdi ama olsun, oyh :3
Kuş foruma dahil olmak istemiyorum gibi bakiyor SjsjsjsjEkli dosyayı görüntüle 106766
ben de size balkon kuşumu atayım.... sert bir poz verdi ama olsun, oyh :3
Kuş sahibine beni bırak yeter der gibi bakıyor....Kuş foruma dahil olmak istemiyorum gibi bakiyor Sjsjsjsj
valla beni de korkuttu slk jbjbjbj nasıl bakışsa öyle...Kuş foruma dahil olmak istemiyorum gibi bakiyor Sjsjsjsj
Melisi yemez inşallah sonunda SjsjsjsKuş sahibine beni bırak yeter der gibi bakıyor....
Dışarı bırakınca geri geliyor mu....valla beni de korkuttu slk jbjbjbj nasıl bakışsa öyle...
Melisi yemez inşallah sonunda Sjsjsjs
o zaten kendi gidip geliyor hep, yuva yapmış. sürekli yeni bebe, kilosunu da ona borçludur...Dışarı bırakınca geri geliyor mu....
Bende akşam terlik attım cama gelen kuşa...o zaten kendi gidip geliyor hep, yuva yapmış. sürekli yeni bebe, kilosunu da ona borçludur...
kendine atsaydın o terliği....Bende akşam terlik attım cama gelen kuşa...
bi işaret miydi acaba...
Kutup ayısı da olur glbBu havada biz zor yaşıyoruz böceği nerden bulayım…..
Dışarı çıktığımda elim donmasa, kendimi çekip atardım…..Kutup ayısı da olur glb
var mı komik hikayelerin...Eskiden rastgele numara çevirir dalga geçer kapatirdik ne güzel.... şimdi yapamıyoruz ühüü
ya işte arkadasimin abisini işlettik birgün sonra epey azar yemiştik ortaokulda idik ozaman arkadaşım abisine kızmış bana gelmişti ara dedim aradi ben konuştum bir yere çağırdık ve gitmedik.... Jsjsvar mı komik hikayelerin...
sizin olduğunuzu nasıl anladı...ya işte arkadasimin abisini işlettik birgün sonra epey azar yemiştik ortaokulda idik ozaman arkadaşım abisine kızmış bana gelmişti ara dedim aradi ben konuştum bir yere çağırdık ve gitmedik.... Jsjs
Offf her zaman ki gibi bunda da bir anım varya işte arkadasimin abisini işlettik birgün sonra epey azar yemiştik ortaokulda idik ozaman arkadaşım abisine kızmış bana gelmişti ara dedim aradi ben konuştum bir yere çağırdık ve gitmedik.... Jsjs